WRC Rajd Polski
Re: WRC Rajd Polski
nie na jak najbardziej
ale na zdjęciach też jakoś inaczej

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Eee tam, nie znasz sięjarmaj pisze:burat pisze:niuniek, nie wiem ale na żywo jakoś większe wrażenie robiło
No a może po to się właśnie jeździ na rajdy, żeby na żywo poczuć to, czego film nie odda?

Obejrzałem filmik z 1. dnia rajdu (ten eurosportowy, który ktoś wcześniej podlinkował) i jest ujęcie na paprotkach on-board (OS 6?), gdzie staliśmy za hopą, na łuku, a przed szykaną. Niestety za szybko, żeby zobaczyć cokolwiek. Ale może ktoś się dojrzy. mały, Ciebie nie widać, jak wyłapywałeś piach przy drodze, więc wtedy jeszcze musiałeś spać. 

też to widziałem to chyba on-board Latvali , ale jest też parę ujęć z tej hopy którą sprawdzaliśmy i uznaliśmy wspólnie ,że tu nie będą skakać 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

No bo jak coś małe to trudno dojrzećcitan pisze: Ale może ktoś się dojrzy. mały, Ciebie nie widać, jak wyłapywałeś piach przy drodze, więc wtedy jeszcze musiałeś spać.![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Chciałbym przeprosić wszystkich, za to że mnie poniosło, zwłaszcza Kruszyna, którego nazwałem chamem. Niektórym może ciężko uwierzyć, ale nie chciałem tego oraz innych wpisów napisać, aż tak dosadnie i dosłownie. Wielkie emocje, zmęczenie, alkohol i wyszło jak wyszło z czego zdałem sobie sprawę dopiero kilka dni po fakcie. Później musiałem to przetrawić, a akurat niedziela jest dobrym dniem na przeprosiny. Przepraszam Wszystkich
W poniedziałek zapomniałem zrobić bardzo ważnej rzeczy. Zapomniałem w podziękowaniach wymienić osoby, której na Rajdzie dużo zawdzięczam. Dziękuję Kruszynowi, który podarował mi bilet wstępu na niedzielny Super OS

W poniedziałek zapomniałem zrobić bardzo ważnej rzeczy. Zapomniałem w podziękowaniach wymienić osoby, której na Rajdzie dużo zawdzięczam. Dziękuję Kruszynowi, który podarował mi bilet wstępu na niedzielny Super OS

ha! Widzę, że szczur75 został wysłany przez Kruszyna, żeby potwierdzić, iż jego bilet nie poszedł na marne 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
WOW chyba to sobie włożę w ramki bez ramek. Brzmi jak prawie przeprosinyWitek pisze: nie chciałem tego oraz innych wpisów napisać, aż tak dosadnie i dosłownie.

- Witek
- 6 gwiazdek
So What! pisze: Brzmi jak prawie przeprosiny
A co zrobić, żeby brzmiało bez tego prawie?
A gdzieś Ty chciał nim płynąć? Chyba, że na stateczku miałęś jakieś szkolenie, albo miałeś robić fotorelację... Ale jak mawiają, nie ma tego złego i na super OeSie byłeśszczur75 pisze: eMTi, ja tam byłem służbowo ... na statek ... tylko odpłynął.![]()

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: Dobrze mi się wydaje, że Ty jeździsz starym, pomarańczowym legacy?
Jak akurat jeździ to tak...
eMTi pisze: Ale jak mawiają, nie ma tego złego i na super OeSie byłeś
Nie tylko. Troszku tam zobaczyliśmy.
- Witek
- 6 gwiazdek
szczur75 pisze: http://picasaweb.google.pl/lipache/RP66 ... 3579172674
Nie mogliście z SEQiem podejść

My się cieszyliśmy, że nas nikt nie widzi.Witek pisze:szczur75 pisze: http://picasaweb.google.pl/lipache/RP66 ... 3579172674
Nie mogliście z SEQiem podejść![]()
![]()
Ledwo się ruszaliśmy. Stan nasz był przerażający.
Krzyczeliśmy do Was, ale nie doleciało, siedzieliśmy na samej górze.
wielu tam krzyczało