AL-e jazda (AL SDS) - szkolenie The Forum ver. 2 ;-)
Re: AL-e jazda (AL SDS) - szkolenie The Forum ver. 2 ;-)
A 150 postów stuknęło. 

czarne jest piękne...
Ja wprawdzie dość często jeżdżę przez Częstochowę ale to "obok" to jest ponad 60km (jeśli to to http://maps.google.pl/maps?daddr=Rudnik ... =UTF8&z=10 ) i to już mało po drodze 

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
a to nie jest to ?barbie pisze: to jest ponad 60km (jeśli to to http://maps.google.pl/maps?daddr=Rudnik ... =UTF8&z=10 ) i to już mało po drodze![]()

http://maps.google.pl/maps?daddr=Rudnik ... =UTF8&z=10
Jeśli to: http://maps.google.pl/maps?daddr=Lotnis ... =UTF8&z=12Niedźwiedź pisze:a to nie jest to ?barbie pisze: to jest ponad 60km (jeśli to to http://maps.google.pl/maps?daddr=Rudnik ... =UTF8&z=10 ) i to już mało po drodze![]()
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lotnisko_C ... wa-Rudniki
http://maps.google.pl/maps?daddr=Rudnik ... =UTF8&z=10
To mogę podjechać, ktoś mi tylko musi potwierdzić że to to

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
So What!,
Uwaga, bo przyjdzie Chloru, i zapyta czy ja
Przecież wszystko wiemy. Tylko wpłacać kasę. 

Chloru pisze: niewyraźnie piszę

Tak to jest powiedzieć Wam coś o jakieś imprezie z dużym wyprzedzeniem
Potem człowiek (chloru)ma sam e problemy: aile co kosztuje, a będą studzienki, a będą latarnie, a gdzie nocleg, a za ile, a można spać a Al'em?
Zrozumcie, że jak człowiek coś organizuje, to musi wszytko zaplanować. Jest to m.in. zależne od ilości chętnych osób. Dlatego najpierw robi się listę, a potem domyka tematy pozostałe. Ponieważ chloru bardzo wcześnie zapodał tema szkolenia z Al'em w stosunku do przewidywanego terminu (2 miesiące wyprzedzenia), to ja się nie dziwię, że do tej pory nie podał szczegółów.
Jeszcze został ponad miesiąc do daty imprezy.
Jak się domyślam, trwają ustalenia z Al'em pewnych szczegółów, jak również doprecyzowanie bazy noclegowej. Jak tylko Chloru będzie znał szczegóły, to się z nami podzieli - nie sądzę, żeby je trzymał w tajemnicy dla sadystycznej przyjemności trzymania nas w niewiedzy
To że jesteście okrutni z natury (jak dzieci w przedszkolu) to pewnik
ale spróbujcie z większą wyrozumiałością podejść do forumowego kolegi i zauważyć nie tylko to, że nie ma jeszcze szczegółów, ale postarać się docenić też to, że po pierwsze to mu się chce, bo jakby jemu (i innym też) się nie chciało to nie mielibyśmy w ogóle spotów forumowych, po drugie i po kolejne, że w "międzyczasie" bezczelnie pojechałam sobie na urlop i zostawiłam go z Chlejadami na głowie (na ile to możliwe, dopiętymi w wielu kwestiach, ale zawsze), i że poza tym wszystkim, a właściwie przede wszystkim, to chloru ma jeszcze pracę - w dzisiejszych czasach pewien luksus, na stracenie którego nie bardzo chce i może sobie pozwolić.
A tak w ogóle to wcale go nie bronię

Potem człowiek (chloru)ma sam e problemy: aile co kosztuje, a będą studzienki, a będą latarnie, a gdzie nocleg, a za ile, a można spać a Al'em?
Zrozumcie, że jak człowiek coś organizuje, to musi wszytko zaplanować. Jest to m.in. zależne od ilości chętnych osób. Dlatego najpierw robi się listę, a potem domyka tematy pozostałe. Ponieważ chloru bardzo wcześnie zapodał tema szkolenia z Al'em w stosunku do przewidywanego terminu (2 miesiące wyprzedzenia), to ja się nie dziwię, że do tej pory nie podał szczegółów.
Jeszcze został ponad miesiąc do daty imprezy.

To że jesteście okrutni z natury (jak dzieci w przedszkolu) to pewnik

A tak w ogóle to wcale go nie bronię

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
Agree !! Chloru - respect , peace and lovezofija pisze: Tak to jest powiedzieć Wam coś o jakieś imprezie z dużym wyprzedzeniem
Jeszcze został ponad miesiąc do daty imprezy.Jak się domyślam, trwają ustalenia z Al'em pewnych szczegółów, jak również doprecyzowanie bazy noclegowej. Jak tylko Chloru będzie znał szczegóły, to się z nami podzieli - nie sądzę, żeby je trzymał w tajemnicy dla sadystycznej przyjemności trzymania nas w niewiedzy
To że jesteście okrutni z natury (jak dzieci w przedszkolu) to pewnik![]()
ale spróbujcie z większą wyrozumiałością podejść do forumowego kolegi i zauważyć nie tylko to, że nie ma jeszcze szczegółów, ale postarać się docenić też to, że po pierwsze to mu się chce, bo jakby jemu (i innym też) się nie chciało to nie mielibyśmy w ogóle spotów forumowych, po drugie i po kolejne, że w "międzyczasie" bezczelnie pojechałam sobie na urlop i zostawiłam go z Chlejadami na głowie (na ile to możliwe, dopiętymi w wielu kwestiach, ale zawsze), i że poza tym wszystkim, a właściwie przede wszystkim, to chloru ma jeszcze pracę - w dzisiejszych czasach pewien luksus, na stracenie którego nie bardzo chce i może sobie pozwolić.
A tak w ogóle to wcale go nie bronię![]()

