PS. Świetne są te mentosy na górze strony. To na cześć Artiego, czy jak?
CHLEJADY 2009
Re: CHLEJADY 2009
Zacząłem się szykować, a tutaj l_ewy dzwoni, że załatwił i JEDZIE
Zamieszanie wprowadziłem takie, że nie wiem jak z miejscami teraz.
Mogę spać na podłodze, ważne, że jedzie.
Plan jest taki, że wyruszymy ok. godz. 10 z B-towa.
eMTi,
ja sie zbiore najwcvzejsniej o 16.00 (o tej godz bede na BP na wylocie) wiec chyba prosto na miejsce jade
ja sie zbiore najwcvzejsniej o 16.00 (o tej godz bede na BP na wylocie) wiec chyba prosto na miejsce jade
były niemcy, teraz dam szansę japońcowi
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Krew by to zalała.
Kapcie na obu kołach z prawej strony.
Myślałem, że jak zaraz po robocie wyjadę, to zdążę jeszcze na jakiś OeS dzisiaj, a teraz po wulkanizatorach będę jeździł i wyjadę pewnie na wieczór.
Myślałem, że jak zaraz po robocie wyjadę, to zdążę jeszcze na jakiś OeS dzisiaj, a teraz po wulkanizatorach będę jeździł i wyjadę pewnie na wieczór.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Hehehe, uśmiałem się serdecznie. Gratulacje gootek. Generalnie nie zazdroszczę, ale oprócz masy roboty będzie kupa fajnych momentówgootek pisze:Dzięki wielkie za wszystkie życzenia![]()
zdaję sobie sprawę, co mnie czeka... mam już przedsmak![]()
no ale to tylko jakies 20 lat... i zaraz potem luzik![]()
no i na mój mały traktor jakoś teraz inaczej spoglądam...
dotąd interesowały mnie pojemności silników, a teraz zaczynaja interesować pojemności...
bagażników![]()
Musi być równowaga w przyrodzie. gootek miał dwa celne strzały, to Ty masz dwa wystrzały w próżnięjarmaj pisze:Krew by to zalała.
Fajny dzień
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ok jak sie uda to tak miedzy 15-16 ta tez bedziemy leciec a wiec jak bedziemy juz jechac to na BP przed A4 zobaczymy czy ktos sie nie zapodział...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Gratki WIELKIE!!!gootek pisze:żona moja kochana urodziła nam dwóch wspaniałych synków![]()
![]()
Czy sidor o tym wie, że w związku z zaistniałą sytuacją musi więcej "sprzętu" naszykować?LouCyphre pisze:gootek, Podwójne gratulajcje i obiecuję Ci, że jakem Lucjan to podwójnie wypiję za zdrowie Maleństw
Cóż... wygląda na to, że Wrocław pojedzie w trybie rajdowym - załogi będą wypuszczane pojedynczo co jakiś czas
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 260 razy
- Polubione posty: 535 razy
jarmaj, trzeba było tak głęboko ciąć ?
BTW - spokojnie nie oddam Tym potworom ani jednej butelki
BTW - spokojnie nie oddam Tym potworom ani jednej butelki
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Dobra jaaaaaaaaaaadę
Ratuj się kto może
P.S. gootek - gratulacje

P.S. gootek - gratulacje
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
raportowac z miejsca wydarzen!
na pewno macie tam laptoki/jafony i inne :))
planowalem jutro rano podjechac, ale chyba nie wytrzymam, zmienie wszystkie plany, zgarne mlodego z przedszkola i przyjedziemy..
Barbis, bedzie dla nas spanko dzis w razie co?
aha: na jakim kanale CB siedzicie? co by sie znowu z klubem deu tico nie zmieszac
na pewno macie tam laptoki/jafony i inne :))
planowalem jutro rano podjechac, ale chyba nie wytrzymam, zmienie wszystkie plany, zgarne mlodego z przedszkola i przyjedziemy..
Barbis, bedzie dla nas spanko dzis w razie co?
aha: na jakim kanale CB siedzicie? co by sie znowu z klubem deu tico nie zmieszac
ktoś coś wspominał zdaje się o 25.. Ale głowy nie dam..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
To byly zdaje sie Matizy 
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Olleo,
jak znam zycie to i teraz sie z nimi spotkamy..
na 100% podczytuja to forum i organizuja spoty nieopodal naszych 
jak znam zycie to i teraz sie z nimi spotkamy..
Chloru pisze: BTW - spokojnie nie oddam Tym potworom ani jednej butelki![]()
A co macie dobrego ?
- MAZI
- 5 gwiazdek
Jejku sie nie moge doczekać nooo .... co za piekny dzien i tak przez cały weeknd sie zapowiada
jakies raporoty od osob ktore juz jada...?? 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Raport z drogi nr 1.
jadę z vibkiem. Stop. Nic nie słyszę. Stop. Funky z małym byli razem w toalecie na statoil. Stop.
wcześniej mały polerowal sobie wydech. Stop. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć
jadę z vibkiem. Stop. Nic nie słyszę. Stop. Funky z małym byli razem w toalecie na statoil. Stop.
wcześniej mały polerowal sobie wydech. Stop. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
fido najlepiej tyle nie myśl a w ogóle to nie pisz jak czegoś nie wiesz w toalecie z nami był jeszcze przystojny brunet
- MAZI
- 5 gwiazdek
To Wrocław sie powoli organizuje tak wstepnie 15-15.15 BP 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Melduje się przybycie już 23 osób, załoga rajdowa wyruszyła już na oesy (CB kanał 25), zaś reszta dostała w gratisie pieszą wycieczkę w dowolnie wybranym kierunku, więc aktualnie siedzę w bazie sama.
CYTRYNÓWKA JUŻ JEST
CYTRYNÓWKA JUŻ JEST