trafiony zatopiony
CHLEJADY 2009
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: CHLEJADY 2009
oj chłopcy, chłopcy... :)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
vibowit pisze: ale niestety, obawiam się, że skojarzenia homoseksualne dyskwalifikują Cię.![]()
Od skojarzeń do popełnienia posta nie taka prosta droga. Tyle bywałeś na spotkaniach mentosowych, z małym się blisko trzymacie... chciałem być wyrozumiały, otwarty, a nie jak homofob jakiś.
A! I zapomnij o gumkach.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 261 razy
- Polubione posty: 535 razy
Leżę i kwiczę (świnska grypa, wiecie). EŻ nie pogrążaj się 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Masakra link piekny a ta skrzyna mmmm...
Jezu a czy tak sie zapytam PUNKT SANITARNY BEDZIE??!
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
EterycznyŻołądź pisze: Od skojarzeń do popełnienia posta nie taka prosta droga. Tyle bywałeś na spotkaniach mentosowych, z małym się blisko trzymacie... chciałem być wyrozumiały, otwarty, a nie jak homofob jakiś.![]()
DokładnieChloru pisze: EŻ nie pogrążaj się![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
EterycznyŻołądź pisze: esilon, czyżbyś się jednak zastanawiał nad przyjazdem?
tak, zastanawiam sie kiedy wreszcie przyjade do Wawy po mój samochód
a wogóle to ignoruję ten wątek, do widzenia
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
barbie, tak wcześnie ?! Miało być rano a nie w środku nocy. 
Ja będę kolo 11 u Marka na pit stopie z Forkiem; później jadę prosto, tzn. przez sklep
, do SG...
Dolce far niente 
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
Gdyby ktos chcial sie zabrac na Chlejady to jade sam. Mam wolne miejsca. Niestety tylko w jedna strone bo "nazat" nie jade do Wawy tylko w rodzinne strony.
Z gory uprzedzam tez, ze bede jechal jak stary kapelusznik bo mam sporo punktow na koncie niestety i musze uwazac.
Z gory uprzedzam tez, ze bede jechal jak stary kapelusznik bo mam sporo punktow na koncie niestety i musze uwazac.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Ty chyba nawet bedziesz wczesniej, bo o 7 rano koncze dobre hotelowaChloru pisze: barbie, tak wcześnie ?! Miało być rano a nie w środku nocy.![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Tasior_Miedziak, to weź kogoś kto nie ma punktów, ja się nie nadaję bo mam chyba 14 a może 16, w każdym razie rezerwę na jedno suszenie 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Chwilunia, zareklamowałem Cię jako ostrego kozaka, który na pewno nadąży za takimi tęgimi wyjadaczami jak vibowit i mały5150. Oni ostatnio po 5 poziomów SJS-u zrobili. Weź mi nie przynoś obciachuTasior_Miedziak pisze:Z gory uprzedzam tez, ze bede jechal jak stary kapelusznik bo mam sporo punktow na koncie niestety i musze uwazac.
- Chloru
- 6 gwiazdek
I właśnie straciłeś śniadanie !remek pisze: Ty chyba nawet bedziesz wczesniej, bo o 7 rano koncze dobre hotelowa![]()
barbie, oj tam aj tam ... będziemy Ci przeszkadzać
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
A co to znaczy sporo?Tasior_Miedziak pisze:ze bede jechal jak stary kapelusznik bo mam sporo punktow na koncie niestety i musze uwazac.
Co Wy tam wiecie o sporo punktów...Konto usunięte pisze:bo mam chyba 14 a może 16
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Chlorze, ale przeciez u nas zawsze macie nocleg, ze sniadaniem. Dobra jajecznice robicieChloru pisze: I właśnie straciłeś śniadanie !![]()
![]()
Konto usunięte pisze: Tasior_Miedziak, to weź kogoś kto nie ma punktów, ja się nie nadaję bo mam chyba 14 a może 16, w każdym razie rezerwę na jedno suszenie![]()
Konto usunięte, uuuu to cieniutko
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...