[K] Intercooler do WRX '06-07
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Intercooler do WRX '06-07
Jak w tytule. Mój osiągnął stan lekkiej miazgi i nie daje się wyprostować. Więc szukam. Może być od STI, wszystko mi jedno, byle kosztował rozsądnie.
Uprzejmie się polecam.
[email protected]
Uprzejmie się polecam.
[email protected]
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K] Intercooler do WRX '06-07
E no Leszcze, trza dla Marty znaleźć ten IC i to w dobrych pieniądzach. Zgłaszać się tu a chybcikiem !
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Marta, tryndnę w poniedziałek przynajmniej w jedno miejsce i jak coś by mięli to dam Ci znać.

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Marta, tryndnę w poniedziałek przynajmniej w jedno miejsce i jak coś by mięli to dam Ci znać.
Brak podpisu.
na allegro od wrx'a new age mozna kupic w granicach 300zl, czasem taniej - chyba dosc dobra opcja.
Ew. zaszalec w okolicach tego 1000zl i kupic od sti faktycznie.
Ew. zaszalec w okolicach tego 1000zl i kupic od sti faktycznie.
Jacek "AMI" Rudowski
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
AMI,
Jaca, ale Marta ma chyba taki długi a wąski a na Alledrogo chyba głównie te bardziej kwadratowe występują.
Pozdrawiam
Grzegorz
Jaca, ale Marta ma chyba taki długi a wąski a na Alledrogo chyba głównie te bardziej kwadratowe występują.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
To ja czekam bardzo, siGrzesiek_67 pisze:PS. Marta, tryndnę w poniedziałek przynajmniej w jedno miejsce i jak coś by mięli to dam Ci znać.

Otóż to. Już zdążyłam się dowiedzieć tu http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=3&t=5281 że te kwadratowe to nie moje, niezależnie co twierdzą sprzedawcyGrzesiek_67 pisze:AMI,
Pozdrawiam
Grzegorz

Hm. Te waskie tez mozna znalezc.
Ale generalnie jesli te wieksze sie da zalozyc bez problemu, to moze warto?
Ale generalnie jesli te wieksze sie da zalozyc bez problemu, to moze warto?
Jacek "AMI" Rudowski
Mam jakieś takie zboczenie, że wolałabym mieć wmontowane to, co autor przewidział, ew. od sti, bo się nie różni specjalnie. Na nowy mi szkoda pieniędzy, auto na starym jeździ bez zarzutu, ale boli mnie to, że ma tak spłaszczoną wierzchnią warstwę i mam kaprys wsadzić nowy wyprostowany. Ale jeśli mam na to wydać więcej niż 400-500zł to odpuszczam.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
barbie, przyznaj się, że zazdrościsz, że wiśnia po 186kkm (
) ma ciągle jak nowy 

był za grosze na .
-> http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p1136908
-> http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p1136908