Poszukuję rolety bagażnika do Forestera, rocznik 2004.
Najchętniej czarna, ale jasną też nie pogardzę.
Przy okazji - jeśli ktoś się orientuje - będę wdzięczny za info, czy musi być koniecznie od tej generacji (MY03) czy od Forków starszych/młodszych również powinna pasować.
[K] roletę bagażnika - Forester (04)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: [K] roletę bagażnika - Forester (04)
WiS, na allegro widzę 3, ale jasne.
Jasna jest bardziej praktyczna, bo się nie nagrzewa. Zresztą czy były w ogóle ciemne?
Jasna jest bardziej praktyczna, bo się nie nagrzewa. Zresztą czy były w ogóle ciemne?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
bujak27, dzięki.
Konto usunięte, chyba kojarzę "z widzenia" także ciemne, wolałbym z powodów estetycznych (do ciemnej tapicerki) i praktycznych (brudzenie). O nagrzewaniu, szczerze mówiąc, nie pomyślałem.
Na allegro zrobię zakupy w ostateczności, jesli się da, to wolę zrobić interes tutaj i pozbawić któregoś forumowicza kłopotu ze zbędnym gratem na strychu
Konto usunięte, chyba kojarzę "z widzenia" także ciemne, wolałbym z powodów estetycznych (do ciemnej tapicerki) i praktycznych (brudzenie). O nagrzewaniu, szczerze mówiąc, nie pomyślałem.
Na allegro zrobię zakupy w ostateczności, jesli się da, to wolę zrobić interes tutaj i pozbawić któregoś forumowicza kłopotu ze zbędnym gratem na strychu

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A skrzyni ręcznej nie masz by zmienić u SiebieKonto usunięte pisze: Nie mam, ale mam plastik pod silnik

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
Zanim kupisz na Allegro sprawdź też ceny w ASO. Ja musiałem dokupić półkę bagażnika. Okazało się, że nówka sztuka nieśmigana w ASO jest droższa zaledwie o ok. 50 zł od używanej, poplamionej z AllegroWiS pisze: Na allegro zrobię zakupy w ostateczności, jesli się da, to wolę zrobić interes tutaj i pozbawić któregoś forumowicza kłopotu ze zbędnym gratem na strychu![]()

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Sprawdziłem. W tym przypadku, odstraszająSo What! pisze: Zanim kupisz na Allegro sprawdź też ceny w ASO.

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
WiS, czasem się zastanawiam, jak ustalają ceny części/usług. Niektóre części/usługi są zaskakująco tanie inne z kolei z kosmosu, jak np. serwis klimy za 670 zł netto (EFP).
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
So What!, tak jak my... czasem tzw "pierdoła" może kosztować zylion...