[S] Forestera 2.0 MY'06 (MT)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
[S] Forestera 2.0 MY'06 (MT)
Z wielkim żalem sprzedam mojego Forestera.
Wersja 2.0 MT, MY'06 (158 KM), produkcja 2005, pierwsza rejestracja styczeń 2006. Kolor srebrny.
Kupiony od SIP w lutym 2006, a więc w miesiąc po pierwszej rejestracji, z przebiegiem poniżej 2 kkm.
Obecny przebieg: 77.000 km.
Wersja XL WIN, a więc najbogatsza, bez skóry i kompasu (tzn. nawigacji):
- 4 PP,
- ABS,
- radio z CD z wbudowaną zmieniarką na 6 płyt, sterowanie z kierownicy, 7 głośników (seria),
- tempomat,
- szyberdach,
- halogeny,
- podgrzewane wycieraczki,
- lusterka boczne podgrzewane i regulowane elektrycznie,
- podgrzewane przednie fotele,
- szyby elektryczne x4,
- płyta kompozytowa pod silnikiem i tylnym dyfrem,
- dwa komplety kół w bdb stanie: zimówki (Nokian WRG2 produkcja 2009) na stalowych felgach (oryginalnych, tych ładniejszych, przemalowanych na grafit), letnie (Continentan SportContact) - na aluminiowych, srebrnych,
- dodatkowo jeden komplet Geolanderów w stanie dobrym, zmienionych na Continentale z przyczyn wiadomych,
- alarm + antynapad.
Samochód serwisowany na bieżąco w ASO Emil Frey w Krakowie - pełna dokumentacja.
Przy przebiegu ok. 43 kkm wymieniony kompletny rozrząd (z rolkami) na gwarancji - potwierdzone wpisem w książce gwarancyjnej. Przy przebiegu 105 kkm nie będzie więc konieczności wymiany rozrządu
Geometria ustawiana profilaktycznie co roku na wiosnę - zawsze okazywało się, że była w normie.
Klima używana na bieżąco i serwisowana co roku - w tym roku wymieniali dodatkowo smar, oczyszczali czynnik chłodniczy i sprawdzili szczelność układu.
Jeżdżony z wyczuciem i z głową. Klocki/tarcze wymieniane po raz pierwszy i jedyny dopiero przy przebiegu 43 kkm. Łączniki stabilizatora - dopiero przy przebiegu 73 kkm.
Auto w stanie idealnym. Nie wymaga żadnych nakładów finansowych. Nic nie puka, nie stuka. Niebite, bez jakichkolwiek wgnieceń/szkód parkingowych. Lakier w całości oryginalny (łącznie z elementami plastikowymi). Zrobione trzy, albo cztery zaprawki. Na przednim zderzaku kilka mikroskopijnych śladów po kamyczkach, na dwóch większych zrobione zaprawki.
Progi i część zderzaka tylnego zabezpieczyłem po zakupie folią przezroczystą, żeby ew. kamyczki spod kół lakieru nie uszkodziły.
Wnętrze bez jakichkolwiek uszkodzeń, zarysowań itp.
Siedzisko tylnej kanapy zabezpieczone dodatkowo, żeby go szkodniki nie upaprały przypadkiem pomimo, iż i tak mają zakaz jedzenia w samochodzie czegokolwiek brudzącego.
Auto zjeżdżało z asfaltu na polne drogi jedynie trzy razy w swojej historii - 2 x Plejady, 1 x spot pod Kielcami.
Auto garażowane. Nigdy nie przeciążane (ważne dla tylnych amorków). Podwozie myte na wiosnę. Auto myte wyłącznie ręcznie, woskowane regularnie - lakier w idealnym stanie, nigdy nie polerowany.
Właściciel niepalący.
Do auta mogę dorzucić tłumik końcowy Prodrive (z którym jeżdżę). Mam też oczywiście oryginał. Jeżeli ustalona cena będzie ok, do auta mogę też dorzucić bagażnik bazowy oraz box Thule.
Reszta fotek tutaj: http://picasaweb.google.pl/114934743634 ... gqiZ8craBQ#
Cena sugerowana: 55 tys. zł
Wersja 2.0 MT, MY'06 (158 KM), produkcja 2005, pierwsza rejestracja styczeń 2006. Kolor srebrny.
Kupiony od SIP w lutym 2006, a więc w miesiąc po pierwszej rejestracji, z przebiegiem poniżej 2 kkm.
Obecny przebieg: 77.000 km.
Wersja XL WIN, a więc najbogatsza, bez skóry i kompasu (tzn. nawigacji):
- 4 PP,
- ABS,
- radio z CD z wbudowaną zmieniarką na 6 płyt, sterowanie z kierownicy, 7 głośników (seria),
- tempomat,
- szyberdach,
- halogeny,
- podgrzewane wycieraczki,
- lusterka boczne podgrzewane i regulowane elektrycznie,
- podgrzewane przednie fotele,
- szyby elektryczne x4,
- płyta kompozytowa pod silnikiem i tylnym dyfrem,
- dwa komplety kół w bdb stanie: zimówki (Nokian WRG2 produkcja 2009) na stalowych felgach (oryginalnych, tych ładniejszych, przemalowanych na grafit), letnie (Continentan SportContact) - na aluminiowych, srebrnych,
- dodatkowo jeden komplet Geolanderów w stanie dobrym, zmienionych na Continentale z przyczyn wiadomych,
- alarm + antynapad.
Samochód serwisowany na bieżąco w ASO Emil Frey w Krakowie - pełna dokumentacja.
Przy przebiegu ok. 43 kkm wymieniony kompletny rozrząd (z rolkami) na gwarancji - potwierdzone wpisem w książce gwarancyjnej. Przy przebiegu 105 kkm nie będzie więc konieczności wymiany rozrządu
Geometria ustawiana profilaktycznie co roku na wiosnę - zawsze okazywało się, że była w normie.
Klima używana na bieżąco i serwisowana co roku - w tym roku wymieniali dodatkowo smar, oczyszczali czynnik chłodniczy i sprawdzili szczelność układu.
Jeżdżony z wyczuciem i z głową. Klocki/tarcze wymieniane po raz pierwszy i jedyny dopiero przy przebiegu 43 kkm. Łączniki stabilizatora - dopiero przy przebiegu 73 kkm.
Auto w stanie idealnym. Nie wymaga żadnych nakładów finansowych. Nic nie puka, nie stuka. Niebite, bez jakichkolwiek wgnieceń/szkód parkingowych. Lakier w całości oryginalny (łącznie z elementami plastikowymi). Zrobione trzy, albo cztery zaprawki. Na przednim zderzaku kilka mikroskopijnych śladów po kamyczkach, na dwóch większych zrobione zaprawki.
Progi i część zderzaka tylnego zabezpieczyłem po zakupie folią przezroczystą, żeby ew. kamyczki spod kół lakieru nie uszkodziły.
Wnętrze bez jakichkolwiek uszkodzeń, zarysowań itp.
Siedzisko tylnej kanapy zabezpieczone dodatkowo, żeby go szkodniki nie upaprały przypadkiem pomimo, iż i tak mają zakaz jedzenia w samochodzie czegokolwiek brudzącego.
Auto zjeżdżało z asfaltu na polne drogi jedynie trzy razy w swojej historii - 2 x Plejady, 1 x spot pod Kielcami.
Auto garażowane. Nigdy nie przeciążane (ważne dla tylnych amorków). Podwozie myte na wiosnę. Auto myte wyłącznie ręcznie, woskowane regularnie - lakier w idealnym stanie, nigdy nie polerowany.
Właściciel niepalący.
Do auta mogę dorzucić tłumik końcowy Prodrive (z którym jeżdżę). Mam też oczywiście oryginał. Jeżeli ustalona cena będzie ok, do auta mogę też dorzucić bagażnik bazowy oraz box Thule.
Reszta fotek tutaj: http://picasaweb.google.pl/114934743634 ... gqiZ8craBQ#
Cena sugerowana: 55 tys. zł
Ostatnio zmieniony 27 paź 2010, o 21:23 przez So What!, łącznie zmieniany 1 raz.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: [S] Forestera 2.0 MY'06 (MT)
I znów zdanie bez sensuSo What! pisze: Jak ustalona będzie ok, do auta mogę też dorzucić bagażnik bazowy oraz box Thule.

