[K] Subaru Impreza
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Subaru Impreza
Witam, przymierzam się do kupna drugiego autka, w zasadzie jestem zmuszony i rozglądam się za Imprezą. Niestety jak większości ogranicza mnie budżet i mam do dyspozycji 17tys zł. Doradzcie mi, czy będę w stanie kupić Impreze z lat 98-00 wersji 2.0 z turbo (może być w kombi) lub ewentualnie też 2.0 ale już w nowszej budzie tak od 2001r. Bardzo bym prosił o jakies opinie na temat tych autek i czy z takim budźetem jest to w ogóle realne. A może ktoś z Was ma do polecenia jakis egzemplarz? Na co zwrócić szczególną uwagę i jak ewentualnie sprawuje się motor 2.5? Słyszałem niepochlebne opinie ale czy to fakt czy też tylko mit? Z góry dziękuję za podpowiedzi. Podaje też numer tel. 506 122 226 jakby ktoś miał interesujący egzemplarz. Pozdrawiam
Re: [K] Subaru Impreza
jeżeli masz do dyspozycji 17 na auto, plus około 10, żeby wrzucić doń po zakupie to realne
inaczej obniż rocznik, ale wtedy wydanie "plus około 10" jest tylko trochę mniej prawdopodobne
inaczej obniż rocznik, ale wtedy wydanie "plus około 10" jest tylko trochę mniej prawdopodobne
Adam M., a czemu ma nie kupować turbo 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

witam oszukałem sie sporo subaraków z turbo roczniki 98-00 za 17tysi nie kupisz dobrego chyba ze bedziesz miał jakiegos mega farta
.....25-30tysiecy,,,,,,,,,,,szukaj wolnosacego za ta kase.........pozdrawiam

- kupiłemimprezeGT
- 2 gwiazdki
- Auto: IMPREZA GT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Chloru, jak będzie świadom czego szuka to nie widzę problemu. Spytaj j33mbo czy wolał by wolnego ssaka 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
burat, gdyby był świadom czego szuka to by nie pytał. Napisał wyraźnie 98-00 Impreza Turbo lub trochę młodszy wolnossak. Z budżetem 17 kPLN to jest za krótko na zakup turbo, nie mówiąc o pierwszym serwisie i ubezpieczeniu.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru to trzeba mu uświadomić ,że kupi ale. A nie od razu nie kupuj turbo i koniec

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
burat, znajdź mi jeżdzące, nieprzemielone GT MY 98-00 za taką kasę 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
ja tam nie wyczytałem, że w grę wchodzi N/A
ale jeżeli tak, to masz szanse,
tu http://www.22b.eu/index.php?s=full&id=31 już chyba okazja, która przeleciała koło nosa, ale dobry przykład, że da się
ale jeżeli tak, to masz szanse,
tu http://www.22b.eu/index.php?s=full&id=31 już chyba okazja, która przeleciała koło nosa, ale dobry przykład, że da się
Chloru, mi nie chodzi ,że będzie na pewno taka jak on chce tylko o to żeby gościowi wytłumaczyć co może za tą kasę mieć. Nie napisał ,że całe życie marzył o GC8 turbo i musi takie mieć ale można delikatnie wytłumaczyć ,że raczej będzie z tym rocznikiem kiepsko jeśli nie ma jeszcze 10 żeby dołożyć
Tym bardziej jak ktoś się nie orientuje w temacie i wejdzie na alledrogo , zobaczy
http://otomoto.pl/subaru-impreza-super- ... 13848.html
ewentualnie
http://otomoto.pl/subaru-impreza-2-0-gt ... 26191.html
pomyśli zwyczajnie stać mnie i tyle nie będzie wiedział o co kaman.
(autka przypadkowe może i są dobre nie wiem
)
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... ad#p193598
Tym bardziej jak ktoś się nie orientuje w temacie i wejdzie na alledrogo , zobaczy

ewentualnie

pomyśli zwyczajnie stać mnie i tyle nie będzie wiedział o co kaman.
(autka przypadkowe może i są dobre nie wiem

http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... ad#p193598

burat, pierwszy z twoich aut to Włoch
dziękuję bardzo , nie dbają o auta, potrafią przez 50 tys km nie wymienić oleju .
A dwa pozostałe, to wybacz ale znajdź mi takie, niby super auta w tak idealnym stanie, jak Ci ludzie opisują w Niemczech za takie pieniądze
to juz po nie lecę
Za pół darmo to nikt nie oda dobrych aut , może były po jakimś dzwonie lub obcierce , nie mówię iż to je dyskwalifikuje ale ja to nie wierze w takie okazje

