[K] Opony 15''
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Opony 15''
Używane, np. 195/60 , ale niekoniecznie, ważne żeby na seryjną stalówkę podeszły. Jedyne kryterium to możliwie najlepszy stosunek jakości do ceny.
Re: [K] Opony letnie 15"
Up :)
Hint: W zeszłym roku kupiłem używane zimówki w bardzo dobrym stanie za 200 zł/komplet...
Hint: W zeszłym roku kupiłem używane zimówki w bardzo dobrym stanie za 200 zł/komplet...
Re: [K] Opony letnie 15"
Szkoda ,bo dałbym Ci darmo 4szt. na których kiedyś jezdziłem Mitsu.Dwie są bieżnikowane ,wyglądają ładnie ale jedna ma lekkie uszkodzenie wew. a dwie następne są lekko sfatygowane
PAWKA
Re: [T] Opony - szukam transportu
Z kolegą the Wave, zamieszkującego DC, doszliśmy do porozumienia w sprawie opon, pozostaje jednak kwestia transportu. Użycie poczty/kuriera póki co odpada, bo koszty transportu byłyby zbyt duże względem ceny opon a też nie chciałbym za bardzo zawracać głowy koledze. Rebionki, macie jakiś pomysł na transport? Nie wybiera się ktoś z Wawy w moje strony?
Często jeżdżę do TC i mogę wziąć, ale "następny raz" może być za tydzień albo i miesiąc.
Taki dziwny czas mam teraz, że żadne plany nie są ostateczne...
Taki dziwny czas mam teraz, że żadne plany nie są ostateczne...

Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Zaprawdę szkoda, że plany drogi Galu masz tak niesprecyzowane, ponieważ jeśli nie będzie wyjścia, trzeba będzie ogumienie owo przesłać kurierem, który to policzy sobie za usługę niczem za zboże...
I ja ubolewam nad tem, albowiem rad jestem niezmiernie nawiedzać miasto me rodzinne.
Cóż począć gdy los zły plany ekskursji przewraca na nice.
Czas teraz burzliwy - trza twardym być.
PS. Dam znać jeżeli będę jechał. Ale to będzie "short notice".
Cóż począć gdy los zły plany ekskursji przewraca na nice.
Czas teraz burzliwy - trza twardym być.
PS. Dam znać jeżeli będę jechał. Ale to będzie "short notice".
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- Fala
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK H6 3.0 / GT / 328iA / TT Roadster / Habana Custom / 855 T5 / 900se turbo cabrio / Legacy CVT
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 0
Re: [K] Opony 15''
...hm... a ja - przepraszam za zamieszanie - gwoli wyjaśnienia: opony po obejrzeniu okazały się do d... - więc odwołałem całą akcję, żeby kwasu nie było.Bergen pisze: wracamy do punktu wyjścia
Moi Drodzy, opon mi trzeba
Nie muszą być nowe, wręcz przeciwnie, byle się do jazdy przez najbliższy sezon, dwa nadawały 

- Interceptor
- 3 gwiazdki
- Polubił: 0
A jaki to stosunek do ceny? 167 zl za sztuke nowej opony to dobry stosunek?Bergen pisze:Jedyne kryterium to możliwie najlepszy stosunek jakości do ceny.

- Interceptor
- 3 gwiazdki
RozumiemBergen pisze:Dwie stówki to chciałem na wszystkie cztery opony przeznaczyć

Wycofuje propozycje

Który rok produkcji?Bergen pisze: Kupiłech. Goodyear 195/60 R15 H z 5 mm bieżnika za stówkę komplecik.![]()
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
4804. Historia banalna: Facet kupił auto na stalówkach 15", kupił alu 16", stalówki zostawił na zimę, a letnie opony 15" opchnął mi.
Teraz szukam fajnych kołpaków
Może coś doradzicie?
Teraz szukam fajnych kołpaków

- Interceptor
- 3 gwiazdki
Czyli 1948 rok tydzien 4?Bergen pisze:4804.
Teraz szukam fajnych kołpakówMoże coś doradzicie?

kolpaki? Obowiazkowo zlote, takie jak ma Intak w WRXie (bodajzre jacky auto sport

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Bergen pisze: Teraz szukam fajnych kołpakówMoże coś doradzicie?
Mam w domu ładny komplet oryginalnych kołpaków Subaru. Nie pamiętam tylko czy to 14'' czy 15''. Sprawdzę po pracy i dam Ci znać.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dla faceta? Bo z powyższego zrozumiałem, że stalówki zostawił sobieBergen pisze:4804. Historia banalna: Facet kupił auto na stalówkach 15", kupił alu 16", stalówki zostawił na zimę, a letnie opony 15" opchnął mi.
Teraz szukam fajnych kołpakówMoże coś doradzicie?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kiedyś miałem takie. Na żywo wyglądają naprawdę fajnie ( w przeciwieństwie do większości kołpaków na rynku). Są dobrej jakości, włoskie i kosztują poniżej 100 zł za komplet w Feu Vert w Jankach.