O bracieburat pisze: a więc ona i ky to nie to samo
Rajd Krause 2011
Re: Rajd Krause 2011
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
kurcze nawet nie wiesz jak bardzo bym chciałazofija pisze: wuecha, weź przyjedź, żeby nie było że jakiś wirtualny byt z Ciebie
hehe a no tak prawda, żyję i istnieje ..eMTi pisze: spokojnie, już została prześwietlona na spociku we Wrocławiu![]()
Hmm... a kto ten ten sławny ky ?? hmm... nie w temacie jestem
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Niektórzy mówią, że to błąkający się po sieci ciąg zer i jedynek, efekt szalonych eksperymentów czasów zimnej wojny.wuecha pisze:a kto ten ten sławny ky ??
Ale my mówimy po prostu - Rufjan.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dzisiaj jest Rufiana
Wszystkiego najlepszego teorio chaosu - zerojedynkowa lawo Radochy
Pozdrawiam
Grzegorz
Wszystkiego najlepszego teorio chaosu - zerojedynkowa lawo Radochy
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
jarmaj, epicki opis 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Obadałem grilla przenośnego i nie nadaje się do użytku, brakuje elementów. Ktoś dysponuje takim sprzętem sensownej wielkości co byśmy z głodu nie popadali pod koniec dnia?

Arti a nie możecie kupić z dwóch jednorazowych grilli? Wygodniejsze to niż rozkładanie zwykłego jak ma być na szybko. A przy okazji spojrzałem na wasz odcinek na geoportalu i spokojnie powinniście dojechać blisko.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Tak jak pisze inquiz, w tesco bywają jednorazowe grille i jutro się wybiorę zobaczyć czy już leżą na sklepie. Wg mnie najlepsza opcja na ten wyjazd.
Marcin
-_-
-_-
Są też w Jyskach na pewno.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Sprawdzę jak tam mój badziewny grill z zeszłego roku się ma. Może się uda go wskrzesić.
A co do trasy, to zdaję się na Was. Po prostu przyjmę wygodną opcję, że ktos mnie zaprowadzi, pokaże miejsce i każe patrzeć na śmigające autka. Mam ochotę wreszcie nie myśleć o niczym, tylko się delektować. MAM WIELKĄ NADZIEJĘ, że pogoda nie popsuje nam szyków, bo to, co się dziś dzieje z tym wiatrem nie wróży niczego dobrego..... Juz byłem na rajdzie z oberwaniem chmury i szczerze powiem, że nie usmiecha mi się latanie po OSach z wodą w butach.....
A co do trasy, to zdaję się na Was. Po prostu przyjmę wygodną opcję, że ktos mnie zaprowadzi, pokaże miejsce i każe patrzeć na śmigające autka. Mam ochotę wreszcie nie myśleć o niczym, tylko się delektować. MAM WIELKĄ NADZIEJĘ, że pogoda nie popsuje nam szyków, bo to, co się dziś dzieje z tym wiatrem nie wróży niczego dobrego..... Juz byłem na rajdzie z oberwaniem chmury i szczerze powiem, że nie usmiecha mi się latanie po OSach z wodą w butach.....
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Arti pisze:Spróbujemy rano przelecieć przez góry Kamionkami, powinno się udać.
Czasem dość wcześnie droga jest zamykana, a jak się nie uda, to trzeba będzie do Pieszyc się wracać i potem na Bielawę i Jodłownik kierować.
A niestety na stronie rajdu nie podają, o której będą zamykać drogi.
Może lepiej od razu się nastawić na przemieszczenie się na drugą stronę gór Jodłownikiem? Albo można zadzwonić do organizatora i zapytać, ile wcześniej planują zamykać drogi?
jarmaj, coś się zorganizuje z tym telefonem jak dobrze pójdzie 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Arti
- 6 gwiazdek
jarmaj, wczoraj przegadaliśmy temat z Buratem i znacznie szybciej/bezpieczniej będzie dojechać na OS od strony Michałkowej przez Lubachów. Zakrętów też tam nie brakuje
Jodłownik sobie przelecimy jadąc z 2 OSu na 3ci.

Na ten moment nie jest źle a prognoza na sobotę jest dobra. Fakt, że zimno ~10 st C ale bez deszczu i z umiarkowanym wiatrem. Będzie dobrze.pawlaswrc pisze: MAM WIELKĄ NADZIEJĘ, że pogoda nie popsuje nam szyków, bo to, co się dziś dzieje z tym wiatrem nie wróży niczego dobrego.

telefon do organizatora wykonany i info takie ,że oficjalnie oesy zamykane są godzinkę przed ale jak mi powiedział są nadgorliwcy i może być różnie
A i takie pytanko do czy ktoś nie ma może antenki CB bo moja dostała nóg
A i takie pytanko do czy ktoś nie ma może antenki CB bo moja dostała nóg
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Burat ja ci dam moje radio z wieloryba to przenosne, na odleglosci miedzy autami w kolumnie starczy
- Arti
- 6 gwiazdek
Ja mam przecież jeszcze naszą przenośkę, naładuje ją i zabiorę. Do odbioru w aucie wystarczy.

ale mam ochotę się nachlać najlepiej" Wściekłymi Kotami " 
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Arti jak macie jeszcze jedno radyjko to z chęcią, przygarnę na czas rajdu.
Gdzie się wszyscy spotykamy? Mam tu na myśli sklecenie konwoju ?
Ps. O grillu już pisałem wcześniej, że mam i mogę zabrać
Gdzie się wszyscy spotykamy? Mam tu na myśli sklecenie konwoju ?
Ps. O grillu już pisałem wcześniej, że mam i mogę zabrać
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Żemol, poczytaj wątek wcześniej, masz słaby wywiad i rekonesans.. Przemyśl ten wyjazd do Afgańca
Spotkanie jest o 7:30 pod Biedronką w Pieszycach.
- Arti
- 6 gwiazdek
Żemol, ze Świdnicy ktoś jeszcze od Ciebie jedzie? No to jak masz grill to go weź, będzie problem z głowy. Biedronka nie wiem w sumie od której będzie rano otwarta to może lepiej niech każdy kupi padlinę wcześniej.
Będą dwie przenośki do rozdysponowania. Tyle, że one w aucie ledwo co odbierają o nadawaniu sensownym nie ma mowy.

Będą dwie przenośki do rozdysponowania. Tyle, że one w aucie ledwo co odbierają o nadawaniu sensownym nie ma mowy.
Nie radzę.sidor pisze: ale mam ochotę się nachlać najlepiej" Wściekłymi Kotami "

Ekipa Jeleniogórska też się zjawi 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter, ino rano