Bretstein -Austria
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Upalanko - Jodlownik 28.12.08
Se wyobraz co ja czulem na nizinach jak 14 subarakow upalalo mi pod domem. 

remek, serce bolało na pewno. Kurcze ilę sie tam przemieszcza w Twoje okolice 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
~ 430km, spacerkiem 5-6hKruszyn pisze: urcze ilę sie tam przemieszcza w Twoje okolice![]()

remek, spacerkiem ...masz poczucie humoru
A barek zaopatrzony 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
powaga, bez napinania sie. Wawa, Czestochowa, Opole, A4, Strzelin, domek.Kruszyn pisze: spacerkiem ...masz poczucie humoruA barek zaopatrzony
![]()
Barek sie niestety konczy

sie poślizgłam to sie musiałam wyprostowaćremek pisze:psssst. W lusterku widzialem, ze Barbie zapinala boczurysesese

kabel

No normalnie "konfident" zakapuje Cię zawszebarbie pisze:sie poślizgłam to sie musiałam wyprostowaćremek pisze:psssst. W lusterku widzialem, ze Barbie zapinala boczurysesese
![]()
kabel

Po wspaniałym weekendzie i niezłych bokach kilku śmiałków postanawia kontynuować przygodę z białym mianowicie Ja, Jaro jego Brat i chyba Sidor robimy małe upalanko tym razem słyszałem okolice Srebrnej Góry, Walimia, Kamionki. 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
gdzie i kiedy mam byclukwol pisze: Po wspaniałym weekendzie i niezłych bokach kilku śmiałków postanawia kontynuować przygodę z białym mianowicie Ja, Jaro jego Brat i chyba Sidor robimy małe upalanko tym razem słyszałem okolice Srebrnej Góry, Walimia, Kamionki.![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ktoren? miedzy bielawa i dzierzoniowem?lukwol pisze: 20 orlenn DDZ
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Daję se ignora na ten wątek
I jeszcze filmy wrzucają. To nie ludzie. To wilki. 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
No ja też dzisiaj niestety muszę obejść się smakiem.
We wrocku za przeproszeniem to dupa a nie zima jest.
Choć w sumie jak sobie przypomnę sobotę to i tak mi się morda cieszy.
Ale jutro po egzaminie siadam w auto i wio do domu.
Koniecznie wrzućcie dzisiaj jakąś relację z wyjazdu - jak warunki i jak jest np. na Jugowskiej w porównaniu do Woliborskiej.

Koniecznie wrzućcie dzisiaj jakąś relację z wyjazdu - jak warunki i jak jest np. na Jugowskiej w porównaniu do Woliborskiej.

lukwol, proszę o zdanie relacji jak było
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
kurdemol, nie udalo mi sie dotrzec :(
znowu bede samotnym upalaczem
znowu bede samotnym upalaczem

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
remek, wczoraj też miałeś do mnie zadzwonić jak dojedziesz.
sidor, przypadkiem Twój brat nie robił fotek? Wiem, że ktoś dużo pstrykał - może chciałby się pochwalić fotkami. Daniel a tak w ogóle to mam z tyłu u siebie jakieś dwie linki holownicze z ostatniej akcji.
Jedna jest Twoja z tego co pamiętam, tak? No dzisiaj zobaczyłem, że błotnik też lekko wgnieciony od wyciągania.
Cholernie miękka blacha na tych błotnikach. 

sidor, przypadkiem Twój brat nie robił fotek? Wiem, że ktoś dużo pstrykał - może chciałby się pochwalić fotkami. Daniel a tak w ogóle to mam z tyłu u siebie jakieś dwie linki holownicze z ostatniej akcji.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
miales, ale dojechalem o 23, wiec odkopalem stwora i dwa przejazdy do snu. Tak oblodzone bylo, ze juz nie wyciagalem Cie z chacjendy.Arti pisze: remek, wczoraj też miałeś do mnie zadzwonić jak dojedziesz.![]()
Witam
Było dość ciekawie najpierw postanowiliśmy odpalić kamionki, droga szeroka z 4 metry, ale posypana piachem, solą, miejscami przyczepność miejscami ku…sko ślisko, zaczęliśmy napadać na kamionki dość szybko nagle spoglądam w lusterko a barciaków brak wracam a tu wielki fart, maciek na szybkim łuku wbił się 4 metry prosto w zaspe 30 cm od drzewa było ostro więc zajaraliśmy po szludze na uspokojenie, dalej było kiepsko polecieliśmy na Rościszów jeb..a autostrada czarno od Walimia po sam Rościszów, więc został poczciwy Jodłownik, zrobiliśmy go parę razy i o 23 do domu, ale i tak było świetnie.
Było dość ciekawie najpierw postanowiliśmy odpalić kamionki, droga szeroka z 4 metry, ale posypana piachem, solą, miejscami przyczepność miejscami ku…sko ślisko, zaczęliśmy napadać na kamionki dość szybko nagle spoglądam w lusterko a barciaków brak wracam a tu wielki fart, maciek na szybkim łuku wbił się 4 metry prosto w zaspe 30 cm od drzewa było ostro więc zajaraliśmy po szludze na uspokojenie, dalej było kiepsko polecieliśmy na Rościszów jeb..a autostrada czarno od Walimia po sam Rościszów, więc został poczciwy Jodłownik, zrobiliśmy go parę razy i o 23 do domu, ale i tak było świetnie.
Ale nuda na tych spotkaniach
nic tylko bokami latacie
filmik bardzo fajny i ten kogut ( rozumiem ,że Sidora ) , zabawa pierwszej maści ,gratulacje Panowie

filmik bardzo fajny i ten kogut ( rozumiem ,że Sidora ) , zabawa pierwszej maści ,gratulacje Panowie

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
lukwol, pamiętaj jodłownik zawsze będzie najlepszy
Jutro jade na zwiady w dzień Srebrna i Jodłownik . 

ba jasnePiter 35 pisze: kogut ( rozumiem ,że Sidora )

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
najszybszy plug sniezny na Dolnym Slaskusidor pisze: Piter 35 napisał(a):kogut ( rozumiem ,że Sidora )
ba jasne![]()

Witam!
W sobote jazda była super. Szkoda błotnika ale...jest wojna...są ofiary. Dzisiaj był rzeczoznawca wyceniać szkode :) Błotnik już zamówiłem wiec niedługo autko bedzie wygladało jak nówka :) Pozdrawiam upalaczy i upalaczki! Fajne fotki i filmik.
W sobote jazda była super. Szkoda błotnika ale...jest wojna...są ofiary. Dzisiaj był rzeczoznawca wyceniać szkode :) Błotnik już zamówiłem wiec niedługo autko bedzie wygladało jak nówka :) Pozdrawiam upalaczy i upalaczki! Fajne fotki i filmik.
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
JonesB rozumiem ze jak sie snieg utrzyma i bedziesz w okolicy to dzownic do ciebie zeby nie było...
A na chlejady 2009 tez sie wpisujesz i nie ma marudzenia ze to i samto tak??!!
A na chlejady 2009 tez sie wpisujesz i nie ma marudzenia ze to i samto tak??!!

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....