Rok produkcji: 2006, pierwszy raz zarejestrowany we wrześniu 2006 roku.
Jestem pierwszym i jedynym właścicielem. Wersja 1.3 GLX (wyprodukowany w Japonii), 5-drzwiowy.
Moc 93 KM, manualna skrzynia biegów. Przebieg 33.000 km (i się zwiększa

Elektryczne szyby z przodu i tyłu. Elektryczne regulowane i podgrzewane lusterka boczne. Radio z CD (odczytuje MP3, WAVy itp.). sterowane z kierownicy. Klimatyzacja manualna. Autoalarm. Oczywiście jest też ABS i EBD i inne magiczne trzyliterowe skórty.
Poduszek powietrznych wystarczy, żeby utrzymać ten samochodzik na wodzie

Ogólnie jest to świetny samochód do miasta. Elastyczność silnika oraz wymiary samochodu bardzo dobrze sprawdzają się w miejskiej dżungli. Z miasta do miasta też da się przejechać bez większego stresu, chociaż powyżej 130km/h przyspieszanie wymaga „nieco” cierpliwości

Samochód był użytkowany głównie przez moją lepszą połówkę. Wszystkie przeglądy oczywiście na czas. Stan techniczny jest bardzo dobry. Przez 3 lata nie było żadnej usterki i nic usterek nie zapowiada. Drobne wgięcie na lewym tylnym błotniku, przy drzwiach – praktycznie niewidoczne.
Miał jedną drobną przygodę: w sierpniu zeszłego roku, cofając wjechał w niego mało przytomny kierownik Golfa. Wymieniono przedni zderzak (był porysowany i lekko wgięty), grill i przednią szybę (pęknięcie). Dokumenty naprawy do wglądu. Dokumentacja zdjęciowa niestety gdzieś mi zginęła (jak ktoś się uprze mogę poszukać). Czy to był "wypadek" czy "słuczka" sami zdecydujcie.
Gratis dorzucam opony zimowe.
Cena: Sam nie wiem

Telefon kontaktowy: 505 122 122