[PK] Zaturbione szuwaru 2006 i młodsze bez ramek

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
SirCastic
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: NX, 530xi
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[PK] Zaturbione szuwaru 2006 i młodsze bez ramek

Post 23 lis 2010, o 13:04

...Priwiet
Jak widać, przed zimą wszystkim odechciało się subaraków pozbywać (rozsądnie) - a że mnie molestują z różnych stron aby sprzedać mojego kredensa N/A, a zimy bez subaru wyobrazić sobie nie sposób, informuję niniejszym cnych czytaczy, że mam potencjalną chęć nabycia zdrowego, zadbanego i zaturbionego subaraka z lat MY06 i młodsze w kolejności radości: XT (najchętniej srebrne, rodzina się nie zorientuje), WRX hawkeye, takiż WRX w kombiwarze, ewentualnie ostatecznie Sti. (bo kierownik ze mnie chyba za cienki na estijaja) - US raczej odpadają (chyba że ktoś mnie przekona, a lekko nie będzie), lanosom mówimy nie..

Jakby ktoś wiedział o godnym polecenia aucie z EU, w stanie "forumowym" to będę wdzięczny za info. Potrzebne niekoniecznie na zaraz/natychmiast, pierwej bowiem muszę się pożegnać z kredensem...... A że kredensowi niczego poza turbo nie brakuje, to i żegnać się żal i bez gotowego następcy ni dudu :)

rzekłem.

SirCastic

P.S. Jakby kto był chętny na mojego 2.0 NA MY06 przebieg 42tys to pytać. Nikomu jeszcze nie przyobiecan.

---
Już rok bez Subaru...

ODPOWIEDZ