Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
rakietową 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Łeee, to za miesiąc może się uda
, ktoś może na karciki z groupona???

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

eMTi a czy Ty coś wiesz o czym ja nie wiem co do jakiegoś terminu wolnego ?? Bo ja słyszałem że do 20 października niestety lipa bo cały tor na szkolenia zarezerwowany... ale jak coś załatwisz to ja bardzo chętnie wpadnęeMTi pisze:rakietową

no nie, to jest list chętnych w ogóle 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
nic nowego 

wg mnie jest to jednoznaczne... nie upilnują ile osób będzie latać, wobec czego jedyną metodą zapanowania jest ograniczenie ilości samochodów wpuszczanych na tor. Tak przynajmniej ja to rozumiem.. 

Krysztal, jasie pisze jakby co! Moze jakos da sie to przeskoczyc? Czyli rozumiem, ze max 4 fury jezdza na torze a reszta czeka w kolejce?
wg mnie w ogóle wpuszczą 4 i tyle
na 2h na wyłączność?
ok, po kontakcie z kryształem i na jego prośbę przejmuję kwestię organizacji. Obecna lista:
1. eMTi
2. kris82
3. krzysiek
4. TERZO
5. Pavel
6. (Krysztal)
Pierwsze 3 osoby z listy są za tym, żeby wziąć na 2h (czyli na dzień dzisiejszy, jeśli kryształ pojedzie, to 84zł). Wiem, że ktoś chce przyrezerwować tor na trening przed jakimś rajdem i właśnie czai się na piątek po południu - jeśli o mnie chodzi, to może się do nas dołączyć, jeśli będzie po prostu dodatkową fura, latającą z nami.
Dajcie szybko znać, czy chcecie 1 czy 2h..
1. eMTi
2. kris82
3. krzysiek
4. TERZO
5. Pavel
6. (Krysztal)
Pierwsze 3 osoby z listy są za tym, żeby wziąć na 2h (czyli na dzień dzisiejszy, jeśli kryształ pojedzie, to 84zł). Wiem, że ktoś chce przyrezerwować tor na trening przed jakimś rajdem i właśnie czai się na piątek po południu - jeśli o mnie chodzi, to może się do nas dołączyć, jeśli będzie po prostu dodatkową fura, latającą z nami.
Dajcie szybko znać, czy chcecie 1 czy 2h..
W kwestii 1 czy 2h to ja się dostosuję do większości.
1. eMTi
2. kris82
3. krzysiek
4. TERZO
5. Pavel
6. (Krysztal)
7. ryjeks
1. eMTi
2. kris82
3. krzysiek
4. TERZO
5. Pavel
6. (Krysztal)
7. ryjeks
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ok, no to mamy 2h. im wiecej osób, tym taniej i tym większy powód, żeby były 2
Pavel i co, będzie nas spowalniał?

Pavel i co, będzie nas spowalniał?

eMTi, no jesli w ogole przyjedzie
Zawsze to koszty mniejsze.. Ale to potwierdze.

Tak się zastanawiam czy to, że o 18.30 robi się ciemno/szaro to nie problem 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
no bez jaj... od Ciebie to się tego pytania nie spodziewałem 

Ja martwię się o Was
Ja mam skrętne reflektory

Ja mam skrętne reflektory

Ja jak najbardziej 2h, chciałbym dopisać jeszcze 2 ludków:
1. eMTi
2. kris82
3. krzysiek
4. TERZO
5. Pavel
6. (Krysztal)
7. ryjeks
8. Filip
9. Adam
1. eMTi