Chlejady 2008
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Chlejady 2008
HEEHEH
Było bosko naprawdę..:)
Lucek organizacja super naprawdę ogarnołes sporawe i tyle osób to ja dawno nie widziałem świetny termin dobra lokalizacja..
Koszulki super byle takich gadżetów było więcej i nie ma co się już ukrywać przed SIP i może to nie głupi pomysł wysłać jedna do SIP wiadomo do kogo…
Przylepka zadowolona ogólnie my wszyscy jesteśmy zakręceni oby tak dalej i teraz czekamy Az wyznaczy się kolejny termin CHLEJAD V …..
Dzięki
Było bosko naprawdę..:)
Lucek organizacja super naprawdę ogarnołes sporawe i tyle osób to ja dawno nie widziałem świetny termin dobra lokalizacja..
Koszulki super byle takich gadżetów było więcej i nie ma co się już ukrywać przed SIP i może to nie głupi pomysł wysłać jedna do SIP wiadomo do kogo…
Przylepka zadowolona ogólnie my wszyscy jesteśmy zakręceni oby tak dalej i teraz czekamy Az wyznaczy się kolejny termin CHLEJAD V …..
Dzięki
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
O matusiu, właśnie wlazłem do domu
jestem skatowany jak psiak i boli mnie wszystko co człowieka może boleć, ale było k...a warto
Tak to je się ostatnio bawiłem na studiach. Miło mi było wszystkich poznać
P.S. Jeszcze raz wielkie dzięki dla Konto usunięte, Dido__ i Vibowit'a, że zabrali mnie z tego lasu, bo bym się tam ani chybił zesrał tam ze strachu
a barbie, że zabrała moje dupsko do Warszawy
A no i oczywiście wielkie dzięki dla Lucka i żony za bombową organizację.

jestem skatowany jak psiak i boli mnie wszystko co człowieka może boleć, ale było k...a warto

P.S. Jeszcze raz wielkie dzięki dla Konto usunięte, Dido__ i Vibowit'a, że zabrali mnie z tego lasu, bo bym się tam ani chybił zesrał tam ze strachu

a barbie, że zabrała moje dupsko do Warszawy

A no i oczywiście wielkie dzięki dla Lucka i żony za bombową organizację.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Tyle na szybko, a ponieważ jestem pipa i nie umiem zrobić albumu to zapewne zgram zdjęcia Vibkowi lub Chlorowi to gdzieś to powieszą.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Jaka marchewkarrosiak pisze:barbie pisze: Konsumentów marchewki za dobrą minę do złej gry
barbie, marchewka była naprawdę w porządku

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Fajnie było. Pozdrawiam wszystkich nawet tych co się pożegnać nie potrafią.
Miło było spotkać tych nie spotkanych i tych już wcześniej znanych.

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Marchewke kupiłes....??Pytam sie czy marchewke kupiłes....
MARCHEWKA JEST BYŁA BEDZIE I ZAWSZE GDZIES W UKRYCIU CZEKA ABY ZATAKOWAC KIEDY ZNOWU PRZYSTĄPI DO ATAKU...??
CZEKAJCIE Z NIECIERLIWOASCI MOZE NA CHLEJADACH V NADEJDZIE...
MARCHEWKA JEST BYŁA BEDZIE I ZAWSZE GDZIES W UKRYCIU CZEKA ABY ZATAKOWAC KIEDY ZNOWU PRZYSTĄPI DO ATAKU...??
CZEKAJCIE Z NIECIERLIWOASCI MOZE NA CHLEJADACH V NADEJDZIE...

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Moje fotki + kilka, które ukradłem bratu:
http://picasaweb.google.pl/krystian.lew ... IVChlejady
http://picasaweb.google.pl/krystian.lew ... IVChlejady
Olleo, dawaj foty
ale wklej na AK jako zalacznik (chociaz 2-3 szt) bo w robocie zablokowali mi dostep do http://picasaweb.google.com............. 
P.S. wczoraj z ciekawosci podnioslem tyl forka. oba kola kreca sie w jedna stone

P.S. wczoraj z ciekawosci podnioslem tyl forka. oba kola kreca sie w jedna stone

były niemcy, teraz dam szansę japońcowi
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Wrzuce, ale nie dam rady w pracy dzisiaj. Powiem szczerze, ze te nasze foty z offroadu malo efektowne sa jednak. Moze Misioo ma lepsze.
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Dołączam się do podziękowań dla Organizatora - trzydniowa impreza na 50 osób to nie w kij dmuchał, a Lucek zorganizował to świetnie!
Miło mi było osobiście poznać Forumowiczów znanych dotychczas wyłącznie z nick'ów, choć w takim tłumie okazji do pogadania nie było zbyt wiele (na następnym spotkaniu nie dotykam się grilla
)
Kto nie był, niech żałuje!
PS. Dlaczego Jarmaj ma teraz ksywę "Przybyło Pięć"?

