a tak poważnie to nic
Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
wicher, flaszka i kiełbacha na ognisko
a tak poważnie to nic
a tak poważnie to nic
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Polatane niestety dzisiaj krótko praca wymusiła kilka godzin snu. Dzięki za spotkanie i do następnego spota 
Sliki w lecie, kolce w zimie zawsze wierny Subarynie 
ja już też polatałem lekko za lodowo jak na mojego poldolota
z góry fajnie ale pod górę męczyliśmy się obaj
ale dzięki za spotkanko

ale dzięki za spotkanko
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Dzieki za spota było pięknie cieszę się ze spotkałem starych druhów z Wro Emti jak widziałem twojego rogala na gębie to od razu przypomniałem sobie dawne spoty, Krzysiek miło było was zobaczyć poupalałem w Alpach od 19 wiec jestem w pełnym szczęściu , pozdro dla chłopaków z DKL. Wlasnie takie spoty i taka zaba to kwintesencja naszej pasji . Sidor strasznie ciekawie jest w pchełce ryjeks czekam na twoje 4 buty, Burat poldolot w duł lata lata . Nie sposób napisać o GLu bardzo ciekaw auto zapierd… jak zły
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja nie bardzo mogłem dziś w górki, więc wyskoczyłem na chwilę na miasto (m.in. odwiedzić moją Błekitną na OIOMie), a że był właściwie sam lód, to zaliczyłem krawężnik - więc będzie druga tej zimy geometria i felga do poprawki (na szczęście i tak miały po zimie iść do renowacji).
Panowie czekam na jakąś foto-videorelację.
Panowie czekam na jakąś foto-videorelację.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Zaliczony Grinwald01, Snowboard, Grindwald02, jakieś znalezione "nowości", Szwarc.... Łącznie 300km z czego prawie połowa OS'owa, więc do weekendu mam dosyć
Głodomory pojechali jeszcze do Silverlandu, ale po 11h w trasie nie miałem już mocy.
Dzięki za spota, pozdr
Głodomory pojechali jeszcze do Silverlandu, ale po 11h w trasie nie miałem już mocy.
Dzięki za spota, pozdr
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Łoooo, cygi, niedługo do RSMP Cię wezmą, bez licencjicyqan pisze: Łącznie 300km z czego prawie połowa OS'owa
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
No i ominęły Cię dwie akcje... Terzo zwiedzał co nieco, a eMTi pukał do napotkanego domu... Bez strat się niestety nie obeszło...cyqan pisze:Zaliczony Grinwald01, Snowboard, Grindwald02, jakieś znalezione "nowości", Szwarc.... Łącznie 300km z czego prawie połowa OS'owa, więc do weekendu mam dosyć![]()
Dzięki za spota, pozdr
Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
wro już w wyrach, póki co nastawienie optymistyczne
Dzięki wszystkim, było gites, choć miałem ochotę jeszcze trochę pojeździć, ale plany się conieco pokrzyżowały...
TERZO, graty za inaugurację i ducha walki! Powinniśmy jakiś obrządek ochrzczenia nowych wymyślić. 
Dzięki wszystkim, było gites, choć miałem ochotę jeszcze trochę pojeździć, ale plany się conieco pokrzyżowały...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Wlaśnie doczołgałem się do łóżka.
Dzięki za spota.
Szkoda, że dla niektórych zabawa skończyła się przedwcześnie
- trzeba przypomnieć zasadę Spokój na Wsi
Z Ciarą zaliczyliśmy jeszcze Grinwald ale NIE MA WARUNKÒW po kilku przejazdach. Za to są bandy, miejscami ponad 1,5 m
Usiądë przy kompie, to wrzucę zdjęcia 
Dzięki za spota.
Szkoda, że dla niektórych zabawa skończyła się przedwcześnie
Z Ciarą zaliczyliśmy jeszcze Grinwald ale NIE MA WARUNKÒW po kilku przejazdach. Za to są bandy, miejscami ponad 1,5 m
Life is a Joke !
tylko co z tych band, jak na drodze śnieg nie leży... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, ja jestemzadowolony z przejazdów i ... band - duże, miękkie i ochroniły mi dzisiaj chłodnice przed barierkami
Zderzak się zdefasonował ale i tak był naprawiony armaturą pcv po ostatniej zimie 
EDIT: w Kotlinie wciaż prószy i ponoć ma padać do weekendu
EDIT: w Kotlinie wciaż prószy i ponoć ma padać do weekendu
Life is a Joke !
Panowie dzięki za spota.
Ja pozwiedzałem tu i ówdzie, przywiozłem kilka urwanych spinek, ale to pikuś. Myślę, że nie było źle
Ja pozwiedzałem tu i ówdzie, przywiozłem kilka urwanych spinek, ale to pikuś. Myślę, że nie było źle
Marcin
-_-
-_-
Wsi spokojna wsi wesoła, eMTi idzie bombą a tu ...... stodoła
Duch walki był na każdej twarzy, widać, że brak porządnej zimy nikomu nie służy
Wczoraj sobie pojeździłem prawie u każdego i świetnie to wygląda
"Wrocław" latał jakby jeździli od początku zimy po naszych trasach, cygan to mistrz nawrotów,
burat już godnie ogarnia poldożera, lukwol do odcięcia, a Maxi74 głodny każdego km jak zawsze
Reszta chłopaków standardowo ogniem bez litości
Terzo już wie dlaczego nie wa warunków, jak nie ma band, natomiast eMTi band nie potrzebuje
Było świetnie, dzięki wszystkim
Duch walki był na każdej twarzy, widać, że brak porządnej zimy nikomu nie służy
Wczoraj sobie pojeździłem prawie u każdego i świetnie to wygląda
"Wrocław" latał jakby jeździli od początku zimy po naszych trasach, cygan to mistrz nawrotów,
burat już godnie ogarnia poldożera, lukwol do odcięcia, a Maxi74 głodny każdego km jak zawsze
Reszta chłopaków standardowo ogniem bez litości
Terzo już wie dlaczego nie wa warunków, jak nie ma band, natomiast eMTi band nie potrzebuje
Było świetnie, dzięki wszystkim
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
ryjeks, no to wrzucajcie jakieś foty, filmiki, niech zobaczę naszych forumowych braci i siostry jeśli też były w akcji. 
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
LOLryjeks pisze: Wsi spokojna wsi wesoła, eMTi idzie bombą a tu ...... stodoła
Yo!!
Dzięki Panowie za Spota , było Bosko
eMTi, z impetem zbudził wieśniaka z Wyra
Tak to chyba jeszcze nikt go nie budził.. Kolesiowi spadł obrazek na twarz a na Żonkę żyrandol
Jak się bawić to się bawić
Wracając przejechaliśmy przez Tyrol..
Link: http://www.youtube.com/watch?v=wjJMwbZs6O4
Dzięki Panowie za Spota , było Bosko
eMTi, z impetem zbudził wieśniaka z Wyra
Jak się bawić to się bawić
Wracając przejechaliśmy przez Tyrol..
Link: http://www.youtube.com/watch?v=wjJMwbZs6O4
Jak to, jak to się stało ... 
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ooo... no to widzę konkret był!! 
Cudna jest ta alpejska drużka 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Marcin
-_-
-_-
skutecznie
booSTI, gdzie wy się szlajaliście... posłałem smsa, ale do dzwonienia zasięgu nie miałem... (za to rzeczy to dzwonienia były już w zasięgu
)
TERZO wlaznie wrzucam filmik jak Maxi74 Cie wyciagal a reszta niech zaluje ze sie porozbijala i na Grinwald nie pojechala :D