Kupiony w zeszłym roku w celu zabawy, jednak był tylko na jednej pojeżdżawce w Toruniu z powodu braku czasu.
Wymieniono w nim od zakupu kilka eksploatacyjnych elementów (m.in. opony, olej, klocki...), mam listę wymienionych rzeczy, gdyby ktoś był zainteresowany.
Z powodu braku czasu na wykorzystanie samochodu, zdecydowaliśmy się go sprzedać za 25tys. (do negocjacji oczywiście).
W sumie to seria, modyfikacji brak, mechanika jest z 98 roku. Samochód zbudowany został przez emotorsporta. Do budowy został wykorzystany sporwadzony z Anglii GTek i kawałek turbowanny Adamusa.
Uszczegóławiając powyższe stwierdzenie muszę dodać, że przód jest z turbowanny (kupiłam go na numerach WX

To jest "pojeżdżawkowóz"

Dla ciekawskich mogę przesłać zdjęcia z budowy, a takim mega ciekawskim to być może tylko budowniczy będzie mógł odpowiedzieć, jeżeli zechce.
Jest to auto wymagające inwestycji i zaopiekowania się, ma swoje niedociągnięcia.
Mojemu mężowi wystarczało to co w nim jest.
Metryka i specyfikacja klatki. Z tego co wiem jest zgodna z załącznikiem J.

W celu odczytania trzeba sobie powiększyć fotkę na Imageshack oczywiście

Poniżej kilka fotek, zrobionych tylko z zewnątrz, ponieważ kluczyków zapomniałam zabrać na parking

Szkoda go, bo stoi na parkingu i czeka na przygarnięcie. Jeździmy nim od czasu do czasu oczywiście.
Zainteresowanych zapraszam tutaj bądź na PW.