Zima w górach AD. 2012-2013
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
A Ci co na Tyrol nie pojechali niech żałują jeszcze bardziej... 

Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
A Tobie Maxi74 zaraz wrzuce filiki z Grinwaldu i podejrzewam ze jednak bedziesz zly 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Widzę, że upalanie jak za dawnych dobrych czasów.
Dzwonki, rowy, ratowania
Ja też upaliłem solidnie na naszych alpejskich szlakach tyle, że nie etyliny a kalorii na biegówkach. I faktycznie warunek najlepszy w całym roku, zdecydowanie wczoraj wystąpił alarm czerwony.
Żal dupe ściskał na miejscu ale nie wiem jak to się stało, że wczoraj zamiast ruszyć z Wrocławia Mojo Zielono Subaryno pojechaliśmy z kumplem jego... Nissanem Almerą 1.4
Niech żyje zima!

Niech żyje zima!

A tutaj dla wszystkich do obejrzenia wyciaganie TERZO chociaz dosyc daleko porzucilem auto od miejsca zdarzenia
PS. Suuuuper muzyczka mi sie nagrala ...

PS. Suuuuper muzyczka mi sie nagrala ...

Najpierw tefal, potem jechaliśmy na mostki, ale chłopaki z subaru nam odradzili, bo tam już lokalni matadorzy lód zainstalowali. Skoczyliśmy więc na złoty dół, zjaraną, radzików oraz czerwieniec.eMTi pisze:skuteczniebooSTI, gdzie wy się szlajaliście... posłałem smsa, ale do dzwonienia zasięgu nie miałem... (za to rzeczy to dzwonienia były już w zasięgu
)
Poduszkę zobaczyłem o 3:33. Jak kupię subaru, to będę wracał o 5:55

Żadnego smsa nie dostałem, a twój telefon był poza zasięgiem.
Spotkałem tęż upalaczy w EVO X, ale to nie był cygan.
Upload in progress...
Ostatnio zmieniony 13 lut 2013, o 18:42 przez booSTi, łącznie zmieniany 1 raz.
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
booSTI, gdzie Was wywiało? Po telefonie przeleciałem Szwarc, później na wichurę na dół dotankować...... Na Szwarcwaldzie spotkałem lukwola z jdm'em, ale "oooo" ani śladu
Ponadto przypominam o regulaminie! Nagany za brak CB! A za powyłączane (lukwol!) podwójne.
A tak poza tym, to spocik bardzo udany, ale pamiętajmy, aby poprawiać jakość i bezpieczeństwo spotkań

Ponadto przypominam o regulaminie! Nagany za brak CB! A za powyłączane (lukwol!) podwójne.
A tak poza tym, to spocik bardzo udany, ale pamiętajmy, aby poprawiać jakość i bezpieczeństwo spotkań

Ostatnio zmieniony 13 lut 2013, o 19:38 przez cyqan, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodzi ci o miejscowość na R? No jak mam to zakodować? Podpowiedz coś.. Już wiem...FUX pisze:booSTI, wywal te nazwy ze swojego posta...
coś mi fisiowało gopro i nie wszystkie przeloty w górę się nagrały... to jest zdaje się rozgrzewkowy, jeden z pierwszych w tym sezonie..
Link: http://www.youtube.com/watch?v=wxp6SpHZOtc

Link: http://www.youtube.com/watch?v=wxp6SpHZOtc
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- cyqan
- 5 gwiazdek
Dobrze jest eMTi, nie ma co tłumaczyć czy pierwszy, czy drugi.
Natomiast oglądanie z tej perspektywy jest BEEEEEEE. Laik pomyśli, że nie wiadomo jak szybko było.
Poka poka coś z dachu, albo "stodoły"
Natomiast oglądanie z tej perspektywy jest BEEEEEEE. Laik pomyśli, że nie wiadomo jak szybko było.
Poka poka coś z dachu, albo "stodoły"

problem z ujęciami z dachu jest taki, że praktycznie w ogóle nie widać boków
Kamera jest wycelowana tam, gdzie się jedzie i jest kicha.. im bardziej na tyle, tym większe wychylenia
A o nie raczej chodzi, niż o speeda (zwłaszcza na laczku 225, choć Ty masz jeszcze gorzej
). Zarzucę coś z dachu, to porównasz..

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Dobry napad!
Tylko nie mów, że dzwon się nie nagrał
hyhy. No jak już dzwon był,to chcemy zobaczyć, ale nikomu dzwona nie życzymy.
Tylko nie mów, że dzwon się nie nagrał

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
eMTi, pokaż co tam narozrabiałeś? Kurna mam nadzieję, że straty niewielkie 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

-
specdriver
- 0 gwiazdek
- Auto: bahn
Jak jeszcze tylko będzie okazja to koniecznie muszę się z ludźmi z Wrocka zgadać i zabiorą w te "tajemnicze" strony na takie imprezy!
Zajebistą zabawę widzę macie tam w górach.
Zajebistą zabawę widzę macie tam w górach.
- Maxi74
- 2 gwiazdki
- Auto: napewno kiedyś znowu będzie...
Gdzie te filmiki? Obiecujesz czy straszysz?Ciara pisze:A Tobie Maxi74 zaraz wrzuce filiki z Grinwaldu i podejrzewam ze jednak bedziesz zly

Memento quod nix egisse etiam noceat possit ...
Maxi74 specjalnie dla Ciebie
I nawet malutki pokaz ze bandy sa naprawde mieciutkie

I nawet malutki pokaz ze bandy sa naprawde mieciutkie

czy ja mam wrażenie, czy w tym filmiku miałeś filmować @lberta? Trochę wychodził z kadruCiara pisze: Maxi74 specjalnie dla Ciebie

tylko na drugą stronę.. ja tej trasy praktycznie w ogóle nie znam, więc szaleństw nie było, wszystko na wyczucie. Zaraz coś poszukam. Poza tym trzymałem bezpieczny dystans.. jak byś powiedział, że chcesz filmowanie, to bym sobie na okrągło jechał za Tobą.@lbert pisze: zjazd ze Szwarcu masz ? Byłem przed Tobą

tu jeszcze niezdarne i asekuracyjne spadanie.. Dogoniłem też kogoś przede mną i musiałem na chwilę odpuścić.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=11Kpqg9SnPw
Link: http://www.youtube.com/watch?v=11Kpqg9SnPw
cyqan pisze:Ciara co z tym nawrotem będzie...?
Hmmm akurat wrzucilem filmik na ktorym znowu mnie pokonuje ale pozostale 3 razy przejezdzam go juz w miare normalnie !

Cześć, gdzie najbliżej Wrocławia teraz są białe drogi? Chciałbym pojechać w niedzielę i poćwiczyć coś.
Maciek
Maciek
- cyqan
- 5 gwiazdek
Alpy dla przyjezdnych to dziś loteria, więc odradzam.
Nowa dostawa białego wystąpiła dopiero od 17h..... Druga strona góry deszcz ze śniegiem. Czekam na raporty z Tyrolu i Wolfensteina
Warunki zapewne są, ale "nocki" nie planuję.
Pozdr
Nowa dostawa białego wystąpiła dopiero od 17h..... Druga strona góry deszcz ze śniegiem. Czekam na raporty z Tyrolu i Wolfensteina

Warunki zapewne są, ale "nocki" nie planuję.
Pozdr