[S] Nowe części do Subaru !
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] Nowe części do Subaru !
Witam,
Mam do zaoferowania nowe oryginalne części Subaru:
- kpl. rozrząd do wszystkich typów silników na cztery wałki nowy zapakowany w oryginalne pudełka subaru...moja cena 1300zł w ASO 2000zł
- oryginalny filtr powietrza Forester do 2007 roku 60zł
- oryginalny filtr kabinowy Forester do 2007 roku 100zł
- oryginalny filtr oleju do wszystkich silników 2.0 / 2.5 30zł
- oryginalne świece do silników 2.0T i 2.5T itd. cena 50zł szt.
- oryginalne paski wielorowkowe 70zł za szt. mam dwa rodzaje
- oryginalny filtr paliwa do Diesla cena 150zł
- oryginalny filtr oleju do Diesla cena 35zł
- oryginalny filtr do skrzyni automatycznej cena 80zł
- oryginalny filtr kabinowy do nowych Foresterów i Imprez cena 90zł
- oryginalny filtr powietrza do większości Subaru Leg./Outb./Forester cena 70zł
- oryginalny filtr kabinowy do Leg/Outb. bez diesla cena 90zł
- oryginalne gumy stabilizatora do Forestera i Imprez do 2007 roku cena 18zł za szt.
- oryginalne gumy stabilizatora do Nowszych aut po roku 2006 Leg.Outb. Forester po 2007 cena 18zł za szt.
- oryginalna piasta koła z łożyskiem i szpilkami na przód Forestera po 2007 roku Legacy wcześniejsze modele i Outb.cena 350zł
- oryginalne klocki na przód do większości Subaraków bez mocniejszcyh siników takich jak 3.0 pasuję do Foresterów/Imprez/Legacy praktycznie od rocnzika 2002 wzwyż itd. cena 300zł
- oryginalny czujnik poziomowania xenonów do Legacy / Otuback cena 300zł
wszystkie części są oryginalne i nowe zapakowane w kartonie ze znaczkami Subaru..przy zakupię większej ilości zrobię dobre ceny..zapraszam..
Forma płatności do uzgodnienia
Do cen należy doliczyć KW
Jeśli ktoś zainteresowany fotki na @
Pozdrawiam
Mam do zaoferowania nowe oryginalne części Subaru:
- kpl. rozrząd do wszystkich typów silników na cztery wałki nowy zapakowany w oryginalne pudełka subaru...moja cena 1300zł w ASO 2000zł
- oryginalny filtr powietrza Forester do 2007 roku 60zł
- oryginalny filtr kabinowy Forester do 2007 roku 100zł
- oryginalny filtr oleju do wszystkich silników 2.0 / 2.5 30zł
- oryginalne świece do silników 2.0T i 2.5T itd. cena 50zł szt.
- oryginalne paski wielorowkowe 70zł za szt. mam dwa rodzaje
- oryginalny filtr paliwa do Diesla cena 150zł
- oryginalny filtr oleju do Diesla cena 35zł
- oryginalny filtr do skrzyni automatycznej cena 80zł
- oryginalny filtr kabinowy do nowych Foresterów i Imprez cena 90zł
- oryginalny filtr powietrza do większości Subaru Leg./Outb./Forester cena 70zł
- oryginalny filtr kabinowy do Leg/Outb. bez diesla cena 90zł
- oryginalne gumy stabilizatora do Forestera i Imprez do 2007 roku cena 18zł za szt.
- oryginalne gumy stabilizatora do Nowszych aut po roku 2006 Leg.Outb. Forester po 2007 cena 18zł za szt.
- oryginalna piasta koła z łożyskiem i szpilkami na przód Forestera po 2007 roku Legacy wcześniejsze modele i Outb.cena 350zł
- oryginalne klocki na przód do większości Subaraków bez mocniejszcyh siników takich jak 3.0 pasuję do Foresterów/Imprez/Legacy praktycznie od rocnzika 2002 wzwyż itd. cena 300zł
- oryginalny czujnik poziomowania xenonów do Legacy / Otuback cena 300zł
wszystkie części są oryginalne i nowe zapakowane w kartonie ze znaczkami Subaru..przy zakupię większej ilości zrobię dobre ceny..zapraszam..
Forma płatności do uzgodnienia
Do cen należy doliczyć KW
Jeśli ktoś zainteresowany fotki na @
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 sty 2013, o 22:04 przez Olaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [S] Nowe części do Subaru !
Olaf pisze: kpl. rozrząd do wszystkich typów silników na cztery wałki nowy zapakowany w oryginalne pudełka subaru...moja cena 1500zł w ASO 2000zł
Taka cena w ASO to z wymianą.
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
hogi pisze:Olaf pisze: kpl. rozrząd do wszystkich typów silników na cztery wałki nowy zapakowany w oryginalne pudełka subaru...moja cena 1500zł w ASO 2000zł
Taka cena w ASO to z wymianą.
w ASO Sam rozrząd do 4 wałkowych kosztuje 2000zł bez rabatów wymiana ok 400-500zł
do 2 wałkowych rozrząd to koszt ok 1400zł wymiana też 400-500zł
w które ASO daje cene 1500zł z wymianą za 4wałkowe silniki? pytam?
chyba na zamiennikach
doszły łączniki na przód praktycznie do wszystkich Subaru po roku 2004 cena 100zł za szt.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Olaf, to ,że wiarygodność marna bo ostatnim czasem wiele machlojków ludzie świeżo zarejestrowani chcieli tu robić ,poza tym to nie allegro ,a forum dyskusyjne 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

