Gocha szuka transportu na ELMOT
Re: Gocha szuka transportu na ELMOT
WiS, zdecydowanie nie, choć miałem podobne podejrzenia

Marcin
-_-
-_-
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No to teraz nie ma ten tego, Gocha i Arti, serdecznie zapraszam na Chlejady Świętokrzyskie 
Chociaż, w sumie, grubego pedofila też bysmy tam przygarnęli, gdyby trzeba było
Chociaż, w sumie, grubego pedofila też bysmy tam przygarnęli, gdyby trzeba było
A kiedy Ty Gochę na grillu widziałeś ?TERZO pisze: Goha od grilla się nie pokazuje![]()
WRC fan, ja ogólnie późno na gryllu zawitałem, więc założyłem, że była, ale się zawczasu zmyła

Marcin
-_-
-_-
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Rzeczywiście, Gocha okazała się być jednak kobietą z krwi i kości - subtelną, otwartą i sympatyczną osóbką. W moim odczuciu, nie był to jednorazowy "wybryk" i liczę, że Gocha zostanie na forum i jeszcze nieraz gdzieś z nami wyskoczy 
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Gocha była ? WiS to jakas lipa ja Gochy nie poznałemWiS pisze:A właśnie, czyli jednak Gocha nie okazała się grubym pedofilem?Grist pisze: Miło było poznać Gocha
:
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
nie jednegoWiS pisze:A jakiegoś grubego pedofila w podkoszulku - widziałeś?
ps:
sam jestem lekko obły
Kochani !! ;p Wybaczcie mi za mój brak nieobecności ale do tej pory odsypiam rajd. Oczywiście wielkie podziękowania dla Burata który zorganizował przejazd. Dla mojego Pana "Kierowywcy", który znosił przez 2 dni moje towarzystwo oraz dla wszystkich Was drodzy Forumowicze, ponieważ to Wy stworzyliście wspaniały klimat i atmosferę, która sprawiała, że to na pewno nie był mój ostatni wyjazd :) Terazo nie było mnie wcale, ale myślę że nie wiele straciłeś
Dzięki pawlaswrc
. Sprawy ogranizacyjne: zrobiło sie ponad pół tysiąca zdjęć. Myślę, że każdy choć raz się załapał a niektórzy to zdecydowanie więcej ;p Te najbardziej interesujące wstawię na swojego facebooka ( Arti ma mnie w znajomych lub napiszcie na priv to podeślę linka ) i tam będziecie mogli sobie je obejrzeć :). Trzymajcie się Kochani i dzięki wielkie jeszcze raz !!!!!!

Gocha, teraz jak raz tu wdepnęłaś to nie możesz już tak łatwo odejść zapraszamy do udzielania sie na forum 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Dzięki piękne to dla mnie zaszczyt zwłaszcza że tyle razy mi sie dostało od Ciebie za demoralizowanie forumowiczów ;pburat pisze:Gocha, teraz jak raz tu wdepnęłaś to nie możesz już tak łatwo odejść zapraszamy do udzielania sie na forum
w moim wątku który miał zostać bez offtopa

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Jakoś to przeżyjeszburat pisze:
w moim wątku który miał zostać bez offtopa![]()
![]()
Kochani już za 1o minut pojawią się pierwsze zdjęcia !! :) ( na moim fcb)
Gocha, link jak można 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No i co ja mam z tym zrobić? Nie mam konta twarzoksiązkowego i jakoś nie chcę mieć. Nie da się publicznie?
EDIT: aha, no to czekam...
EDIT: aha, no to czekam...

Pomyślałam o tym dlatego zrobię album publiczny, spokojniepawlaswrc pisze:No i co ja mam z tym zrobić? Nie mam konta twarzoksiązkowego i jakoś nie chcę mieć. Nie da się publicznie?
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Spoko spoko, czekam.... 

Foty już są !! 
''Jeżdżenie w kasku w rajdówce jest jak sex ze gumą, nie wygodnie ale bezpiecznie'' by Felix
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Kuźwa tego facebooka szukałem pół dnia swoimi szpiegowskimi metodami a tu stonka go dostała za darmo jak na dłoni.