[S] Toyota Corolla E12 kombi, 2003r 1,6, Alu, MP3

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
cubikon
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Subarek Legarek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Toyota Corolla E12 kombi, 2003r 1,6, Alu, MP3

Post 30 wrz 2010, o 15:53

Zmiana teamów :grin: - Po zakupie Legasia ... Sprzedam Tojkę.
Obrazek
Otomoto: http://otomoto.pl/toyota-corolla-prywat ... 20422.html
Gratka: http://moto.gratka.pl/tresc/12094756.ht ... f142152c7f

NOWA CENA ... bo się miejsce w garażu kurczy

Ogólnie
Auto z Polski, zakupione w 2007r przez Toyota Pewne Auto, regularnie serwisowane w ASO Toyoty co wraz z przebiegami jest potwierdzone w książce serwisowej. Jestem zdaje się drugim właścicielem. Auto uznaję za bezwypadkowe, mimo że kilka elementów było lakierowanych. Przeprowadzono jedynie kilka drobnych napraw lakierniczych po zarysowaniach. Udostępniam zdjęcia z każdego zdarzenia, które poświadczą ich na prawdę małe znaczenie (nowa jest przednia i tylna szyba - raz dewastacja na parkingu, drugi raz włamanie). Toyota nigdy nie odmówiła posłuszeństwa. Poza żarówkami nic się nie zepsuło. Czyste, zadbane, myte na myjniach ręcznych, regularne sprzątane i czyszczone. Nie było palone w środku.
Można pojechać na dowolny przegląd u dowolnego mechanika. Nie mam nic do ukrycia. Wymienione wszystkie istotne elementy eksploatacyjne ( w ciągu 3 lat wymieniłem amortyzatory tylne, hamulce przód, tył, komplet sprzęgła).
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania oraz przedstawię bardzo szczegółową historię i dokumentację auta.

Dane auta:
- Toyota Corolla kombi, 5 osobowa
- silnik 1,6 VVTi benzyna 110KM
- wersja Terra Polaris
- pierwsza rejestracja: 14.10.2003
- przebieg: 158 500km (nie muszę dodawać ze w pełni oryginalny i udokumentowany bo to oczywiste)
- autko w Warszawie

Wyposażenie:
- książka serwisowa
- 3 komplety kluczyków
- klimatyzacja manualna
- ABS
- elektryczne szyby przednie
- elektryczne lusterka
- centralny zamek z pilotem
- immobiliser
- anty napad
- autoalarm
- 2 poduszki powietrzne - kierowcy i pasażera
- wspomaganie kierownicy
- komputer pokładowy
- radio CD fabryczne
- radio CD/MP3 JVC zamontowane dodatkowo na autorskiej przejściówce kablowej
- roleta bagażnika
- relingi
- plastikowa wykładzina bagażnika
- siatka utrzymująca bagaż
- IsoFix
- aluminiowe listwy progowe
- nowe wycieraczki oryginalne
- opony zimowe na felgach stalowych (opony dość już wiekowe moim zdaniem na jeden góra dwa sezony)
- opony letnie na aluminiowych felgach 16" (przebiegi: tylne ok 35 000km, przednie - ok 15 000km), felgi nigdy nie naprawiane ani nie pogięte
- antykradzieżowe śruby zabezpieczające McGuard do felg aluminiowych

Krótka historia:
- 115 000km - Auto zakupiłem w 2007r przez Toyota Pewne Auto w ASO Włochy. Za czasów poprzedniego właściciela autko miało wymienianą tylną klapę, chyba też zderzak, i lampę tylną, malowane też były drzwi kierowcy - wszystko w ASO, do potwierdzenia w historii.
- 120 200km - przegląd w ASO Chodzeń (tarcze i klocki przód, płyny filtry)
- 125 097km - zdewastowali auto na parkingu, ułamane lusterko, zbita szyba przednia delikatne wgniecenie dachu (jakiś skur. przeszedł po samochodzie). Auto naprawione w ASO z mojego AC, mam zdjęcia, protokół policji dokumenty likwidacji szkody. Wymieniono szybę, lusterko prawe z mocowaniem oraz pomalowano dach. Robiłem to z AC więc zrobiłem full opcję. Niestety wtedy ani ja ani rzeczoznawca nie zauważyliśmy delikatnego wgięcia maski, tak to maska też by była lakierowana.
- 125 500km - Zakup nowych felg Mak Veleno 16" z oponami Firestone
- 127 922km - wymiana tylnych amortyzatorów, oryginalne, ASO Chodzeń
- 128 622km - ustawienie geometrii - ASO Włochy
- 135 809km - przegląd, ASO Chodzeń
- 136 250km - włamanie, wymiana tylnej szyby klapy bagażnika z AC, mam protokół policji i dokumenty likwidacji szkody
- 139 809km - wymiana sprzęgła (komplet NKK), tarcze klocki tył
- 139 851km - przegląd, czyszczenie i odgrzybianie klimatyzacji z wymianą czynnika
- 142 700km - nowe opony letnie na przód - Continental Conti Premium Contact 2
- 150 000km - delikatna stłuczka, naprawa z OC sprawcy bezgotówkowo w ASO Carolina Car Company, wymiana błotnika prawy przód, lakierowanie zderzaka przód, drzwi prawych przód i tył, błotnik tył. Wszystkie ryski były minimalne ale jak robiłem z OC to nie bawiłem się w żadne cyrki tylko całość do malowania. Mam zdjęcia ze zdarzenia.
-150 479km - przegląd po 150 tyś km w Carolinie.

Cena
- [color=red]21 900zł , do negocjacji
- bez faktury, na um. k-s

kupować, bo to na prawdę wspaniała furka. Fajnie by było gdyby furka trafiła do kogoś kto doceni jej zalety, a nie do byle papraka :) .

Galeria

Link do przeglądarki z całym albumem fotek:
http://img695.imageshack.us/slideshow/w ... f5465y.jpg

"kilka" fotek :) ... w wolnej chwili je przebiorę

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Ostatnio zmieniony 15 lis 2010, o 10:59 przez cubikon, łącznie zmieniany 2 razy.

"Choďte srát s vaším psem před váš dům"

cubikon
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Subarek Legarek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: [S] Toyota Corolla E12 kombi, 2003r 1,6, Alu, MP3

Post 8 paź 2010, o 15:51

Jesienna Promocja :)
21 900 PLN
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"