impreza kombi sprzedam

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
gradi29
0 gwiazdek
Auto: subaru impreza gx 2001
Polubił: 0
Polubione posty: 0

impreza kombi sprzedam

Post 4 cze 2010, o 00:52

witam witam.mam na sprzedaz imprezke kombi 2 litry bez turbo.r prod 99 przebieg 113 txsi mil czyli jakies 170 tys km.auto potrzebuje hample przod,ktore mam nadzieje wymienie w ta sobote.nie mam przegladu ale jest on w planach po wymianie hamulcow.autko ma ster po prawej.angol wersja.sprzedaje z powodu zakupu imprezy 2001 tydzien temu.drugim powodem jest wydech.koniec ukladu to rura o srednicy okolo 10cm.jest zbyt glosne aby podrozowac nim do polski z rodzina.posiada spoilery i aluminiowa maske od wrx.alufelgi czarne 15 cali.wydech stalowy od katalizatora.za doplata 1000 zl oddam tez sprzet audio.w sklad wchodzi radio dvd ripspeed 4x50,dodatkowy monitor 7 cali,wzmachol jbl gto 600 wat i tuba basowa z dwoma glosnikami 12 cali.cena subaru to 4000 zl.do odebrania w anglii.wysylam zdjecia na email. [email protected]. Moj nr tel to 00447838457035.nie odpowiadam na smsy.pozdrawiam. :-)

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubione posty: 1 raz

Re: impreza kombi sprzedam

Post 4 cze 2010, o 10:29

kolor?

gradi29
0 gwiazdek

Post 5 cze 2010, o 20:34

Srebrne to moje bydle jest.zdjecia na email moge jak cos.pozdro

gradi29
0 gwiazdek

Post 5 cze 2010, o 20:37

dzis zarzucilem nowe klocuchy ferodo na przod.uszczelnilem motorek bo cieklo z pod dekla zaworow z prawej strony.

ODPOWIEDZ