Miło mi było osobiście poznać Forumowiczów znanych dotychczas wyłącznie z nick'ów, choć w takim tłumie okazji do pogadania nie było zbyt wiele (na następnym spotkaniu nie dotykam się grilla

Kto nie był, niech żałuje!

PS. Dlaczego Jarmaj ma teraz ksywę "Przybyło Pięć"?

Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Moja partia fotek, ocenzurowanych, bo prywatne pewnie nikogo nie interesują
http://picasaweb.google.pl/szymon.wilcz ... lejady2008
Na zdjęciach miedzy innymi mały w sytuacji dwuznacznej
No i sporo "tapetowych" widoków ze Szrenicy i Wodospadu Szklarki (jakby się coś komuś spodobało, to wyślę zdjęcia w pełnej rozdzielczości).

http://picasaweb.google.pl/szymon.wilcz ... lejady2008
Na zdjęciach miedzy innymi mały w sytuacji dwuznacznej

Dzieki za szalony weekend.
Szczególne podziękowania dla firmy cateringowej Lucek & company, która spisała się rewelacyjnie
.
Konto usunięte koszuliki rewelacyjne - świetny pomysł
Piter zostaw sobie tego GT
Remek wiśnia Ci wszystko wybaczy i znów bedziecie razem
PS: mówiliście małemu że mu panewka stuka??
Szczególne podziękowania dla firmy cateringowej Lucek & company, która spisała się rewelacyjnie

Konto usunięte koszuliki rewelacyjne - świetny pomysł
Piter zostaw sobie tego GT
Remek wiśnia Ci wszystko wybaczy i znów bedziecie razem

PS: mówiliście małemu że mu panewka stuka??
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Czy da się te fotki z picasy jakoś ściągnąć? W domu mam tak słaby internet, że nawet nie będę próbował
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Nie to żebym czegoś sie dopatrywał, ale sytuacja na zdjęciu nr 16 jakaś taka niejednoznaczna jest

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak pisze: Nie to żebym czegoś sie dopatrywał, ale sytuacja na zdjęciu nr 16 jakaś taka niejednoznaczna jest
rrosiak, sytuacja wygląda na raczej jednoznaczną

Olleo szkoda , że nie zapytałem Cie o najbliższą stację pewną jakąś,
te Twoje testy prędkości na autostradzie podniosły spalanie i musiałem lać paliwo jakiejs podejżanej nieznanej

Teoretycznie się da, trzeba zainstalować Picasę http://picasa.google.pl/Konto usunięte pisze:Czy da się te fotki z picasy jakoś ściągnąć? W domu mam tak słaby internet, że nawet nie będę próbował
a właściciele albumów muszą udostępnić możliwość pobierania. http://picasa.google.pl/support/bin/ans ... opic=10840
U mnie jest włączona, powinno się dać ściągnąć.
Fido, zainstaluj sobie program picasa2 (do sciagniecia ze strony picasa.google.pl), potem jak wejdziesz na strone z albumem, to po lewej bedziesz mial link "Pobierz album" - automatycznie Ci zgra wszystkie zdjecia w oryginalnym zaladowanym formacieKonto usunięte pisze:Czy da się te fotki z picasy jakoś ściągnąć? W domu mam tak słaby internet, że nawet nie będę próbował

wez mi nie mow.. zona spala, wiec postanowilem nadgonic na A4 (jak jechalem na chlejady), 160-180km/h i za Wroclawiem juz mialem wskazowke paliwa niebezpiecznie nisko.. na szczescie Orlen sie znalazl, ale fakt faktem, ze wczesniej dluuuugo nic nie bylo i juz zaczynalem sie pocic. Zenada.esilon pisze:swoja droga to ciekawe, że odległości miedzy stacjami to ca 150km
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Gal pisze: na następnym spotkaniu nie dotykam się grilla
FUX jako podgrzewacz świni był całkiem sprawny w działaniu