kierownica STI
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
prodrive1968
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru Sti
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
kierownica STI
Witam.Mam na sprzedaż oryginalną kierownice STI z 2004 cena 1200 zł więcej informacji pod numerem 606-645-784
Re: kierownica STI
No covicu pisze: Ile?!![]()

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Taka nowa świecka tradycja
Dorzucę zawór fabryczny (ten co to się BOVa za niego wkłada) za jakieś... powiedzmy... 550!

Dorzucę zawór fabryczny (ten co to się BOVa za niego wkłada) za jakieś... powiedzmy... 550!

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
A przetarte dywaniki to za ile pøjdå, bo cenie 300 euro
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Arno jak przetarte przez Ciebie, to jest to zupełnie inna wartość... muzealnaArno pisze:A przetarte dywaniki to za ile pøjdå, bo cenie 300 euro

-
prodrive1968
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru Sti
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
Jak by ktoś miał nową seryjną fajerę od STI, najlepiej '06, to bym przyjął. Na mojej już się delikatnie zmatowiła skóra po lewej stronie. A jakoś nie wierzę, że firma obszywająca skórą zrobi to na tyle podobnie do serii, że nie będzie mnie wkurzał inny wygląd, i że to obszycie będzie trwałe. Mylę się?
Myślę ,że tak, trza tylko poszukać dobrej firmyPrzemeq pisze: Mylę się?

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Wtedy nie masz poduszki w kierownicy, a niektórzy lubią od czasu do czasu się zdrzemnąć w aucie.matzerath pisze:nie lepiej po prostu wymienić na jakąś fajną Sparco albo OMP?

btw. Ostatnio jeden z diagnostów nie chciał mi podbić przeglądu, bo ... nie mam poduszki w kierownicy.

czarne jest piękne...
- Przemeq
- 3 gwiazdki
O, dobrze wiedzieć. Może u MaćkaSubru mi to dobrze zrobiąPiter 35 pisze:Myślę ,że tak, trza tylko poszukać dobrej firmyPrzemeq pisze: Mylę się?Ja obszywałem u gościa w Jeleniej Górze a On w U Lucjana w Kamiennej Górze
Jak oryginał

Przemek, pogadaj z Arkiem, czyli bebnem. Miałem od niego wziąć, ale utkneła w Katowicach i ostatecznie wziąłem od Tomka Bryka.Przemeq pisze:Jak by ktoś miał nową seryjną fajerę od STI, najlepiej '06, to bym przyjął. Na mojej już się delikatnie zmatowiła skóra po lewej stronie. A jakoś nie wierzę, że firma obszywająca skórą zrobi to na tyle podobnie do serii, że nie będzie mnie wkurzał inny wygląd, i że to obszycie będzie trwałe. Mylę się?
- Przemeq
- 3 gwiazdki
O, zmolestuję go 8).anakinsky pisze:Przemek, pogadaj z Arkiem, czyli bebnem. Miałem od niego wziąć, ale utkneła w Katowicach i ostatecznie wziąłem od Tomka Bryka.Przemeq pisze:Jak by ktoś miał nową seryjną fajerę od STI, najlepiej '06, to bym przyjął. Na mojej już się delikatnie zmatowiła skóra po lewej stronie. A jakoś nie wierzę, że firma obszywająca skórą zrobi to na tyle podobnie do serii, że nie będzie mnie wkurzał inny wygląd, i że to obszycie będzie trwałe. Mylę się?