(S) Felgi Subaru Impreza STI Newage 17 7.5jj ET53
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
(S) Felgi Subaru Impreza STI Newage 17 7.5jj ET53
Do sprzedania felgi od Newage Subaru Impreza STI 5x100 17 7.5jj ET53,felgi sa w dobrym stanie posiadaja pare przetarc (prosze popatrzyc na fotki)nie byly naprawiane lub malowane.
O wiecej info prosze na pw.
Cena-1350zl
O wiecej info prosze na pw.
Cena-1350zl
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
Re: (S) Felgi Subaru Impreza STI Newage 17 7.5jj ET53
sprzedane sorka,ale mam takie czarne jak jestes zinteresowany
Cześć. Masz jakies felgi na zacisk STI najlepiej ori 7,5x17 5x100 tylko z jakim et? Bo Seria na forku była et48, a teraz mam felgi z sti us spec z et45. Wiec pytanie jak et53 do forka by podeszlo... Forek XT my07
Witam,posiadam jeszcze jeden komplet ori STI 7.5jj ET53 5X100 tylko ze czarne i nie widze problemu zeby nie weszly na forka.bakupno pisze:Cześć. Masz jakies felgi na zacisk STI najlepiej ori 7,5x17 5x100 tylko z jakim et? Bo Seria na forku była et48, a teraz mam felgi z sti us spec z et45. Wiec pytanie jak et53 do forka by podeszlo... Forek XT my07
- eddie_gt4
- 4 gwiazdki
- Auto: zono-woz FXT MY'16 & daily WRX MY'15 & fun-car Celica GT-Four MY'96
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
maly dystans (3-4mm) zalatwia sprawebakupno pisze:bo podobno ocieraja o tylni amor

Jezdzic nie umiem, ale bardzo lubie 

- eddie_gt4
- 4 gwiazdki
- Auto: zono-woz FXT MY'16 & daily WRX MY'15 & fun-car Celica GT-Four MY'96
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
a co to za fele, mozna wiedziec?bakupno pisze: (...) teraz mam felgi z sti us spec z et45 (...)

bo jakos nie kojarze oryginalnych felg od STi US z takim ET...

Jezdzic nie umiem, ale bardzo lubie 

eddie_gt4, a pamietasz watek na drugim forum :P tam kupowalem takie ot Tepikus'ia :D
danny007, jutro będę wiedział czy moja obecna zimowa felga wejdzie na brembo... Jak by co to rezerwuje do środy te ciemne co masz :D a powiedz jaki jest koszt wysyłki do PL ?
Witam,tego ze obcieraja nie slyszalembakupno pisze:danny007, jutro będę wiedział czy moja obecna zimowa felga wejdzie na brembo... Jak by co to rezerwuje do środy te ciemne co masz :D a powiedz jaki jest koszt wysyłki do PL ?
Zrezerwacja nie ma problemu
Pozdrawiam
możesz wrzucić mi fotki tych felg, cene plus ile za wysyłkę do pl :) a nie masz może złotych jakiś 17x7,5 z sti na brembo :D