[K] Amorki KYB AGX do GT - komplet
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Amorki KYB AGX do GT - komplet
Szukam kompletu Kayab'y AGX do GT'00. W gre wchodzi tylko nowy lub "prawie" nowy zestaw. Moze ktos ma jakies dojscie, moze ktos zakupil ale sie nie sprawdzilo... Chetnie rozwaze kazda propozycje. Cenowo widze, ze ok 2k z malych haczykiem sie to kreci.
Re: [K] Amorki KYB AGX do GT - komplet
Autko jezdzi jeszcze tylko telepie juz z tylu i szukam okazji... ;)
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Okazją jest 2200pln przy obecnych kursach walut, może uda Ci się zakupić w tej cenie, szukaj ale będzie ciężko, powodzenia 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
-
dominik_bb
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRX EJ20G
jutro sprawdze powinny byc w dobrych pieniadzach info na pw jak co jak kupiłem rok temu za 1500zł kpl nówki
-
qbutek
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy I 2.0, Forester s/tb, Celica Supra Mk2
dominik_bb, daj znać i mi o cenie i czasie realizacji.
Będę wdzięczny.
Będę wdzięczny.
-
dominik_bb
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRX EJ20G
2250zł czas realizaci 3 dni widze ze duza róznica w ciągu roku:(((( od zakupu mojego kompletu :(((
Na allegro idzie wyrwac za okolo 1900 komplet, wiec cenka chyba ok. Szkoda, ze w IC nie ma AGXow to by sie znizki wykorzystalo 

http://allegro.pl/amortyzatory-kayaba-a ... 69315.htmlggggtt pisze:Na allegro idzie wyrwac za okolo 1900 komplet, wiec cenka chyba ok. Szkoda, ze w IC nie ma AGXow to by sie znizki wykorzystalo
Nawet przesyłka gratis !!!
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.
-
qbutek
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy I 2.0, Forester s/tb, Celica Supra Mk2
ggggtt pisze: Szkoda, ze w IC nie ma AGXow to by sie znizki wykorzystalo
A w oddziale jakimś pytałeś?
Bo w katalogu, to nie zawsze wszystko jest.