A dwa pozostałe, to wybacz ale znajdź mi takie, niby super auta w tak idealnym stanie, jak Ci ludzie opisują w Niemczech za takie pieniądze

Za pół darmo to nikt nie oda dobrych aut , może były po jakimś dzwonie lub obcierce , nie mówię iż to je dyskwalifikuje ale ja to nie wierze w takie okazje

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, oki i o to mnie się rozchodzi (choć ten ostatni mnie ciekawi bo gościu zgadza się na sprawdzenie auta u Marka
)
ale to właśnie mówię ,że my wiemy ale jak ktoś nie wie to wchodzi na neta i mówi "o no fajne i nawet przystępne można sprawić sobie " ,a tu jest powiedziane tylko nie bo nie o tyle o to mi chodzi ja wcale nie twierdzę ,że spoko da się radę ale wytłumaczyć można dlaczego raczej nie

ale to właśnie mówię ,że my wiemy ale jak ktoś nie wie to wchodzi na neta i mówi "o no fajne i nawet przystępne można sprawić sobie " ,a tu jest powiedziane tylko nie bo nie o tyle o to mi chodzi ja wcale nie twierdzę ,że spoko da się radę ale wytłumaczyć można dlaczego raczej nie

za 17tys kupisz dobrego wolnosaka i smigasz
lub 17tys turbo +remont z 10-15tys z malowanka i tez smigasz

pozdrowionka
Hehe.. pojechałeś po całości, a dokładniej po 60 mln ludzi.Piter 35 pisze:burat, pierwszy z twoich aut to Włochdziękuję bardzo , nie dbają o auta, potrafią przez 50 tys km nie wymienić oleju .

czarne jest piękne...
Vibek , widziałem już wiele furaków z Itali i powiem Ci ,że żaden nie był fajny, brudne, obtłuczone , a panewki to waliły jak młoty kowalskie .vibowit pisze: Hehe.. pojechałeś po całości, a dokładniej po 60 mln ludzi.
Pewnie się zdarzają fajne auta ale to wtedy ceny są naprawdę inne niż te co mamy na załączonych przykładach

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, i jak szukasz porządnych Forków to też mam nadzieję ,że omijasz Włochy 

Jeszcze nie kupiłem tam auta i nie sądzę by do tego doszłoburat pisze: Piter 35, i jak szukasz porządnych Forków to też mam nadzieję ,że omijasz Włochy

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
burat, kupienie GT 99-2000, który nie będzie wymagał dużego wkładu gotówki w podanym budżecie jest niemożliwe. Robiłem rekonesans przez ostatni czas i niestety nikt nie odda zadbanego auta za pół darmo. I słusznie piszą chłopaki, że przy lepszy byłby zadbany wolnyssak niż prawdopodobnie ledwo jeżdżące turbo.

panowie widzę ,że się nie rozumiemy. Ja wcale nie twierdzę ,że da się kupić igłę za ta kasę , chodzi mi o sam fakt ,że jak się ktoś (laik w temacie) rozejrzy na alledrogo to może mieć wrażenie ,że to nie jest duży problem i stwierdzenie nie bo nie ,jest takie lakoniczne i bez sensu i o to tylko mi chodzi 

Widzę, że ostra dyskusja rozgorzała. Dzięki panowie za zainteresowanie. Niestety w jakimś tam stopniu uświadomiliście mi, że oferty na różnych portalach tzw. "okazyjne" wersji GT wiążą się z poważnymi kosztami. Na chwilę obecną nie dysponuję tak dużym budźetem przygotowanym na poważniejsze remonty, więc pozostaje mi jedynie szukać czegoś rozsądnego z wolnossącym motorem w nowszej karoserii. W związku z tym mam zapytanie, czy tym modelom dolegają jakieś bolączki na które szczególnie trzeba zwrócić uwagę? Nie chciałbym swojej znajomości z Imprezą zaczynać od 2 tygodniowego postoju w warsztacie. Chciałbym coś więcej się dowiedzieć na temat tego modelu, a nikt lepszej informacji mi nie udzieli jak sami użytkownicy. Może macie do polecenia jakiś warty uwagi egzemplarz? A jak sprawuje się motor 2.5?
Dzięki za propozycję Kuzi4 ale szukam czegoś trochę nowszego i z motorem 2.0. Pozdrawiam i życzę szybkiej sprzedaży!kuzi4 pisze: A może moją kupisz?
viewtopic.php?f=5&t=4996