(S) Yamaha R6 2004

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
mungo
0 gwiazdek
Auto: Mondeo Mk3
Polubił: 0
Polubione posty: 0

(S) Yamaha R6 2004

Post 9 paź 2010, o 18:50

Siemka,

wiem, że na forum jestem od niedawna i nie proponuję pojazdu Subaru, ale sprzedaż motocykla sfinansuje moje marzenia o zakupie wymarzonej Subaryny :)
Sprzedam Yamahę R6 z rocznika 2004 kolor czarno czerwony. Motocykl kupiłem w marcu tego roku z pewnej ręki. Obejrzałem przed tym jakieś 10 sztuk no i wiadomo...jak z samochodami :/ Yamaha posiada pęknięcie owiewki, kilka rysek, ale mechanicznie jest w świetnym stanie i o to mi chodziło. Na początku kwietnia wymieniłem wszystkie płyny, filtry (filtr powietrza K&N więc wyczyszczony i zakonserwowany płynem tej firmy), założyłem nowe opony Dunlopy 209, nowe klocki hamulcowe przód i tył. Na wymianę czeka jeszcze amortyzator tył, bo obecny już wymiękł, ale posiadam już nowy (po przebiegu 6000 km) i albo dorzucam do moto,albo jak ktoś chcę to założę już do moto. Od tych zmian ze względu na brak czasu i inne sprawy, zrobiłem ok. 700-800 km, więc nic się nie zdążyło zużyć :) pewnie tylko ze względu na czas od wymiany, na początku przyszłego sezonu trzeba będzie wymienić olej (ja bym tak zrobił). Na oponach jeszcze widać "włoski" na całej szerokości :) Moto prawie seryjne - posiada tylko dodatkowo crashpady Puig i wspomniany filtr powietrza K&N. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania, udostępnię więcej szczegółowych zdjęć i pogadam na temat motocykla :) Oczywiście udostępniam maszynę na przegląd/sprawdzenie do jakiegokolwiek serwisu (tylko w przypadku chęci zdejmowania owiewek i grubszego sprawdzania związanego z odkręcaniem elementów motocykla, wolę żeby zrobił to mechanik w ASO Yamahy). Jeszcze przebieg - 47000 km. Wiem że na allegro większość ma przebiegi po 12-15 tys km, ale to trochę jak z autem w dieslu na allegro, który u niemca robił 10000 rocznie. Na życzenie, po dopłacie powiedzmy 100 zł mogę gdzieś podjechać i cofnąć licznik na 15000km :) 47000km to ok. 8000km rocznie. Sam moimi poprzednimi motocyklami robiłem właśnie takie przebiegi, i nie jeździłem specjalnie dużo. Cena to 15300 do negocjacji, lub chętnie zamienię się na Subaru - najlepiej z moją dopłatą, gdyż sprzedaję jeszcze obecny samochód - każdą propozycję rozważę.
Tel do mnie to 508 362 645 lub PW.
Poniżej trochę zdjęć poglądowych

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozdrawiam
karol

mungo
0 gwiazdek
Auto: Mondeo Mk3
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: (S) Yamaha R6 2004

Post 11 paź 2010, o 16:36

można też zakupić zestaw do jazdy cały rok - Yamaha R6 plus Bmw e36 coupe 1.6i z 96 roku w niezłym stanie - czyli oszczędny, tani w eksploatacji wozik bez żadnego agro tuningu ;) za oba pojazdy w komplecie chciałbym 20.000 ziko lub przygarnę Subarynkę :)

ODPOWIEDZ