Apexi Power FC
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Apexi Power FC
masz pwdarop pisze:Dziś sprawdzałem i są 4 wejścia.
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
danny007,
no i za to Ci przyjacielu dziękujemy
Ale dobre chociaż ?
Pozdrawiam
Grzegorz
no i za to Ci przyjacielu dziękujemy

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67 pisze:danny007,
no i za to Ci przyjacielu dziękujemyAle dobre chociaż ?
![]()
Pozdrawiam
Grzegorz

Jak to powiedzieć "złośliwość rzeczy martwych" Chciałem przebić na sam koniec aukcji co by już ceny nie podbijać wyżej to internet zamulił na jakąś chwilę no i lipa.Kupił ktoś inny za 375 EURO.Trzeba szukać innego :(danny007 pisze:udalo ci sie kupic
zobacze co da sie zrobic ,a Simteka ecu nie chcesz troszke drozsze ale o niebo lepsze od apexi.Wszystko zalezy do czego ma ci sluzyc samochod.
Simtek jest troche sporo "troche" drozszy :) Ale faktycznie opcja dobra. Tyle, ze bylaby to troche przesada, zwlaszcza finansowa, do tego auta.
Ale jak cos - 4turbo serwuje Simteka z remapem, o czym zreszta darop juz chyba wie :)
Ale jak cos - 4turbo serwuje Simteka z remapem, o czym zreszta darop juz chyba wie :)
Jacek "AMI" Rudowski
AMI pisze: Ale jak cos - 4turbo serwuje Simteka z remapem, o czym zreszta darop juz chyba wie :)
Nie da się już kupić nowego. Aktualnie serwujemy GEMSa.
Azrael pisze: Nie da się już kupić nowego.
Oo, a to jakas nowosc prawde mowiac - cos sie stalo z firma? Bo musialem przegapic.
Jacek "AMI" Rudowski
darop,
znalazlem dla ciebie rozwiazanie za dobre pieniadze,bo szczerzew mowiac jezeli nie budujesz rakiety to drogie ecu ci nie jest potrzebne tylko wyzucenie pieniedzy.Jezeli chcesz sie bawic w duze moce to akurat classyki sa bardzo drogie do podnoszenia mocy,to lepiej kupic newage i w tedy sie bawic.
TO ecu jest lepsze nawet o apexi moze byc mappowane na zywo.
http://www.enduringsolutions.com/products.html
pozdrawiam
znalazlem dla ciebie rozwiazanie za dobre pieniadze,bo szczerzew mowiac jezeli nie budujesz rakiety to drogie ecu ci nie jest potrzebne tylko wyzucenie pieniedzy.Jezeli chcesz sie bawic w duze moce to akurat classyki sa bardzo drogie do podnoszenia mocy,to lepiej kupic newage i w tedy sie bawic.
TO ecu jest lepsze nawet o apexi moze byc mappowane na zywo.
http://www.enduringsolutions.com/products.html
pozdrawiam
6000 PLN + 2000 mapowanie :)
A gdzie mogę kupić to ECU i w jakiej cenie byle do mojego modelu bo ja mam do 96 ,a na zdjęciu widzę że to 97 :)
A gdzie mogę kupić to ECU i w jakiej cenie byle do mojego modelu bo ja mam do 96 ,a na zdjęciu widzę że to 97 :)
ESL nowy wychodzi za drogo jak na to co oferuje. Nadal jeździsz na 20 letnim ECU z programowalnym chipem, bez porządnej kontroli doładowania, czy kontroli stuku.
darop pisze: A gdzie mogę kupić to ECU i w jakiej cenie byle do mojego modelu bo ja mam do 96 ,a na zdjęciu widzę że to 97 :)
ESL w sprzedazy dziala na razie tylko z modelami do 96.
Zreszta zaraz na pierwszej stronie jest napisane "pre 97" (jest w testach podobno juz wersja 97/98 - ale jeszcze nie w sprzedazy i po drugie, wydaje mi sie, ze troche mocno po dobrym czasie :))
Kupic mozesz dokladnie tam. Chociaz jak pogadasz z chlopakami z 4turbo, o ile beda chcieli/mogli sie tym zajac, to pewnie tez Ci sprowadza.
Ogolnie ESL jest dosc egzotyczny jednak w Polsce, szedlbym raczej w rozwiazania, z ktorymi w razie problemu bedziesz mial sie do kogo udac w miare blisko i w miare szybko.
Co do mozliwosci - prawda jest taka, ze w tanich rozwiazaniach jak Apexi tez kontroli stuku nie bedzie (Simtek zreszta tez jak do tej pory nie ma, mimo zapowiedzi upgrade'u od dawna :)) - ale kontrola doladowania lepsza juz, no i jednak ogolnie odrobine nowoczesniejsze ecu.
ESL na pewno wyszedlby taniej niz wyrwany jeszcze jakims cudem skads nowy egzemplarz Apexi, ale nie wyjdzie raczej duzo taniej, jesli w ogole, niz uzywany Apexi - bywaja w cenach roznych, fakt - mozna wyrwac za 300-400funtow, a schodza tez czasami na ebay w okolicach 500 funtow.
Kwestia cierpliwosci i czasu jaki sie ma na poszukiwania.
Jacek "AMI" Rudowski
To już sam nie wiem ,ale raczej zdecyduję się na apexi,którego mogę mieć za 1800 zł skoro jest nowocześniejszy i ma lepszą kontrolę doładowania to chyba lepiej dopłacić.
Robiliśmy w UK dwa auta niedawno na Apexi i strasznie to prymitywne, szczególnie właśnie kontrola doładowania, ale i tak lepsze niż ECU z 94 roku.