edit
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] moje Mitsubishi Lancer Evolution IX MR 380KM/580Nm
heja lezo! Sadziłem sie kiedyś na kresce na Twojego przepięknego, doinwestowanego STi, może pamiętasz, ale ostatecznie poszedł do kogoś innego
Widzę, że kolejną zacną sztukę sprzedajesz, cena niezła, jak na to doinwestowanie zwłaszcza, że dorzucasz oryg. graty!..
Mam nadzieję, że znajdzie szybko właściciela, który go doceni i będzie tak dbał, jak Ty, choć jeśli go będzie używał zgodnie z przeznaczeniem, to zapewne jego wygląd ciut na tym ucierpi..
Czemu zastosowałeś takie udziwnione mocowanie pasów? Nie lepiej było do mocowań przy tylnej kanapie?
I od razu nasuwa się pytanie - jak Ci się jeździło w porównaniu do Subaru? Ciekawi mnie zarówno jazda, jaki i metafizyczny odbiór samochodu

I od razu nasuwa się pytanie - jak Ci się jeździło w porównaniu do Subaru? Ciekawi mnie zarówno jazda, jaki i metafizyczny odbiór samochodu

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Zajebisty!
Tak swoją drogą, jak ten czas leci. 9-tka i już 5 letnia. A to ostatnie fajne evo (na tego słonia 10-tkę to patrzeć się nie mogę).
Z Subaru tak samo. Czym my w przyszłosci będziemy mieli jeździć...?
Tak swoją drogą, jak ten czas leci. 9-tka i już 5 letnia. A to ostatnie fajne evo (na tego słonia 10-tkę to patrzeć się nie mogę).
Z Subaru tak samo. Czym my w przyszłosci będziemy mieli jeździć...?
jarmaj, pewnie jakimś vanem będziesz jeździł ,będziesz miał łatwo zapakować wózek dla bliźniakówjarmaj pisze: Czym my w przyszłosci będziemy mieli jeździć...?

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Dzięki chłopaki za dobre słowa, uaktualniłem galerię w odrobinę ładniejsze foty
na szybko dzisiaj pstryknąłem na drugich felach.
A'propos felg - są nowiutkie tylko przykurzyły się trochę bo tak mi się dobrze jechało :P
p.s; eMTi oczywiście, że pamiętam :)
Co do nowego nabywcy, właśnie najpierw na forach ogłaszam, żeby zacnego nowego właściciela znaleźć evelinie :)
Udziwnione mocowanie pasów w niektórych krajach jest używane jako podstawowe rozwiązanie. Pomijając, że mocno usztywnia budę, to przede wszystkim takie mocowanie jest bezpieczne dla kręgosłupa. Był kiedyś poruszany wątek na forum odnośnie nieprawidłowego kąta mocowania pasów przypiętych za kanapą, ktoś pisał o występowaniu ryzyka kompresyjnego złamania kręgosłupa i dlatego przy budowie nowego autka postanowiłem kupić taki harness bar :)
W porównaniu do Subaru jeździło się TEŻ FAJNIE I BARDZO SZYBKO ale nic więcej nie powiem bo nie wypada ;P
na szybko dzisiaj pstryknąłem na drugich felach.
A'propos felg - są nowiutkie tylko przykurzyły się trochę bo tak mi się dobrze jechało :P
p.s; eMTi oczywiście, że pamiętam :)
Co do nowego nabywcy, właśnie najpierw na forach ogłaszam, żeby zacnego nowego właściciela znaleźć evelinie :)
Udziwnione mocowanie pasów w niektórych krajach jest używane jako podstawowe rozwiązanie. Pomijając, że mocno usztywnia budę, to przede wszystkim takie mocowanie jest bezpieczne dla kręgosłupa. Był kiedyś poruszany wątek na forum odnośnie nieprawidłowego kąta mocowania pasów przypiętych za kanapą, ktoś pisał o występowaniu ryzyka kompresyjnego złamania kręgosłupa i dlatego przy budowie nowego autka postanowiłem kupić taki harness bar :)
W porównaniu do Subaru jeździło się TEŻ FAJNIE I BARDZO SZYBKO ale nic więcej nie powiem bo nie wypada ;P
Gdybym miał dzisiaj 109k to już bym jechał do ciebie :)
piękny egzemplarz miło popatrzyć a jeszcze milej pojeździć pozdrawiam
piękny egzemplarz miło popatrzyć a jeszcze milej pojeździć pozdrawiam
lezo, piękna fura i to biała
A tak z drugiej mańki , to masz niezły parking na fury

