Witam mam na sprzedaż Subaru Impreze
Rok produkcji: 1994, 179 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 96 KM (71 kW), Pojemność skokowa: 1597 cm3, benzyna, biały, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Sprowadzony rok temu z niemiec. Auto sprowadziłem do użytku własnego. Napęd 4x4. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce. Stan techniczny jak i wizualny oceniam na bardzo dobry. Auto bezwypadkowe, oryginalny lakier z bardzo niewielkimi ogniskami korozji do usunięcia za niewielkie pieniądze. Nie poprawiałem lakieru aby nie ukrywać rzeczywistego stanu technicznego blacharki. Zawieszenie w stanie idealnym nic nie stuka nic nie puka. Auto jest w ciągłej eksploatacji, garażowane. Do auta dodaje:radio cd,mp3 wraz z wejściem usb, komplet opon zimowych na felgach w stanie idealnym. Auto ma mały przebieg 179000km. Auto jest po wymianie paska rozrządu i oleju. Przegląd auta robiony w maju tego roku. Wiecej zdjęć mogę wysłać na maila. Kontakt telefoniczny: 504042197 lub 793963248
http://otomoto.pl/subaru-impreza-C13373264.html
Jak ktoś będzie zainteresowany lub będzie mieć pytania proszę dzwonić lub gg 9415015
CENA 6300 DO NEGOCJACJI
[S] Subaru Impreza 94r 1.6
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!