Hallo od jareka z foresterclub.lt

Pojeżdżawki, spoty, spotkania, libacje.
ODPOWIEDZ
jaroslavas
2 gwiazdki
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Hallo od jareka z foresterclub.lt

Post 30 cze 2011, o 18:25

Jutro idę z moją rodziną w wprowadzające zwiedzanie Słowacji, byłbym szczęśliwy, aby spotkać się z przedstawicielami klubu, i rosyjskiej, także w języku polskim, angielskim w ostateczności. Chcę zrobić z klubu zdjęcia z atibutika, video, rozmawiać
Mój telefon +37061808654. Wyjeżdżam jutro, a wszystkie jazdy dziennie przez Polska iz powrotem 09/08
A jeśli wziąć do gości - byłoby fantastyczne
Info - http://www.foresterclub.lt I am Jaroslavas (jarka, Jarek), no oficial club, prezident. My youtube channel http://www.youtube.com/results?search_q ... lublt&aq=f

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Re: Hallo od jareka z foresterclub.lt

Post 30 cze 2011, o 19:46

jaroslavas, napisz którędy zamierzasz jechać i czy będziesz gdzieś robił przystanek/nocleg po drodze. Pewno jakbyś zrobił przystanek w Warszawie wieczorem to spotkanie przy piwie jest jak najbardziej realne. Pozatym szykuje się zlot w sierpniu bardzo prawdopodobne że na Mazurach więc też miałbyś blisko aby poznać część tutejszej ekipy.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 30 cze 2011, o 23:05

inquiz pisze: napisz którędy zamierzasz jechać
Jaroslavas, jesli przypadkiem przez Kielce (siódemka, od Warszawy na południe), to serdecznie zapraszam - acz najchętniej w drodze powrotnej, bo akurat jutro mam urwanie głowy.
Forestera nikt tu nie ma, ale za to innych japońskich aut - w cholerę ;-)

PS. Gawarim pa-russki 8-)

jaroslavas
2 gwiazdki
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 8 lip 2011, o 17:52

Wszystko, co wróciłem do domu. Przepraszam, ale nie było czasu. Warszawa nie przejść przez roboty drogowe, przeszedł Lublinie. to do czasu następnego

ODPOWIEDZ