ja bym chętnie wziął grila, ale musiałbym go przywieźć na przyczepie, najlepiej za traktorem Wymiary 2x1,5x2,5(dłxszerxwys) Byśmy mogli od razu prosiaka ukręcić
Pozdro dla wszystkich obecnych na zlocie, miło było poznać kolejne osoby w realu, widzę że grupa jest coraz większ i coraz fajniejsza, już nie mogę się doczekać duźego spota w dłuuugi majowy weekend
Hej.Serdeczne dzięki za spot.Była to kolejna okazja by móc poznać jeszcze większą ilość klubowiczów :D
Ogólnie rzecz biorąc bardzo mi się podobało ,wielkie dzięki.
Szkoda tylko, że przed nami pozamykali wszystkie knajpki na paprockach :mad:
Spot odbędzie się 29go marca. :) Spotkanie będzie na parkingu pod Spodkiem w Katowicach, bo każdy tam łatwo trafi. Potem Marko poprowadzi na miejsce docelowe :) Nie wiadomo czy będzie to Czeladź czy inne miejsce - Marko miał rozeznać temat dokładnie. :) Na pewno da znać bo to solidna firma :)
A ja jeszcze nie wiem, ciągnie mine jak cholera do jazdy po szutrach (oczywiście 4WD), ale jeszcze nigdy nie jeździłem, jak spróbuję to może mi przejdzie
Czyli przyjmujemy, że tworzymy ognisko. Mam fajną małą siekierkę w Foresterze, źródło ognia w postaci zapałek i czegoś na rozpałkę też zapewnię :)
Ludziska, zaopatrzcie się w kiełbachy i dodatki. Myślę, że warto zabrać ze sobą też krzesełko :) Nie mogę się doczekać :) Oby pogoda dopisała bo właśnie za oknem mam... śnieżycę...
Mój pierwszy post na forum!
Ale miałem okazje juz poznac nie których forumowiczów na torrze w Tychach an ostatnim Spocie! (byłem z Pawłem-bb)
Tomasz_555 pisze:Spot odbędzie się 29go marca. :) Spotkanie będzie na parkingu pod Spodkiem w Katowicach, bo każdy tam łatwo trafi. Potem Marko poprowadzi na miejsce docelowe :) Nie wiadomo czy będzie to Czeladź czy inne miejsce - Marko miał rozeznać temat dokładnie. :) Na pewno da znać bo to solidna firma :)