A tak z drugiej mańki , to masz niezły parking na fury

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Kruszyn pisze: jarmaj, pewnie jakimś vanem będziesz jeździł
Niektóre nawet nie są tak bardzo nudne i odrażające
Rodzinny van

o i już mi się ta wypowiedź nie podobalezo pisze: ale nic więcej nie powiem bo nie wypada

Zauważyłem, że licznik masz zdaje się w km/h? Przekładałeś?
jarmaj, nie wiem czemu, ale jak tylko Kruszyn wspomniał o vanie w Twoim kontekście, to też od razu Espace F1 mi przyszło na myśl

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze:o i już mi się ta wypowiedź nie podobalezo pisze: ale nic więcej nie powiem bo nie wypadaA ja myślałem, że jednak powiesz, że wszystko pięknie, ale to jednak nie subaru
![]()
Zauważyłem, że licznik masz zdaje się w km/h? Przekładałeś?
jarmaj, nie wiem czemu, ale jak tylko Kruszyn wspomniał o vanie w Twoim kontekście, to też od razu Espace F1 mi przyszło na myśl
A tam od razu nie podoba. Miałem 3 Subaryny i teraz Evelinę.
Wszystko fajne, co będę więcej pisał. Ja i z tego i z tego bardzo zadowolony byłem.
Nie należę do grupy fanatyków jednej lub drugiej marki :)
Licznik ma wymienioną tarczkę zegarów zrobioną pod oryginal bo z zakupem zegarów jest bardzo kiepsko :)
Dobra Panowie, po krótkiej przerwie: MY EVO IS BACK IN THE GAME
(pierwszy klient który przyjechał oglądnąć szpeja od razu się zdecydował i zadatkował autko
dlatego nic nie pisałem, ale po kilkunastu dniach zadzwonił, że... nie dostanie kredytu więc zaczynamy od nowa :) :) )
(pierwszy klient który przyjechał oglądnąć szpeja od razu się zdecydował i zadatkował autko
dlatego nic nie pisałem, ale po kilkunastu dniach zadzwonił, że... nie dostanie kredytu więc zaczynamy od nowa :) :) )
hah... ciężkie czasy kredytowe... życzę powodzenia!! 

To cena niższa o zadatek:D:D:D:Dlezo pisze: Dobra Panowie, po krótkiej przerwie: MY EVO IS BACK IN THE GAME
Ok, będziemy gadać przy aucie z kupującymajax pisze:To cena niższa o zadatek:D:D:D:Dlezo pisze: Dobra Panowie, po krótkiej przerwie: MY EVO IS BACK IN THE GAME

Autko do oddania za 94.900zł do niewielkiej negocjacji,
obecna konfiguracja, seryjny środek i felga 17" BBS na letniej drogowej oponie

obecna konfiguracja, seryjny środek i felga 17" BBS na letniej drogowej oponie

ech
widać, że ludzie nie lubią kupować porządnie doinwestowanych fur i wolą kupic bazę, a potem w miarę możliwości dorzucać resztę... Przyznam się, że jak by Twoje STi było prawie serią, to zapewne miałoby cenę, którą wtedy mógłbym przełknąć mimo tego, że miałeś tam zrobione wszystko to, co powoli wita u mnie
Ale na obecne czasy było trochę za wysoko.. Teraz widzę, że Evo też jest odzierane z fajnych zabawek.. Ale z drugiej strony chyba faktycznie lepiej wyjdziesz na tym, jak całe to dodatkowe wyposażenie sprzedasz oddzielnie, a cenę samej fury obniżysz..
Hebel też zmieniłeś na stockowy, czy został z prosiaka?

Nie, większość rzeczy zostaje, hamulce też. Wsadziłem tylko seryjny środek bo jednak większość chętnych będzie używała auta na co dzień, no i nie dodaje ekstrasów jak np. komplety opon czy felgi dodatkowe, ogólnie obniżka bo kolejny klient zamówił i zniknął :) więc do 3 razy sztuka :)