obstawa "młodych" :)
Re: obstawa "młodych" :)
to jest dobry pomysł
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Arti, trzeba by było wziąć poprawkę na spóźnialskich
zresztą tak jak eMTi pisał trzeba co by organizator powiedział o której konkretnie chce nas widzieć i gdzie

zresztą tak jak eMTi pisał trzeba co by organizator powiedział o której konkretnie chce nas widzieć i gdzie

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

ja też jestem za wcześniejszym spotkaniem, co to by sobie tempem OeSowym przelecieć
Polecimy sobie Szwarcwaldem 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
hehe wiedziałem ,że prędzej czy później ten argument padnie
eMTi, jak chcesz wrażeń to wsadzę ci na pokład moją żonę i jak co w tempie oesowym na porodówkę do Świdnicy polecisz

eMTi, jak chcesz wrażeń to wsadzę ci na pokład moją żonę i jak co w tempie oesowym na porodówkę do Świdnicy polecisz

Ja już wszystko wiem w międzyczasie 
Mlody będzie w bloku nr 5 w 6 klatce. Klatkla będzie ustrojona i będzie stało subaru wrx niebieskie na czarnych felgach. Młoda będzie blok niżej, blok nr 3, ale będą zajeżdżać od "drugiej strony". Młody będzie wychodził ok 14;30 z domu, a od młodej spod bloku będzie odjazd o 15.
Słowem - 14.30-45 u Młodej będzie chyba optymalna. To by oznaczało ok 14. na Orlenie.
I lista:
1. eMTi
2. Żemol
3. Rav
4. krzysiek
5. lukwol (jeśli będzie w DDZ)
6. burat (jeśli potomek ok)
7. Arti (na 99%)
8. Sidor (na 50% )
9. pas_ti (na 99% )

Mlody będzie w bloku nr 5 w 6 klatce. Klatkla będzie ustrojona i będzie stało subaru wrx niebieskie na czarnych felgach. Młoda będzie blok niżej, blok nr 3, ale będą zajeżdżać od "drugiej strony". Młody będzie wychodził ok 14;30 z domu, a od młodej spod bloku będzie odjazd o 15.
Słowem - 14.30-45 u Młodej będzie chyba optymalna. To by oznaczało ok 14. na Orlenie.
I lista:
1. eMTi
2. Żemol
3. Rav
4. krzysiek
5. lukwol (jeśli będzie w DDZ)
6. burat (jeśli potomek ok)
7. Arti (na 99%)
8. Sidor (na 50% )
9. pas_ti (na 99% )
czyli Młody sam odpala wrotki i jedzie do Młodej, gdzie jego oczom ukazuje się niespodzianka i potem już wszyscy razem lecimy w kolumnie, czy tak? Bo mózg mi się w tych temperaturach lasuje....
No i chyba będzie zjeżdżać z górki na wyłączonym silniku, żeby po osiedlu nie niósł się dźwięk boxerów... A Sidor zostanie komisyjnie zaciągnięty tam na holu 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No i wszystko jasne. Więć zbiórka o 14.00 na Orlenie między Bielawą i Dzierżoniowem.
Pogoda zapowiada się dobra, co byście powiedzieli na grilla na przełęczy Woliborskiej(szczycie Jodłownika)? Kiełbaski, kto chce to browar, gadki, zimowe wspomnienia etc. itp. ?
Jak z czasem stoi załoga? Ja bardzo chętnie bym pogawędził w miłych okolicznościach przyrody po dobrze spełnionym obowiązku. 

Młoda zadba o "napoje" ;]Arti pisze: No i wszystko jasne. Więć zbiórka o 14.00 na Orlenie między Bielawą i Dzierżoniowem. Pogoda zapowiada się dobra, co byście powiedzieli na grilla na przełęczy Woliborskiej(szczycie Jodłownika)? Kiełbaski, kto chce to browar, gadki, zimowe wspomnienia etc. itp. ? Jak z czasem stoi załoga? Ja bardzo chętnie bym pogawędził w miłych okolicznościach przyrody po dobrze spełnionym obowiązku.
a Młody zblednie ze szczęścia w sekundę ;] ale będzie ubaw ;]
dziękuje za tak liczną gotowość
pozdrawiam
miskaad, a ty pewna jesteś ,że on tu nie zagląda i nic nie wie??
albo co gorsz podobną akcję zorganizował podobną u mitsumaniaków no i wtedy zrobimy "prawdziwą" Polską sztachetówę

albo co gorsz podobną akcję zorganizował podobną u mitsumaniaków no i wtedy zrobimy "prawdziwą" Polską sztachetówę

