Mam tylko skórzane :)
Firma: Orient Watch Co. już po raz kolejny wspiera start Subaru Tecnica International, Inc.s w 24-godzinnym wyścigu na torze Nurburgring. Zespół STI zakończył wyścig w 2011 roku na 21 pozycji w klasyfikacji generalnej. Dla upamiętnienia tego sukcesu marka Orient wypuściła na rynek zegarek poświęcony temu wydarzeniu. Jest to już trzecia limitowana edycja zegarka poświęconego wyścigowi STI. Po raz pierwszy model ma mechanizm kwarcowy. Wygląd zegarka mocno nawiązuje do samochodu jaki startował w wyścigu SUBARU WRX STI. Całość limitowana w 5000szt.
Opis:
Zegarki jest nowe!
Wersja STI LIMITED EDITION tylko 2500 szt
Koperta stal PVD
Pasek skóra czarny
Szkiełko mineralne
Chronograph - stoper
Datownik
Wodoszczelnośc 50 m
Oryginalne opakowanie
Gwarancja 2 lata
Szerokosc koperty 42 mm bez koronki
Grubosc 12 mm
Cena wszystko zależy ile osób będzie chętnych. Listę zamykam do końca tygodnia bo nie wiem ile będę w stanie zamówić tych zegarków jeszcze i z jakimi numerami będą. Bo na Polskę poszło bodajże 400szt.
Pracuje na noce i dni więc może być cisza bo zwykle po nocce jestem ok 16tej na kompie lub śpię do oporu. Najlepiej chciałbym mieć już listę na czwartek. Bo tak na Warszawę to bym miał te zegarki na spota nie tego tylko następnego.
Cena koło 900zł, ale może będę mógł zejść coś. Wszystko zależy od ilości chętnych. Więc warto bo co szukałem w necie to są one po 990zł