Sprzedam Subaru Impreza WRX, rok modelowy 2007 (I rejestracja listopad 2006).
MY07 od MY06 odroznialy - inna tapicerka siedzien, inna gałka zmiany biegow oraz podgrzewane siedzenia kierowcy i pasazera. Mechanicznie jakie byly zmiany w napedach (o ile byly) tego niestety nie wiem.
Auto kupione w Subaru Import Polska jako nowe (wiec oczywiscie wersja europejska), jestem jego pierwszym włascicielem. Jest bezwypadkowe, bezkolizyjne itp itd. zadna z czesci karoserii nigdy nie byla dodatkowo malowana.
Na lakier i tapicerke jest nalozona warstwa ochronna diamondbrite .(http://www.diamondbrite.pl/)
Auto jest w pełni seryjne, wydech seryjny, moc takze. Do tej pory bylo 100% bezawaryjne. Auto jezdzilo jedynie na przeglady co 15 tys na wymiany plynow i klockow. Kto mialo okazje widziec je na zywo, potwierdzi ze jest w swietnym stanie.
Pomiedzy przegladami nigdy nie dolalem wiecej niz 0,7 litra oleju na 15 tys km. Zawsze odpowiednio rozgrzewane i chlodzone przed zgaszeniem.
Z wad: jak to w imprezach z tego rocznika - postukuja tylne amortyzatory i spoiler na wiekszych dziurach.
Obecnie auto ma przejechane 56tys. km.
Ze standardowych danych z wysposazenia (moze ktos nie wie :P)
- silnik o pojemnosci 2,5 litra, turbodoladowany, 230 koni, wg danych katalogowych, auto ma przypspieszenie 0100km/h w 5,9sek i max predkosc 230km/h
- 4 poduszki,
- abs
- klimatyzacja
- podrzewane fotele,
- eletryczne lusterka (podrzewane) i szyby
- relfektory ksenonowe
Z dodatkowego wyposazenia auto posiada;
- rozporke przednia gorna Tein
- rozporke tylna gorna Tein
- zegary Defi wraz z centralka sterujaca (boost, temperatura oleju, egt)
- zestaw harman kardon do podlaczenia ipoda
- dodatkowa chlodnice oleju
- do auta sa 2 komplety felg 17 cali. zlote (jak na zdjeciu) i srebrne (ksztalt taki sam jak zlotych) plus opony zimowe
- duzy spoiler tylny
- chlapacze prodrive
- alarm zintegrowany z kluczykiem
- oczywiscie 2 kluczyki, wszystkie ksiazki serwisowe instrukcje itp itd
Auto sluzylo mi prawie wylacznie do poruszania sie po miescie i trasie (do upalania mam impreze GT). Z "pojezdzawek" auto w calym swoim zyciu było:
- szkola jazdy subaru 3x
- kjs asfaltowy 1x
- slomczyn 1x
- ulez 1x
- kielce z x3
- moze jeszcze gdzies z 2x.... Wiec jak na prawie 4 lata bardzo malo (prawie raz na pol roku :P )
Cena auta do zaplaty przez kupujacego to 59 999zl,
Wystawiam fakture wiec kupujacy nie placi podatku od czynnosci cywilno prawnych. Zgadzam sie na sprawdzenie auta w dowolnym serwisie na koszt kupujacego. Jezeli ktos potrzebuje wiecej fotek prosze pisac na pw. Czesto wyjezdzam, wiec prosze o cieprliwosc.