K łączniki stabilizatora przód Legacy BC

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
mf121
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: wanna GT99
Polubił: 0
Polubione posty: 0

K łączniki stabilizatora przód Legacy BC

Post 8 lip 2011, o 11:50

Po taniości z górnym śrubami mocujacymi (łącznik - stabilizator) do montażu poli tulejek więc na stanie gumę mi nie zależy

gendziu
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Re: K łączniki stabilizatora przód Legacy BC

Post 8 lip 2011, o 17:58

Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej:)

tadeklodz
2 gwiazdki
Auto: forester my09

Post 8 lip 2011, o 19:38

byłem dzisiaj na 3 -im i ostatnim przeglądzie gwarancyjnym z moim Foresterem 2.0 L benzyna MY 09. Przebieg rewelacyjne 27500 km. Wszystko Ok. ale trzeba było wymienić gumy stabilizatora. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że na poprzednim przeglądzie 21 tys. km też trzeba było wymienić te gumy. Zatem wymienione gumy wytrzymały całe 6500 km jazdy po mieście Łódź. W poprzednim aucie Volvo 940 nie miałem żadnych problemów z tym elementem a przecież podobno Forester to samochód "terenowy"

mf121
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: wanna GT99

Post 8 lip 2011, o 20:42

gendziu dokładnie tej firmy tulejki chciałbym zamontować do łączników które chcę kupić. Chciałbym je kupić, żeby to bezpiecznie i na spokojnie zrobić i nie zostać z pękniętym plastikiem i w efekcie bez jakichkolwiek łączników - nigdy nie wyjmowałem takich gum więc mam troche obawy. Może bez sensu.

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 527 razy

Post 9 lip 2011, o 13:43

mf121, z polskich masz bikopur albo Deuter z Olkusza. Obie dosc atrakcyjne cenowo.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

gendziu
Awatar użytkownika
2 gwiazdki

Post 9 lip 2011, o 15:16

Chloru, :arrow:
:-)

mf121, mysle, ze nie ma sie czego obawiac, opinie sa takie ze te produkty nie odbiegaja jakoscia od whitelina itp, przepraszam, odbiegaja - cena ;-)
Nie sztuką zabić muchę na przedniej szybie, sztuka zabić ją na bocznej:)

ODPOWIEDZ