Cała Impreza GT 96r na czesci. Po wypadku.

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
misiek00781
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza GT
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Cała Impreza GT 96r na czesci. Po wypadku.

Post 18 lis 2012, o 20:40

Jak w temacie. Cała Impreza GT rocznik 96 na czesci po wypadku (zaliczyła tylko bardzo gleboki rów i to wszystko, ale niestety zbyt mocno buda ucierpiała na odbudowe ) ;-( . Najchetniej sprzedam w całosci wtedy tez cena pasztetowa. :-| Ale jesli chetny sie nie znajdzie bede sprzedawał na czesci. Nie jestem handlarzem, staram sie odzyskac troszke pieniedzy. :-/ . Dla zaintersowanych zdjecia na meila. Chetnie tez zamienie sie czesciami za jakis UPGRADE, np zawias do mojej drugiej imprezy GT 00' :mrgreen: Prosze o oferty :mrgreen:

W razie jakichs pytan ( tylko powaznych) kontakt do mnie : tel : 518 970 561 , meil : [email protected]

Pozdrowienia dla wszystkich miłośników marki SUBARU ;-)

wiechu100
0 gwiazdek

Re: Cała Impreza GT 96r na czesci. Po wypadku.

Post 18 lis 2012, o 22:20

Jak cos to pisalbym sie na przeplywke o ile masz z takim oznaczeniem nr 22680 aa280 tez mam 1996

adrian055
1 gwiazdka
Auto: Subaru Impreza

Re: Cała Impreza GT 96r na czesci. Po wypadku.

Post 20 lis 2012, o 11:33

o impreza z magury jak dobrze mniemam i stoi u moich znajomych przed ropica:)?:D ile cenisz za boczki drzwi przod tyl

ODPOWIEDZ