[K] kupię legacy GT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] kupię legacy GT
Kupię legacy GT rocznik 2004 - 2005 w sedanie i w manualu
- wszystkie kolory oprócz czerwonego, najlepiej biały
- tapicerka welurowa
- cena atrakcyjna
- stan auta - może być kiepski
- wszystkie kolory oprócz czerwonego, najlepiej biały
- tapicerka welurowa
- cena atrakcyjna
- stan auta - może być kiepski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: [K] kupię legacy GT
W " ewropie " nie było nigdy legaciaków turbo ( niestety ) tylko rynki hamerykańskie , i lewostronne zboczki to miałyAdam M. pisze: Czy w Europie 2004 to nie jest inna generacja niz 2005 ?

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Adam M.
- 2 gwiazdki
- Auto: 05 Subaru Legacy Wagon
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dzieki za informacje, ale chodzilo mi troche o co innego.
Otoz w Ameryce Legacy GT do 2004 to byl normalny wolnossak z silnikiem 2.5l ( 170 KM ) i starsza generacja karoserii, a od 05r weszla GT z turbo i nowa nizsza i bardziej oplywowa buda.
Czyli kupujacy dla mnie daje ogloszenie na 2 zupelnie inne samochody, moze by sie troszke doprecyzowal ?
Otoz w Ameryce Legacy GT do 2004 to byl normalny wolnossak z silnikiem 2.5l ( 170 KM ) i starsza generacja karoserii, a od 05r weszla GT z turbo i nowa nizsza i bardziej oplywowa buda.
Czyli kupujacy dla mnie daje ogloszenie na 2 zupelnie inne samochody, moze by sie troszke doprecyzowal ?
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Piter 35 pisze: W " ewropie " nie było nigdy legaciaków turbo ( niestety ) tylko rynki hamerykańskie , i lewostronne zboczki to miały![]()
A turboantyk?

subalega, pyta nie o taki rocznikWitek pisze: A turboantyk?

Adam M., myślę ,że koledze chodzi o wersje turbo

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Tu jest legacy gt a rocznik 2004 http://otomoto.pl/subaru-legacy-2-5-gt- ... 61859.html
Wiem że chcę amerykańca w I\/- tej budzie i z turbo
ale nie potrafię nic znależć i dlatego pytam 
Wiem że chcę amerykańca w I\/- tej budzie i z turbo

-
Adam M.
- 2 gwiazdki
Ani rocznik, ani przebieg nie wyglada mi na prawdziwy :)
Tzn jezeli rocznik brany jest z tabliczki znamionowej to od polowy 04 byly one produkowane, ale sprzedawane jako rocznik 05.
68 tys km to sie robi w Ameryce max w 3 lata.
Moja z tego samego rocznika ma w tej chwili 170 tys, a nie jezdze daleko do pracy :)
Nikt Legacy z takim przebiegiem nie sprzedaje za taka cene.
A sprzedales swoja przerobke ?
Moge sie rozejrzec tutaj czy sprzedaja wogole jakies turbo z manualna skrzynia i za jakies pieniadze i z jakimis przebiegami.
reczna skrzynia tutaj to rzadkosc.
Tzn jezeli rocznik brany jest z tabliczki znamionowej to od polowy 04 byly one produkowane, ale sprzedawane jako rocznik 05.
Moja z tego samego rocznika ma w tej chwili 170 tys, a nie jezdze daleko do pracy :)
Moge sie rozejrzec tutaj czy sprzedaja wogole jakies turbo z manualna skrzynia i za jakies pieniadze i z jakimis przebiegami.
-
Adam M.
- 2 gwiazdki
No nie, musze odszczekac, jest kilka takich : przebieg w okolicach ponad 100 tys, cena ponizej $ 15 tys.
Niezbyt blisko mnie ale sa.
Niezbyt blisko mnie ale sa.
Kolego a le ty chcesz zeby auta trzymały cene?? 20 lat maja kosztowac powyzej 100kk??? ludzie po uplywie gwarancji to cena powinna leciec na maxa a nie auto 6 lat i bulic jak za woly dajcie spokoj takie to powinny za max 20k chodzic .Adam M. pisze:Ani rocznik, ani przebieg nie wyglada mi na prawdziwy :)

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

-
Adam M.
- 2 gwiazdki
Jasne ze ciagna, mam nawet niedaleko mnie taki warsztat "przygotowawczy" ze jakiekolwiek powypadki doprowadza do stanu nowki jezdzonej tylko do kosciola. :)
Ostatnio wiedzialem tam Porshaka skladanego z 2 polowek, tylnej i przedniej.
Wszystko na maszynie centrujacej nadwozie bez zadnej lipy, geometria samochodu bedzie idealna.
A w US rynek wiekszy, ceny nizsze to i kreca znacznie lepiej.
Ostatnio wiedzialem tam Porshaka skladanego z 2 polowek, tylnej i przedniej.
Wszystko na maszynie centrujacej nadwozie bez zadnej lipy, geometria samochodu bedzie idealna.
A w US rynek wiekszy, ceny nizsze to i kreca znacznie lepiej.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
subalega, a tę ofertę sprawdzałeś? http://subaru.pl/komis/detale.php?SID=752&DID=-1
Wprawdzie nie do końca spełnia Twoje kryteria, ale może akurat Cię zainteresuje.
Wprawdzie nie do końca spełnia Twoje kryteria, ale może akurat Cię zainteresuje.
Widziałem to auto dawno temu na allegro i znam goSo What! pisze:subalega, a tę ofertę sprawdzałeś? http://subaru.pl/komis/detale.php?SID=752&DID=-1

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
subalega, dziwnym zrządzeniem losu nikt go nie kupił. Może cenę można znacznie stargować 

Co do zamknięciasubalega pisze: Kupiłem !!!! do zamknięcia![]()

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
turbo bordo
wejdzcie na 'to drugie' forum, sa foty 

Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej:)
subalega pisze: -wszystkie kolory oprócz czerwonego
nie udało się

ale i tak gratulacje, fajna fura
Miała być Śnieżynka jest Czerwony Kapturekj33mbo pisze:subalega pisze: -wszystkie kolory oprócz czerwonego
nie udało się![]()
ale i tak gratulacje, fajna fura