[K] Felgi 17" ET48 do Forka
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Felgi 17" ET48 do Forka
jak w temacie, muszą wejść na 4tłoczek, muszą się podobać:) No i będą malowane na ciemny grafit/czarny. Ma ktoś jakieś propozycje?
Re: [K] Felgi 17" ET48 do Forka
mcx, jutro będę wiedział czy na hamulunek z STi, który kupiłem do WRX'a będą pasowały moje 17-ki. Miesiąc temu zostały pomalowane na czarny mat a kapselki sam wypieściłem. Są jak nowe, żednych rys nie mówiąc o uszkodzeniach. Za chińskiego boga bym ich nie oddał ale jak na Brembo nie wejdą to wyjścia nie ma. Nie wiem tylko jaki masz rozstaw w Forku, bo to są 5x100?
Felgi są takie jak na początku wątku tylko teraz są czarne w macie http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 66#p208066
Felgi są takie jak na początku wątku tylko teraz są czarne w macie http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 66#p208066
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
mcx, bądź miły to Pan Paweł Ci jeszcze siatex dorzuci w gratisie 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru,Chloru pisze: mcx, bądź miły to Pan Paweł Ci jeszcze siatex dorzuci w gratisie

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
mały 5150 pisze:mcx, jutro będę wiedział czy na hamulunek z STi, który kupiłem do WRX'a będą pasowały moje 17-ki. Miesiąc temu zostały pomalowane na czarny mat a kapselki sam wypieściłem. Są jak nowe, żednych rys nie mówiąc o uszkodzeniach. Za chińskiego boga bym ich nie oddał ale jak na Brembo nie wejdą to wyjścia nie ma. Nie wiem tylko jaki masz rozstaw w Forku, bo to są 5x100?
Czekam więc na decyzję:)
Ja to tak raczej nie w temacie:)....ocb?Chloru pisze:mcx, bądź miły to Pan Paweł Ci jeszcze siatex dorzuci w gratisie
mały 5150, pieronie, ja ogłoszenie dawałem że kupię 17 pasujące do legasia juz dawno 
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 40#p205640

Widziałem w twoim wątku jak ładnie te kapselki zrobiłeś:) No i już wiem co z tym siatexem:) A czy oby ten felunek to ET48? Już wiesz co i jak?
mcx, dzisiaj jadę do MTS'u zobaczymy, bo okazuje się, że nikt tak naprawdę nie wie czy to wejdzie. Okaże się chyba niestety dopiero jak założą tarcze z zaciskami i będzie albo albo
To firmowa felga do imprezy także na bank ET ma pomiędzy 48-52.
mcx, natomiast jak widzę esilon też szuka felg a to mój przyjaciel także jak będzie je chciał to wybacz ale on będzie miał pierwszeństwo.
esilon, nie zauważyłem wybacz. Sprawa z felgami wyszła na dniach. A czy Tobie będą pasowały do granatu czarny mat? mcx, takie właśnie chciał dlatego zwróciłem uwagę.

mcx, natomiast jak widzę esilon też szuka felg a to mój przyjaciel także jak będzie je chciał to wybacz ale on będzie miał pierwszeństwo.
esilon pisze: mały 5150, pieronie, ja ogłoszenie dawałem że kupię 17 pasujące do legasia juz dawno![]()
viewtopic.php?p=205640#p205640
esilon, nie zauważyłem wybacz. Sprawa z felgami wyszła na dniach. A czy Tobie będą pasowały do granatu czarny mat? mcx, takie właśnie chciał dlatego zwróciłem uwagę.

mały 5150 pisze: nie zauważyłem wybacz
wybaczone

o kolor się nie martwimy a jeżeli zasuniesz cene kosmiczna to niech stracę i niech mcx bierze

ale właśnie jest jeszcze chyba jedna wątpliwośc czy ET inne niz 55 wejdzie do mnie, także sprawdzamy i ewentualnie licytacja murzyńskich felgmały 5150 pisze: To firmowa felga do imprezy także na bank ET ma pomiędzy 48-52.

mały 5150 pisze: esilon też szuka felg a to mój przyjaciel także jak będzie je chciał to wybacz ale on będzie miał pierwszeństwo.

mcx pisze: Tak jak cena będzie zaporowa to też przemyślę

mały 5150, jakie masz ET ?

foto też bym chętnie zobaczył bo na tym w wątku o Źle czarna plama

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Po jeździe konnej, czy na codzień?esilon pisze: mały 5150, jakie masz ET ?![]()

Panowie, no więc dupa, felgi nie wchodzą także idą do sprzedaży
Tylko kurcze nie wiem kiedy, bo się okazało, że wymiana zacisków z tarczami to jest jednak trochę zabawy. Nie pomyślałem o osołonach, które są za małe, nie wiedziałem o ręcznym, który prawdopodobnie nie złapie na tych nowych tarczach, człowiek zielony cholera
Muszę rozwiązać kilka kwesti tak żeby było ok, bo kowalstwa to w Źle robił nie będę
Według mnie tak jak pisałem 48 do 52. Jutro KonSTi weźmie aparat to zrobimy zdjęcia, bo ja swój jak wiesz "podarowałem" taksówkarzowi w Hanoi 

esi, to na pewno nie jest 55 ale w sumie to nie wiem gdzie to sprawdzićesilon pisze: mały 5150, jakie masz ET ?![]()
foto też bym chętnie zobaczył bo na tym w wątku o Źle czarna plama![]()

czekam niecierpliwiemały 5150 pisze: Jutro KonSTi weźmie aparat to zrobimy zdjęcia

podeslij tez cenkę, może byc smsem

wspomnienie opowieści ze śmieciami do dzisiaj mi michę cieszymały 5150 pisze: ja swój jak wiesz "podarowałem" taksówkarzowi w Hanoi

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
mały 5150,
jeżeli chodzi o tył - sprzedajesz obecne tarcze (np. El Dzarmadzi
) i kupujesz takie tarcze :
http://sklep.4turbo.pl/product-pol-8232 ... -STI-.html
jak widzisz, średnica tarczy 313mm (pod zacisk STi) ale...średnica bębna, jak dla WRX. Nic nie rzeźbisz, poza osłoną (trza je po prostu na końcówkach - rantach - oberżnąć
). A że nie przykrywają całej tarczy ? Ja jeżdżę z osłoną oberżnięta na tarczy 290mm (seria WRX) i się nic specjalnego nie dzieje.
Jeżeli chodzi o przód, to ta sama operacja oberżnięcia rantu osłony co z tyłu.
Jak chcesz koszernie, to kupuj cztery kompletne zwrotnice od STi 5*100.
Pozdrawiam
Grzegorz
jeżeli chodzi o tył - sprzedajesz obecne tarcze (np. El Dzarmadzi

jak widzisz, średnica tarczy 313mm (pod zacisk STi) ale...średnica bębna, jak dla WRX. Nic nie rzeźbisz, poza osłoną (trza je po prostu na końcówkach - rantach - oberżnąć

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Ot Mądrego to i miło poczytaćGrzesiek_67 pisze: mały 5150,
jeżeli chodzi o tył - sprzedajesz obecne tarcze (np. El Dzarmadzi) i kupujesz takie tarcze :
jak widzisz, średnica tarczy 313mm (pod zacisk STi) ale...średnica bębna, jak dla WRX. Nic nie rzeźbisz, poza osłoną (trza je po prostu na końcówkach - rantach - oberżnąć). A że nie przykrywają całej tarczy ? Ja jeżdżę z osłoną oberżnięta na tarczy 290mm (seria WRX) i się nic specjalnego nie dzieje.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
esi, jutro umyjemy Zło i robię zdjęcia, cenkę podsyłam na pw.esilon pisze: czekam niecierpliwie![]()
podeslij tez cenkę, może byc smsem![]()
Grzesiu, a ja takich osłon to nie kupię większych? Jak one są mocowane, ma to związek z rozstawem 5x100 czy 5x114 czy to jest przykręcane jakoś inaczej?Grzesiek_67 pisze: Nic nie rzeźbisz, poza osłoną (trza je po prostu na końcówkach - rantach - oberżnąć ). A że nie przykrywają całej tarczy ? Ja jeżdżę z osłoną oberżnięta na tarczy 290mm (seria WRX) i się nic specjalnego nie dzieje.
Oberżnąć

mały 5150 pisze: w sumie mogę i oberżnąć ale spać nie będę mógł, że to jest nie tak jak powinno być
z tego powodu nie załozyłem do Forka na tył zacisków z WRX bo właśnie te osłony trzeba było rżnąć a skoro maja taki kołnierz fabrycznie to chyba jednak po cos on jest, taniej byłoby im prostą blachę a jednak wygięli

i ja na to wysłałem kontręmały 5150 pisze: cenkę podsyłam na pw.

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
mały 5150,
Rafał, tryndnij do Adam albo Bryka, oni Ci najlepiej i doradzą i pomogą. Ja po prostu nie wiem - czy można same osłony, czy 5*100 vs. 5*114,3 ma wpływ, etc.
Pozdrawiam
Grzegorz
Rafał, tryndnij do Adam albo Bryka, oni Ci najlepiej i doradzą i pomogą. Ja po prostu nie wiem - czy można same osłony, czy 5*100 vs. 5*114,3 ma wpływ, etc.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Można same osłony - przynajmniej w przypadku zacisków 2pot, ale trzeba piastę zdjąć
baardzo ładne
mcx, ja wysłałem małemu info co i jak, nie obraże się na niego;) jak kupisz teraz bo jestes zdecydowany na 100%
bo ja jednak przymiarke będe musiał zrobić ze względu na to że mały nie wie jakie ma ET

mcx, ja wysłałem małemu info co i jak, nie obraże się na niego;) jak kupisz teraz bo jestes zdecydowany na 100%
bo ja jednak przymiarke będe musiał zrobić ze względu na to że mały nie wie jakie ma ET