rozumie..
mogę wystawić na allegro
chcę coś sprzedać co tyczy tematu Subaru
mogę wystawić na allegro
chcę coś sprzedać co tyczy tematu Subaru
Ceny faktycznie niższe o jakieś ~30% od ASO, ale jak wygląda sprawa gwarancji i faktury na to ?
vel misza, Pozdrawiam!
ceny mogą być jeszcze niższe jeśli będzie zainteresowanie na kilka pozycji
nie prowadzę działalności więc nie ma na to FV
części, które wystawiłem to tak naprawdę moje pieniądze, którę chcę odzyskać a zostały zamrożone w towarze z przyczyn znanych tylko mi
asortyment jest nowy i oryginalny
Gwarancję może dać ASO ale proszę doliczyć więcej niż 30% ale jak znam życie jeśli zakupione rzeczy nie zamontujecie w ASO to z GW jest problem trzeba poruszyć niebo i ziemie aby to uwzględnili zawsze jest spychologia w tym temacie...za dużo wiem i za dużo zjadłem zębów
a do czego wam GW na filtry, gumy stabilizatora czy tulejki itd.
kupując używanę części a zdarza się że są w podobnej cenie co oferuje to macie GW ?
jedynie można polemizować z kpl. rozrządem
nie prowadzę działalności więc nie ma na to FV
części, które wystawiłem to tak naprawdę moje pieniądze, którę chcę odzyskać a zostały zamrożone w towarze z przyczyn znanych tylko mi

asortyment jest nowy i oryginalny
Gwarancję może dać ASO ale proszę doliczyć więcej niż 30% ale jak znam życie jeśli zakupione rzeczy nie zamontujecie w ASO to z GW jest problem trzeba poruszyć niebo i ziemie aby to uwzględnili zawsze jest spychologia w tym temacie...za dużo wiem i za dużo zjadłem zębów

a do czego wam GW na filtry, gumy stabilizatora czy tulejki itd.
kupując używanę części a zdarza się że są w podobnej cenie co oferuje to macie GW ?

jedynie można polemizować z kpl. rozrządem
Czy czujnik do ksenonów będzie pasował do forka na przód?
Mechaniczne graty mam ok, tylko sam potencjometr robi zwarcie.
Prosiłbym o fotki na [email protected]
Mechaniczne graty mam ok, tylko sam potencjometr robi zwarcie.
Prosiłbym o fotki na [email protected]