(KS) STI 06 SPRT

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
carfit
3 gwiazdki
Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne
Polubił: 0
Polubione posty: 0

(KS) STI 06 SPRT

Post 28 paź 2010, o 18:42

Klient sprzeda
Subaru Impreza STI 06 (prod.05) w limitowanej wersji SPRT :idea:
Auto kupione jako nowe w EMIL FREY , kupił go najpierw znany krakowski piłkarz z Wisły Kraków , potem sprzedał mojemu klientowi. Auto w praktycznie w 100% pewne i bezwypadkowe, był malowany tylny zderzak w ASO , przedni zderzak, i tylna klapa cieniowana, zmierzyłem go dziś dokładnie przyrządem, w 100 % oprócz w/w lakier oryginalny.
Auto ma przebieg 96 tys., przy czym 15 tys,. temu silnik został zakuty u mnie :D wszystko na topowych podzespołach bez oszczędzania. Jak pamietam klient gdzieś tylnym kołem uderzył w krawęznik czy coś, bo zamawiał u mnie wahacz i chyba piaste ze zwrotnica.
Auto naprawde godne polecenia, boczki w drzwiach obszyte alcantarą, wygłuszone, w bagażniku soobwofer i wzmacniacz, cała stacja multimedialna clariona wzmacniacz STEG.
Zrobione to mega profi.
Wymieniony wydech z prodrive na supersprinta ( ze wzgledów akustycznych). Brak w bagażniku zbiornika na IC 12L ( jest ) bo zamontowany tam został subwofer i wzmacniacz.
Ma zmieniony tylny spojler :oops: mi sie nie podoba ale sa rózne gusta, oryginalny jest ( w cenie )
Nowe hamulce P+T BREMBO SPORT nacinane, klocki FERODO DS2500. Bedzie miał teraz robiony przegląd wiec napisze co i jak.
Auto stoi do dyspozycji u mnie , wiec można ogladać , przejechać sie itd.

Przypomne czym SPRT sie rózni od serii

tylne wahacze z twardymi tulejami
zbiornik natrysku 12l
zawór upustowy forge
przewody chłodnicy i turbo STI (RÓZOWE)
poduszki silnika i skrzyni wzmacniane
sprzegło dwutarczowe ( tego napewno nie ma )
pakiet PPP 320KM 450Nm
wydech Prodrive + pompa ( wydech zmieniony)
stabilizatory P+T
sprężyny Prodrive
rozpórki STI

Cena 88 tys zł ,

Obrazek

link do zdjęć :arrow:
http://carfit.fotosik.pl/albumy/795228.html[/quote]

ODPOWIEDZ