So What!, a co kupujesz?
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- So What!
- 6 gwiazdek
Dzięki za czujność. Najgorzej jest czytać to, co się samemu napisałorrosiak pisze:
I znów zadanie bez sensu![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Auto powszechnie znane, pedantyzm i pieczołowitość właściciela w kontaktach z samochodem również (w tym wypadku to duża zaleta
).
Jeśli ktoś szuka forestera z pewną historią i dopieszczonego, to tylko brać.

rrosiak pisze: So What!, a co kupujesz?

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Konto usunięte pisze:![]()
Za późno, już wiem

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Mam fajniejsze!So What! pisze:Reszta fotek tutaj: http://picasaweb.google.pl/114934743634 ... gqiZ8craBQ#

czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
Ze szkolenia u AL'a? Forek N/A jest szybszy od XTvibowit pisze: Mam fajniejsze!![]()

- So What!
- 6 gwiazdek
To zależy. Mówią, że od złotego szybszyesilon pisze: a od yarka też szybszy ?

O. Promotor...Konto usunięte pisze: Auto powszechnie znane, pedantyzm i pieczołowitość właściciela w kontaktach z samochodem również (w tym wypadku to duża zaleta ).

Dolce far niente 

- So What!
- 6 gwiazdek
Widzę, że jak poznałeś mojego promotora, to i podskakiwać nie masz śmiałościFUX pisze: O. Promotor...![]()

bajek esilona się naczytaleś...So What! pisze:Widzę, że jak poznałeś mojego promotora, to i podskakiwać nie masz śmiałościFUX pisze: O. Promotor...![]()

Dolce far niente 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
I zaturbićKonto usunięte pisze: Jeśli ktoś szuka forestera z pewną historią i dopieszczonego, to tylko brać.

A tak serio - to świetna oferta - fajne i pewne auto z dobrych rąk, za atrakcyjną cenę

So What! pisze: Mówią, że od złotego szybszy

Raz mnie o sekundę klepnął i się teraz będzie przechwalał...

Upalany byłWiS pisze: Raz mnie o sekundę klepnął i się teraz będzie przechwalał...

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A, tam od razu upalany. To rajd turystyczny był. Pojeździliśmy (pomału - rzadko było szybciej, niż 60 km/h), pogadaliśmy, spotkaliśmy się z ciekawym tubylcem...
Szymon, przyznaj się co Ci się marzy 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- So What!
- 6 gwiazdek
Marzy mi się Spec. BPiter 35 pisze: Szymon, przyznaj się co Ci się marzy![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Twoje niepełne belki dachowe też promowałem. Mimo, że to jakieś fragmenty tylko sąFUX pisze:O. Promotor...Konto usunięte pisze: Auto powszechnie znane, pedantyzm i pieczołowitość właściciela w kontaktach z samochodem również (w tym wypadku to duża zaleta ).

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Mam nieodparte wrażenie, że kolega coś przemilczałSo What! pisze: Auto zjeżdżało z asfaltu na polne drogi jedynie trzy razy w swojej historii - 2 x Plejady, 1 x spot pod Kielcami.

Dokładnie dwa dojazdy nad morze

- So What!
- 6 gwiazdek
U Was też w sumie byliśmyDido pisze:
Mam nieodparte wrażenie, że kolega coś przemilczał
Dokładnie dwa dojazdy nad morze![]()