Jak w temacie, szybka przekładnia z STI 06 - przebieg 16000km
W komplecie z drążkami i krzyżakiem.
Cena: 1999 PLN
/S/ maglownica - przekładnia kierownicza STI 06
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: /S/ maglownica - przekładnia kierownicza STI 06
Ta pewnie, może całego STi kupię od xbike'a i go sobie poskładam
Nie mam kasy 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
mały 5150, przecież o to mi chodzi. Zadłużysz się po uszy (kurde to i tak niewiele
), będziesz niewypłacalny ale będziesz miał prawie ładne, prawie STi więc kupię na aukcji komorniczej se fajny wózek za grosze 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Potem to STI zezre Chlora wraz kapciami i stanie sie samochodem przechodnim 
r.

r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Taka przekładnia to zajebisty mod. Ostatnio jechałem wrxem tomkaK z krótką przekładnią i na śniegu całkiem inaczej się auto prowadzi. Jak kiedyś będę miał szmal to na pewno zafunduje czarnej wannie takie coś.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
ky, a tam zeżre. W garażu sobie postawię i będę oglądał
Arti, krótka przekładnia to super sprawa. W Hondzie miałem ~4 obroty l2l a w Cytrynie 2.4. Różnica jest kolosalna (mimo, że Cytryna ma sporo większy promień skrętu).

Arti, krótka przekładnia to super sprawa. W Hondzie miałem ~4 obroty l2l a w Cytrynie 2.4. Różnica jest kolosalna (mimo, że Cytryna ma sporo większy promień skrętu).
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae