Witam !
Jak w temacie, komplet sprezyn TEIN S-TECH do klasyka.Przebieg okolo 50 tys km. W BARDZO DOBRYM stanie w oryginalnym pudle !
Sprezyny beda dostepne od 17 maja !
CENA 600zl z przesylka !!!
Zdjecia w przyszlym tygodniu gdyz sprezyny znajduja sie wciaz na samochodzie.
(S) Sprezyny TEIN S-TECH do Imprezy 92-2000
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Matiz
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza RX '00 A.K.A. KombiHorror
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: (S) Sprezyny TEIN S-TECH do Imprezy 92-2000
Kurde ile one w końcu obniżają?
Znalazłem temat na NASIOC gdzie je bezlitosnie obsmarowali
staram sie bez antyreklamy!
Znalazłem temat na NASIOC gdzie je bezlitosnie obsmarowali

staram sie bez antyreklamy!

-
ScoobyBoy
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza Wrx Sti V2 555 Limited Edition
Witam!
Słuchaj, większość ludzi którzy negatywnie je oceniają to nigdy ich nie używali. Ja na nich jeździłem 1.5 roku i złego słowa nie powiem. Jak wiadomo TEIN jest marka znana na całym świecie robiocą bardzo dobre zawieszenia i kto jak kto ale Japończycy chyba wiedza najlepiej co jest dobre dla Subaru
Z drugiej strony, jeżeli te sprezyny były by takie złe to największe sklepy i firmy z częściami do Subaru po prostu by ich nie sprzedawały, prawda ?!
Moim zdaniem to idealny kompromis dla ludzi, którzy chcą obniżyć samochod i nie jeździć "taczką" zarazem, gdyż nie są one bardzo twarde.
Jeżeli chodzi o obniżenie to w moim klasyku STI po założeniu tych sprezyn miałem przerwe na niecałe dwa palce miedzy kołem a nadkolem przy 215/40/17 na standardowych amorach. Ocierania BRAK nawet z pasażerem z tylu.
Postaram sie wkleic zdjęcie tylko mam chwilowo problemy z kompem.
Te sprezyny nowe kosztują ok 1200zl takze 500zl jakie chce za nie to jak za darmo
Słuchaj, większość ludzi którzy negatywnie je oceniają to nigdy ich nie używali. Ja na nich jeździłem 1.5 roku i złego słowa nie powiem. Jak wiadomo TEIN jest marka znana na całym świecie robiocą bardzo dobre zawieszenia i kto jak kto ale Japończycy chyba wiedza najlepiej co jest dobre dla Subaru

Z drugiej strony, jeżeli te sprezyny były by takie złe to największe sklepy i firmy z częściami do Subaru po prostu by ich nie sprzedawały, prawda ?!
Moim zdaniem to idealny kompromis dla ludzi, którzy chcą obniżyć samochod i nie jeździć "taczką" zarazem, gdyż nie są one bardzo twarde.
Jeżeli chodzi o obniżenie to w moim klasyku STI po założeniu tych sprezyn miałem przerwe na niecałe dwa palce miedzy kołem a nadkolem przy 215/40/17 na standardowych amorach. Ocierania BRAK nawet z pasażerem z tylu.
Postaram sie wkleic zdjęcie tylko mam chwilowo problemy z kompem.
Te sprezyny nowe kosztują ok 1200zl takze 500zl jakie chce za nie to jak za darmo

-
ScoobyBoy
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza Wrx Sti V2 555 Limited Edition
Jak juz wspominałem, aktualnie sprezyny znajdują sie na samochodzie gdyż czekam na odbiór moich nowych (używanych) od P1, które oddalem do proszkowania.
TEIN-y wciaz maja te ochronne gumy na początkowych zwojach.
TEIN-y wciaz maja te ochronne gumy na początkowych zwojach.