[S] Legacy (BC) GL 1,8 + LPG

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Soltys
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Legacy 2.5 GX MT / Turbodziadek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Legacy (BC) GL 1,8 + LPG

Post 23 wrz 2010, o 16:21

Witam !
Niestety muszę rozstać się z moim Legacem. 3 sztuki ciężko utrzymać :) Na sprzedaż wersja GL czyli motorek 1.8 z cyklonem, pełna elektryka, 4x4 of kors, hak i to chyba tyle z bajerów. Niedawno wymienione kompletne sprzęgło, sworznie wachaczy (dolne, prawa i lewa strona), olej co 8-10 kkm. Reszta w dobrym stanie, autko ogólnie bezawaryjne, polecam jako pierwsze auto, albo do pobawienia się po bezdrożach. Cena: 1999 zł :) dla osoby z forum, która wie co chce kupić, nie będzie zbytnio wymyślać, że z tyłu burchelki wyskakują czy sprzęgło ciężko chodzi - jakiś upust. Moim zdaniem samochód wart swojej ceny, żeby nie względy finansowe jeździłby u mnie do końca jego, albo mojego życia :) Zdjęcia wieczorem, na wszystkie pytania odpowiem pod numerem telefonu:

798-036-388

Polecam i pozdrawiam

Edit:

Obiecane zdjęcia:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zdjęcia robione przed chwilą na parkingu, auto nie picowane, nawet nie umyte :) Na zdjęciu stoi na oryginalnych felgach Subaru, sprzedaje na stalówkach z ładnymi kołpakami i zimówkami w dobrym stanie. Na jednym ze zdjęć widać przetarte drzwi od kierowcy - parkingowe spotkanie z jedną panią :)
Tutaj wcześniejsze zdjęcia przed stłuczką i jak poświęciłem mu troche czasu :)

Obrazek Obrazek

Pytania ? Pisać, dzwonić na pewno odpowiem.

ODPOWIEDZ