[K] Laptop
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Laptop
W końcu!
Kupię sobie "nowy" laptop. Ma pozwalać na to, na co mój aktualny sprzęt nie pozwala.
Wymagania:
1. Wszelakie jutuby/vimeo i inne mają w dobrej jakości chadzać na pełnym ekranie
2. Nie ma się grzać jak gupi i ryczeć wentylatorem dniami i nocami
3. Ma mieć rozdzielczość natywną ekranu wyższą niż 1024x768
4. Nie być acerem/tevionem/medionem/emachines/gericomem i innymi szajsami
5. Ma rokować na poprawne działanie na kilka najbliższych lat (obecnemu właśnie stuka sześć i ledwo zipie)
6. Całe zawiasy i zatrzaski
7. HDD nie wydający dziwnych dźwięków, a najlepiej żadnych dźwięków
8. Było by miło gdyby bateria była sprawna
Nie musi mieć systemu OEM - i tak wgram jedyny słuszny.
Budżet ~ 1 kzł.
W co celuję (dla ortodoksów):
Core 2 Duo
4 GB RAM
Grafika dedykowana, AMD lub NVidia
Nagrywarka DVD
WiFi
Dziękuję za uwagę.
Kupię sobie "nowy" laptop. Ma pozwalać na to, na co mój aktualny sprzęt nie pozwala.
Wymagania:
1. Wszelakie jutuby/vimeo i inne mają w dobrej jakości chadzać na pełnym ekranie
2. Nie ma się grzać jak gupi i ryczeć wentylatorem dniami i nocami
3. Ma mieć rozdzielczość natywną ekranu wyższą niż 1024x768
4. Nie być acerem/tevionem/medionem/emachines/gericomem i innymi szajsami
5. Ma rokować na poprawne działanie na kilka najbliższych lat (obecnemu właśnie stuka sześć i ledwo zipie)
6. Całe zawiasy i zatrzaski
7. HDD nie wydający dziwnych dźwięków, a najlepiej żadnych dźwięków
8. Było by miło gdyby bateria była sprawna
Nie musi mieć systemu OEM - i tak wgram jedyny słuszny.
Budżet ~ 1 kzł.
W co celuję (dla ortodoksów):
Core 2 Duo
4 GB RAM
Grafika dedykowana, AMD lub NVidia
Nagrywarka DVD
WiFi
Dziękuję za uwagę.
Re: [K] Laptop
Ja mam takiego, który spełnia wszystkie parametry ale z 2k to bym chciał...

411KM @ 575Nm
proponuje: http://allegro.pl/hp-6320-15-core2duo-2 ... 63598.html
Znam ten sklep i kolega ostatnio kopił takiego laptopa.
Znam ten sklep i kolega ostatnio kopił takiego laptopa.
powiem szczerze, że wymagania masz spore jeżeli chodzi o 1 tys zł :)
fotograf ślubny Kraków, Wrocław - fotograf ślubny Kraków, Wrocław noclegi Kraków - noclegi Kraków
Jużem kupił.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1607351431
Czy ktoś z Wawy byłby skory mi to przywieźć na Chlejadosy?
http://allegro.pl/show_item.php?item=1607351431
Czy ktoś z Wawy byłby skory mi to przywieźć na Chlejadosy?
Bergen pogadaj z facetem czy bywa w Wwie to mogę odebrać. Ewentualnie wieczorem podjadę bo to trochę nie po drodze.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Zważcie że trzeba będzie przewieźć kineskopową, 32-calową krowę. Nie wszędzie się zmieści.
Gość pisze, że "wszystko jest w warszawie do odebrania"
Gość pisze, że "wszystko jest w warszawie do odebrania"
Bergen, taka sugestia ode mnie - świeżo po kupnie zajmij się dokładnym wyczyszczeniem laptopa i nałożeniem świeżej pasty termoprzewodzącej gdzie trzeba.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
Mam informacje od sprzedającego.
Szpej jest w Wawie, ale niestety po mrocznej stronie, na Rembertowie, ul. Bellony.
Sprzedający pisze: "Godziny najlepiej wieczorne gdyż nie ma korków i jest łatwy dojazd.
Co do komputera to jest jeszcze w użytku wiec prosił bym o podanie daty spotkania jak najszybciej bym od razu przygotował go".
Kto się podejmie z chętnych? Przypominam że 32-calowy telewizor CRT trzeba stransporcić...
Szpej jest w Wawie, ale niestety po mrocznej stronie, na Rembertowie, ul. Bellony.
Sprzedający pisze: "Godziny najlepiej wieczorne gdyż nie ma korków i jest łatwy dojazd.
Co do komputera to jest jeszcze w użytku wiec prosił bym o podanie daty spotkania jak najszybciej bym od razu przygotował go".
Kto się podejmie z chętnych? Przypominam że 32-calowy telewizor CRT trzeba stransporcić...
Bergen, z tym telewizorem to zdobądź wymiary, na razie wychodzi że pojedziemy z Wwy Chlor, Remek z Barbie i ja. Ja mam wewnątrz środkowy rząd siedzeń na dwie osoby więc ewentualnie mógłby stanąć przy drzwiach przesuwanych. Nie wiadomo czy do bagażnika w sedanie wejdzie.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Moi drodzy. Muszę człowiekowi dać znać, kiedy sprzęt zostanie odebrany.
Jeśli nie możecie, bo krowa kineskopowa za duża itp., napiszcie proszę. Sprawa stanie się jasna, a ja się z chłopem jakoś inaczej ustawię.
Jeśli nie możecie, bo krowa kineskopowa za duża itp., napiszcie proszę. Sprawa stanie się jasna, a ja się z chłopem jakoś inaczej ustawię.
mnie w weekend nie ma w Wwie, co do odbioru gdybym to miał być ja to najchętniej w czwartek przedwyjazdowy, nie chce mi się na drugie piętro tego telewizora z auta tachać. ale jak nie będzie innej opcji to daj telefona i pogadamy.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Bergen, mam autobus w serwisie i nie mam jak zmierzyć, dziś do końca dnia się określę. Moim zdaniem się powinien zmieścić, ale wolę się upewnić. Daj mi pls czas do wieczora.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Mogę go zabrać. Bergen, daj mi na PW namiary na gościa i informacje jak i kiedy miałbym tę cegłę odebrać
Faktycznie najlepszy jest czwartek.