Witam posiadam dostep do nowych regulowanych amortyzatorów KYB AGX do imprezy GC/GF odbiór wyłącznie osobisty w katowicach
info na pw lub pod 693-862-322
cena za kpl 1800zł
[S] KYB AGX impreza GC/GF
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
dominik_bb
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRX EJ20G
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Matiz
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza RX '00 A.K.A. KombiHorror
Re: [S] KYB AGX impreza GC/GF
Pytanko na zapas- zawieszenia GL i GT czyms sie róznią? Na pewno GT twardszy,ale chodzi mi o kompatybilność i róznice w budowie 

pasuje, (mam w GL'96 cały kpl z GT'99)Matiz pisze:Pytanko na zapas- zawieszenia GL i GT czyms sie róznią? Na pewno GT twardszy,ale chodzi mi o kompatybilność i róznice w budowie
jedynie sedan/kombi mogą mieć inne sprężyny ...
-
dominik_bb
- 2 gwiazdki
dominik_bb, a jak z gwarancją , bo słyszałem iż wymagają zakładania w autoryzowanych serwisach ( ich przedstawicieli ) 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
dominik_bb
- 2 gwiazdki
z tego co wiem to kazdej reklamowanej czesci wystarczy pieczątka warsztatu gdzie było to zakładane i tyle plus dowód zakupu oczywiscie
-
Mistral
- 2 gwiazdki
- Auto: FORESTER 2,5 XT US spec. i Auris Padaczka...
Zapytam na zapas, czy masz może także takie graty do Forka '04 2,5 XT?
Pytanie lekko przyszłościowe, ale gdyby się okazało, że odpowiedź pozytywna, to jaka cenka za coś takiego?
Mistral
Pytanie lekko przyszłościowe, ale gdyby się okazało, że odpowiedź pozytywna, to jaka cenka za coś takiego?
Mistral
-
dominik_bb
- 2 gwiazdki