CHLEJADY 2009
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: CHLEJADY 2009
Nikt rozsądny nie odmawia cytrynówki z posmakiem kawowym 
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
devlin, piłes taką
Brat w słupsku mnie tak uraczył ,że do dziś smak pamiętam
A jakie to zdradliwe lekko się pije mocy nie czuć a później ....
A jakie to zdradliwe lekko się pije mocy nie czuć a później ....
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Widzę w takim razie, że po Twoją zaginioną tablicę to pojadę nie o 4 rano tylko ok. 21-ejremek pisze: zaloze sie, ze se nie odmowisz cytrynowkizobaczysz :p
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
racja, trzeba wczesnie wyruszyc - do Jarkowic na pieszo dalekomały 5150 pisze: Widzę w takim razie, że po Twoją zaginioną tablicę to pojadę nie o 4 rano tylko ok. 21-ej![]()
nie pamiętam, nawijajKonto usunięte pisze: Pamiętasz cytat i okoliczności?![]()
A Konto usunięte nie będzie miał autka znikąd pomocyremek pisze: racja, trzeba wczesnie wyruszyc - do Jarkowic na pieszo daleko![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
mały 5150 pisze: nawijaj
Śniadanie, komentarz Lucka o Twoim przejeździe tyłem przez boisko siatkówki
Teraz pamiętam
ledwo widział na oczy - Wójek Samo Zło 
mały 5150, piłem, coś fantastycznego - tylko trzeba w małych dawkach sączyć, bo potem ma się dziury w życiorysie 
http://wwojnar.com/
uomatkobosko.. tylko nie cytrynowka_dziadka_stefana ..Kruszyn pisze: A jakie to zdradliwe lekko się pije mocy nie czuć a później ....
powinna miec naklejke:

A jak tak z innej beczki (chociaż zawartość może mieć taką, o jakiej mówicie :P ). Szykują się jakieś lokalne "komitety wyjazdowe", czyli innymi słowe zorganizowane grupy przestępcze, subarowe watachy, które te okoliczne wioski będą palić? Zakwaterowanie jest między 12-15... Ekipa z Wrocka planuje wspólny wyjazd?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
EterycznyŻołądź, nie bądź mientka faja tylko pakuj manatki i przybywaj jak biali ludzie w piątek do SG.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Pzecież możesz przyjechać wieczorem... W sobotę możesz już nikogo nie poznać.. a wolne pokoje mogą się nagle okazać zajęta.. I co z tego, że były zamknięte na kluczEterycznyŻołądź pisze:Najważniejsze pytanie jest takie, czy ktoś wyjeżdża z Wrocławia w sobotę?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
kurcze nie wiedziałem ze cytrynówka zrobi taka furorę zrobiłem tylko kilka butelek na poczęstunek
Hm nie jest jeszcze za późno lecę do sklepu po produkty i dorobię kilka rezerwowych butelek 
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
Sądzisz, że ta nowa, świecka miara objętości wystarczy...sidor pisze: dorobię kilka rezerwowych
Dolce far niente 
Jest tam gdzieś w okolicy jakaś stacja benzynowa? Wprawdzie Legacy oszczędne, ale jakiś wodopój 98 by się przydał... 

411KM @ 575Nm
Po coowoc666 pisze: Wprawdzie Legacy oszczędne, ale jakiś wodopój 98 by się przydał...
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
najbliższe stacje są jakieś 10-15km od bazyowoc666 pisze:Jest tam gdzieś w okolicy jakaś stacja benzynowa? Wprawdzie Legacy oszczędne, ale jakiś wodopój 98 by się przydał...
produkty już w lodówce proces rozpoczęty
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
Ty się chłopie o to nie martw, za pewne będą ciut bardziej chlejące sztuki, niż legacyowoc666 pisze:Wiadomo, wiadomo, ale poważnie pytam.