[K] Korek do zbiornika chłodnicy GT - seryjny
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Korek do zbiornika chłodnicy GT - seryjny
Jak ktoś ma na zbyciu to przygarnę bo chcę coś sprawdzić ;)
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: [K] Korek do zbiornika chłodnicy GT - seryjny
Ale to chcesz coś sprawdzić, czy potrzebujesz na stałe? Bo ja mam jakiś korek, ale używany, możemy pomieniać na splitter 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, na stale ;) Po prostu chce sprawdzic na dluzszy czas czy jak zaloze seryjny to mi zniknie jeden maly nieprzyjemny objaw... ;) Tak mi poradzil pewien spec i stad chec zakupu. W ASO 65zl i 2 tygodnie czekania... na korek...
Obecnie mam Apexi 1.3 bar.

Ostatnio zmieniony 13 lip 2012, o 16:01 przez Pavel, łącznie zmieniany 1 raz.
Azrael, dolalem ostatnio plynu na full i wyplulo mi chyba wlasnie korkiem i obstawiam, ze jest nieszczelny czy cos. Stad poszukiwania. Jesli to nie pomoze to bede szukal dalej. Moze zbiornik mi gdzies sie rozszczelnil. Po prostu czasem jak otwieram maske to widze mokry zbiornik od gory... a czasem gdzies kapnie i leci bialy dymek...
No to może zepsuty korek rzeczywiście to się zdarza. Tak sam korek jest w większości japońskich aut. Misiek ma identyczny, Hondy też. Myślę że możesz poszukać gdzie indziej niekoniecznie w Subaru. Może byc też mocniejszy z STI jak masz w miarę OK rury i chłodnicę.
Azrael, a czy to normalne, ze jak naciskam gruba gorna rure od chlodnicy to powietrze idzie przez korek? Slychac syczenie. Nie powinno to byc szczelne?
To raczej nie jest normalne. Ten układu musi być pod ciśnieniem w trakcie pracy inaczej będzie się przegrzewał, tracił płyn itp.
Ano wlasnie. Temperatura jest zawsze stala lekko ponizej polowy. Szukam korka.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pavel, to nie wiem, zastanów się, ja być może będę jutro we Wrocku na chwilę (a już na pewno we wtorek), to możesz wziąć ten mój, tylko pytanie, jaką pewność da Ci używany korek.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW