Wpadłem na inny pomysł, patrząc na to co wyprawia sparta wrocław ( miałem jechać do nich na Niskie Łąki i wystartować w Moto-orkiestrze) ,tylko część kasy pójdzie z wpisowego na WOŚP

(ktoś chce zarobić na WOŚP, z tego co wiem to chodzi o opłacenie toru

) a że nie chcę komuś nabijać kieszeni kosztem szczytnego celu, pomyślałem czy może nie zorganizować treningu z którego CAŁY dochód poszedłby do puszki Orkiestry, na Torze Redeco w tą niedzielę. Jedyna kwestia czy zarządca zgodziłby się wynająć tor za free (do tej pory nie było z tym żadnego problemu, chętnie się zgadzali).
Zorganizowanie zawodów to za mało czasu ale trening, jeśli będzie 15-20 aut np. od 13.00-16.00 to po pierwsze wszyscy sporo pojeżdżą a dodatkowo te 1500 zł czy nawet 2000 zł się przekaże dla Orkiestry. Może nawet będzie więcej chętnych i zrobić 2x po 2 h aby jazdy było sporo i aby ludzi więcej przyjechało (wszystko aby zebrać jak najwięcej na Orkiestrę). Zostaje jeszcze Bolesławiec ale z uwagi na koszta to wolałbym coś na miejscu zrobić.
Pomiar czasu zrobiłbym za free, załatwiłbym kilka osób do pomocy też za free, ustawilibyśmy jakąś trasę. Polatalibyśmy trochę przy spocie a przy okazji zasililibyśmy WOŚP. Tylko ktoś by musiał o tor zapytać, mnie też na Rakietowej nie kochają ;)
Co o tym myślicie?