kupie wydech 3 cale inox do sti 2004
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
kupie wydech 3 cale inox do sti 2004
z bardzo mila checia kupie wydech do sti 2004 3 cale z kwasiaka . nie barzdo meczacy w przystepnej cenie , moze byc kpl lub bez pierwszej czesci od turbiny ( downpipe) chyba . katy usuniete i zalozone 3 cale za turbina , po tym zabiegu seria eu ma 290 km i 390 nm . czyli nedzy nie ma . do dobrego wirusa brakuje pompy walbro i dobrego wydeszku . podaje tel 502413738 lub maila [email protected] 

Re: kupie wydech 3 cale inox do sti 2004
3 cale przelot i "nie bardzo męczący".
Musisz mieć oryginalną definicję słowa męczący.
Musisz mieć oryginalną definicję słowa męczący.

czarne jest piękne...
Jak ma nie byc meczacy, to bym nie szedl w wiecej niz 2.5 cala z jakims fajnym tlumikiem.
A do planowanej mocy bedzie wciaz az nadto.
A do planowanej mocy bedzie wciaz az nadto.
Jacek "AMI" Rudowski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
yulya, 2.5" taki jak mam w Wiśni - choć pewno łatwo znależć od groma innych.
Ja mam MG Motorsport polecony przez 4Turbo - robiłem u nich nowy kompletny za ~2.6kpln. Zaletą było to, że powiedziałem jak ma być i co ma być i chłopaki zespawali na aucie. Jestem zadowolony. W trasie nie męczy.
Ja mam MG Motorsport polecony przez 4Turbo - robiłem u nich nowy kompletny za ~2.6kpln. Zaletą było to, że powiedziałem jak ma być i co ma być i chłopaki zespawali na aucie. Jestem zadowolony. W trasie nie męczy.
dzieki za sugestie ale zostale przy 3 calach , sprawa jest rozwojowa a nie mam zamiaru za chwile wymieniac na inny wydech , musle rzczej o dobrym koncowym tlumiku lub silencerze , czekam na propozycje . 

kolego alan a czy twoja wwisnia na sterydach nie jest czasami rozbia . bo wydaje mi sie ze widzialem podobny egzemplarz wrx
Tzn. co? Planujesz 450+ KM, ze 2.5 cala Cie bedzie blokowac w rozwoju?yulya pisze:dzieki za sugestie ale zostale przy 3 calach , sprawa jest rozwojowa a nie mam zamiaru za chwile wymieniac na inny wydech , musle rzczej o dobrym koncowym tlumiku lub silencerze , czekam na propozycje .
A nawet jesli - to koszta wymiany wydechu na luzniejszy to bedzie i tak najmniejszy problem na calej liscie kosztow do poniesienia.
Jacek "AMI" Rudowski
Jak chcesz zreszta to uzytkownik danny007 na tym forum pewnie znajdzie Ci wydech.
moge ci nawet wyslac swoj 3 calowy, do dopasowania niestety - ale nie bede klamal, ze jest on nawet umiarkowanie glosny.
On jest po prostu glosny i nie powinno to dziwic.
moge ci nawet wyslac swoj 3 calowy, do dopasowania niestety - ale nie bede klamal, ze jest on nawet umiarkowanie glosny.
On jest po prostu glosny i nie powinno to dziwic.
Jacek "AMI" Rudowski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
rozbita?yulya pisze: kolego alan a czy twoja wwisnia na sterydach nie jest czasami rozbia
nie, stoi pod oknem. Chyba... wieczorem stała

Alan, Alan, Alan! pisze: nie, stoi pod oknem. Chyba... wieczorem stała![]()
Lepiej wyjrzyj i sprawdz :)
(Baacooo? Nie potrzebujecie drewna? Nieeee... - Rano baca wychodzi przed dom, patrzy - a tam drewna nie ma)
Jacek "AMI" Rudowski
taki nie meczacy 3 calowy
to z pewnascia Milltek jest na twojej liscie zakopow,z pewnoscia do tanich nie nalezy.

Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Byle nie bez Ciebie ;)Alan, Alan, Alan! pisze:AMI, jest sprawdziłem, nawet jeździ.
Jacek "AMI" Rudowski
zamontowalem prodrive 3 cale autko na rolkach seria po calym wydeszku i pompa walbro 296 km i 395 nm , jedzie bardzo fajnie , troszke za glosno ale zawsze jest silencer . w czwartek program , zobaczymy czy m. b sie popisze, po zabiegu jade na rolki.