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Jeszcze jedno pytanko co do stroju (oczywiście pomijam autka) 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
No tak, super imprezka się kroi, a ja nie mogę przyjechaćburat pisze:zrobimy "prawdziwą" Polską sztachetówę

jestem pewna ;] nie zna hasła a sam nie jest zalogowany ;]burat pisze: miskaad, a ty pewna jesteś ,że on tu nie zagląda i nic nie wie??
a "miśki" nie maja szans z "subarakami"
miskaad, tak kwoli ścisłości ponowię pytanie:
Młody sam odpala wrotki i jedzie do Ciebie, gdzie jego oczom ukazuje się niespodzianka, czyli my i potem już wszyscy razem lecimy w kolumnie, czy tak?"
Młody sam odpala wrotki i jedzie do Ciebie, gdzie jego oczom ukazuje się niespodzianka, czyli my i potem już wszyscy razem lecimy w kolumnie, czy tak?"
tak jak mówisz !!! sam odpala wrotki i "zjeźdża" po mnie ;]
niebieska to moja największa konkurencja ;]
niebieska to moja największa konkurencja ;]
Ja tylko nieśmiało pragnę zauważyć, że czytać forum można bez logowania.miskaad pisze:jestem pewna ;] nie zna hasła a sam nie jest zalogowany ;]

czarne jest piękne...
he he no właśnie 

vibowit pisze: Ja tylko nieśmiało pragnę zauważyć, że czytać forum można bez logowania.

Kochani jest mała zmiana. Auto będzie stało pod moim blokiem /wjazd od tyłu/, blok nr 3 i młody pociśnie z buta na dół
/dzieli nas jeden blok/ . Także najlepiej byłoby abyście zajechali "cichaczem" - jeśli to wogóle możliwe - od tyłu ;]
Trasa "na dół" jest łatwa. Jeżeli podjedziecie pod blok nr 5, należy cały czas jechać prosto tak jak prowadzi droga, a pod koniec, gdy po lewej skończą się garaże należy skręcić w prawo. I tam zauważycie "niebieską"
pozdrawiam

Trasa "na dół" jest łatwa. Jeżeli podjedziecie pod blok nr 5, należy cały czas jechać prosto tak jak prowadzi droga, a pod koniec, gdy po lewej skończą się garaże należy skręcić w prawo. I tam zauważycie "niebieską"
pozdrawiam
to może jakiś screenshot z google earth? :) A tak przy okazji, to czy kasujesz wpisy z Historii w przeglądarce? 

miskaad, dobrze by było jak byś wystawiła jakiegoś "tubylca przewodnika"
który by nas "przeją" gdzieś w umówionym wcześniej miejscu i po "cichu" podprowadził na miejsce 

muszę pomyśleć nad jakimś zaufanym człowiekiem, ale jeśli "SIDOR" będzie jechał to was pokieruje, pewnie zna te rejony ;]burat pisze: miskaad, dobrze by było jak byś wystawiła jakiegoś "tubylca przewodnika" który by nas "przeją" gdzieś w umówionym wcześniej miejscu i po "cichu" podprowadził na miejsce
dam znć jutro
dobrej nocy
no tyle, że jak mówiłem, sidora to trzeba na holu wziąć, bo nici z niespodzianki 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Ponawiam pytanie o grilla w górach, kto jest za? Jakby co to ja grilla mogę zabrać, każdy by musial sobie tylko zorganizować jakąś padline na ruszt. No chyba, że wszyscy mają napięty harmonogram to odpuszczamy.
PS. Sidor nie wiadomo czy będzie. Więc dobry pomysl by byl jakby faktycznie ktoś po na wyjechal zebysmy tam nie kluczyli w tyle samochodów po tych osiedlach. Będziemy jechali od strony Woliborza, więc możemy umówić się np. kolo kopalni (tuż przed Slupcem). miskaad, da radę coś zorganizować?
PS. Sidor nie wiadomo czy będzie. Więc dobry pomysl by byl jakby faktycznie ktoś po na wyjechal zebysmy tam nie kluczyli w tyle samochodów po tych osiedlach. Będziemy jechali od strony Woliborza, więc możemy umówić się np. kolo kopalni (tuż przed Slupcem). miskaad, da radę coś zorganizować?