no i PW ;)
zofija pisze: Chloru będzie znał szczegóły, to się z nami podzieli - nie sądzę, żeby je trzymał w tajemnicy dla sadystycznej przyjemności trzymania nas w niewiedzy![]()
Z Chlorem nigdy nie wiadomo :mrgreen
:
zofija pisze: To że jesteście okrutni z natury (jak dzieci w przedszkolu) to pewnik
Ale grupa starszaków czy młodsze dzieci

zofija pisze: że poza tym wszystkim, a właściwie przede wszystkim, to chloru ma jeszcze pracę - w dzisiejszych czasach pewien luksus,
W dzisiejszych czasach to taki niepewny luksus

No bo trzeba wiedzieć jak się ustawić w kwestiach organizatorskichzofija pisze: po drugie i po kolejne, że w "międzyczasie" bezczelnie pojechałam sobie na urlop i zostawiłam go z Chlejadami na głowie

Chlor rabotać, dowiadywać się , odpisywać na zadane pytania......Nie opier.....się

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Nigdy nie wiadomo kiedy "dotrze do ad remu"Kruszyn pisze: Z Chlorem nigdy nie wiadomo![]()

Konto usunięte, może jednak lepiej nie.. tak przynajmniej nie będziemy wiedzieć, w co się pakujemy
A tak ktoś oblooka i nikt nie przyjedzie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Pomogę trochę Klorowi z tymi pytaniami o studzienki 
Pogrzebałem w necie i znalazłem parę fotek na których widać pas w Rudnikach i wygląda to dość dobrze :

Pogrzebałem w necie i znalazłem parę fotek na których widać pas w Rudnikach i wygląda to dość dobrze :

- So What!
- 6 gwiazdek
WRC fan, płyty betonowe 
Specjalnie na tę okoliczność założę Geolandery

Specjalnie na tę okoliczność założę Geolandery

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
WRC fan, płyty betonowe 
Zdejmę więc Geolandery, żeby się nie poniszczyły

Zdejmę więc Geolandery, żeby się nie poniszczyły

- So What!
- 6 gwiazdek
Słusznie. W końcu zima się zbliżaKonto usunięte pisze: Zdejmę więc Geolandery, żeby się nie poniszczyły![]()

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
a tak na serio - opony mocno w tyłek dostaną? Mam nówki ER300 

Pojedziemy, jak kapelusze, to się uchowają... 

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Niedźwiedź, ja tam kupuję szroty na tę okazję (nawet jeśli to Dido będzie jeździć). Kiedyś jeździłem po płytach na niezłych oponach i potem były bardzo, bardzo słabe 

Niedźwiedź, przy ostrym upalaniu bardzo opony oberwą, ale na I stopniu raczej nie bedzie tak źle.
Ja specjalnie na takie okazje mam betonowe opony na betonową nawierzchnię, ale jeszcze nie wiem czym się liwit wypuści na te szaleństwa.
Ja specjalnie na takie okazje mam betonowe opony na betonową nawierzchnię, ale jeszcze nie wiem czym się liwit wypuści na te szaleństwa.
czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
Niedźwiedź, jak pisali Konto usunięte i vibowit, na nawierzchni betonowej opony niestety dostają w tyłek. Nie masz jakiś starych opon do "upalania" 

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
no nie mam. Trzeba będzie załatwić. To jeszcze drugi komplet kół by się zdał, żeby podmienić po dojechaniu na miejsce. Tylko czy faktycznie na 1-wszym stopniu wymiana opon jest konieczna ?So What! pisze: Niedźwiedź, jak pisali Konto usunięte i vibowit, na nawierzchni betonowej opony niestety dostają w tyłek. Nie masz jakiś starych opon do "upalania"![]()

Kochani, ja mam na Subarbie śmietniki RE050 17/215/45 które kończą żywot w tym sezonie. Może się tylko okazać że między szkoleniem w Październiku, a rzeczywistą potrzebą założenia zimówek (pewnie w listopadzie) będę potrzebowała jeszcze mieć coś na kołach, więc mogę komuś użyczyć ten złom, ale pod warunkiem użyczenia czegoś innego na jakiś miesiąc później 
Złoty interes
Edit: coś mi się cyferki pochrzaniły w wymiarach

Złoty interes

Edit: coś mi się cyferki pochrzaniły w wymiarach
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
ja nie skorzystam , bo nie ten rozmiar , ale deal rewelka ;)barbie pisze: Kochani, ja mam na Subarbie śmietniki RE050 17/217/45 które kończą żywot w tym sezonie. Może się tylko okazać że między szkoleniem w Październiku, a rzeczywistą potrzebą założenia zimówek (pewnie w listopadzie) będę potrzebowała jeszcze mieć coś na kołach, więc mogę komuś użyczyć ten złom, ale pod warunkiem użyczenia czegoś innego na jakiś miesiąc później
Złoty interes![]()
brzmi intrygującobarbie pisze: ale pod warunkiem użyczenia czegoś innego

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna