Subarowa Jelenia Góra
Re: Subarowa Jelenia Góra
no właśnie to "widoki mogą pomóc ci zmienić ten system 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Jak na razie sami niejeleniogórscy spamerzy się odezwali
Więc może coś zaczniemy proponować i jakąś listę pisać.
Byłem wczoraj na objeździe odcinków do Karkonoskiego i koło Wlenia można znaleźć kilka fajnych w miarę spokojnych dróżek. Jeżeli byli by chętni na jazdę to można by coś z miejscową władzą przedyskutować. Możemy spróbować tor na wiejskiej ale nie wiem jakie są szanse na jego używanie i czy da się tam wjechać. Jutro zadzwonię do właściciela.
Może są inne propozycje.
Nie wiem jak reszta się zapatruje na tor rakietowa-ale sądzę że dużo osób nie będzie zachwycona wyjazdem do Wrocka.

Byłem wczoraj na objeździe odcinków do Karkonoskiego i koło Wlenia można znaleźć kilka fajnych w miarę spokojnych dróżek. Jeżeli byli by chętni na jazdę to można by coś z miejscową władzą przedyskutować. Możemy spróbować tor na wiejskiej ale nie wiem jakie są szanse na jego używanie i czy da się tam wjechać. Jutro zadzwonię do właściciela.
Może są inne propozycje.
Nie wiem jak reszta się zapatruje na tor rakietowa-ale sądzę że dużo osób nie będzie zachwycona wyjazdem do Wrocka.
Że tak powiem sio spamerstwoZwibel pisze: Jak na razie sami niejeleniogórscy spamerzy się odezwali

Myślę iż na to to nie ma szans , za dużo zachodu , za dużo kosztów i problemówZwibel pisze: Jeżeli byli by chętni na jazdę to można by coś z miejscową władzą przedyskutować

Świetna propozycjaZwibel pisze: Możemy spróbować tor na wiejskiej ale nie wiem jakie są szanse na jego używanie i czy da się tam wjechać. Jutro zadzwonię do właściciela

Myślę iż na dzień dobry to trzeba się spotkać

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: Że tak powiem sio spamerstwo
no to ładna tam macie gościnę w taj JG nie ma co daleko nie mam wiec uważajcie wezmę koliberka i artiego to się tę Górkę rozjeździ jak najnowsze rewiry RemkaZwibel pisze: Jak na razie sami niejeleniogórscy spamerzy się odezwali

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Igi_666
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester S-Turbo '02, Legacy '99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 2 razy
Puki co zapraszam chłopaki do Świeradowa Zdrój w ten weekend ;)
Będzie można od razu uzgodnic co i jak.
Pozdrawiam
Będzie można od razu uzgodnic co i jak.
Pozdrawiam

Siemano JeleniopodGórzanie ,dziś szef poinformował mnie ,że całą drugą połowę października spędzę na szkoleniu w Karpaczu i popołudniami będę miał zbyt dużo wolnego czasu a wątroba już nie ta
więc z chęcią coś bym po tych waszych dróżkach polatał i jakichś subaroholików spotkał albo kolacyjkę w miłym towarzystwie zjadł
tylko ciekawe czy ktoś się tam znajdzie do spotkania bo tylko ja wam ten wątek utrzymuję

Świniaburat pisze: bo tylko ja wam ten wątek utrzymuję

Oczywiście My z Beatką zawsze , daj znać kiedyburat pisze: tylko ciekawe czy ktoś się tam znajdzie do spotkania

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, liczyłem na twój głos
,a będę od 18-go października do 29-tego wracam tylko na weekend bo mam weselicho
,ale w tygodniu to na pewno gdzieś byśmy się spotkali 

Sio do swojego wątkuj33mbo pisze: a od 8 do 10 cię nie będzie?

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
j33mbo, już pisałem ,że niestety nie dam rady (praca, praca, praca
) ale jak byś był gdzieś w pobliżu w tamtych terminach to tylko: "memory fajf Siara i wszystko jasne " 

Ktoś chętny na latanie dzisiaj wieczorno-nocne w okolicach Jeleniej? Jeśli tak, to proszę info na PW.
-- Michu
-- Michu
michu, może nie w bliskiej odległości Jelonki ale też nie za daleko
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=8&t=5237