I w dodatku sobotnio mam zajętę e! Dajcie znać - warto choć na chwile /czyt.od soboty wieczór/ pojawić się?
i czy kanon imprezy przewiduje ozdoby typu żony i skrzaty?
pozdr

Eeee, no - sądząc po dacie rejestracji - to już nieco podniszczonybuszyn pisze:Nowy jestem
I w piątek i w sobotę wieczorem będzie się działo... i to to, co najważniejsze, bo w międzyczasie, to tylko oglądanie jakiegoś durnawego ściganctwa (ani toto fajne, ani bezpieczne - prędkość dozwoloną tam, panie dzieju, przekraczają!)buszyn pisze:I w dodatku sobotnio mam zajętę e! Dajcie znać - warto choć na chwile /czyt.od soboty wieczór/ pojawić się?
...tylko nie wiem, czy jest sens brać ze sobą żony* i skrzaty.buszyn pisze:i czy kanon imprezy przewiduje ozdoby typu żony i skrzaty?
Chloru pisze: Strzelaj dalej... mam bardziej jadowite kandydatury![]()
WiS pisze: * ja akurat biorę- ale moja już nieco przyzwyczajona...
![]()
citan pisze: Kruszyn, mnie się zdaje, że Chloru miał propozycję dla Ciebie właśnie.![]()
citan pisze: i inne różne nocne atrakcje.![]()
citan pisze: I tak pewnie pójdę grzecznie spać i otworzę oczka dopiero rano, ale przynajmniej wiedziałem, że czuwacie.![]()
Buszyn, żony to zawsze są mile widziane. Co do dzieci to zwykle się umawiamy przed imprezami, żeby jedne miały towarzystwo drugich. Akurat chyba na te Chlejady nikt dzieci nie zabiera ZTCW.buszyn pisze:Nowy jestem i w dodatku dopiero poczytałem o chlejadach
I w dodatku sobotnio mam zajętę e! Dajcie znać - warto choć na chwile /czyt.od soboty wieczór/ pojawić się?
i czy kanon imprezy przewiduje ozdoby typu żony i skrzaty?
pozdr
LouCyphre pisze: (czysto hipotetycznie zakładam)
No, właśniejarmaj pisze: Ty tam nie hipotetyzuj, tylko pojawiaj się.
Bergen pisze: Przybywam!
LouCyphre pisze: niech Bergen nie zabiera tej wódki ze złotem w środku ...
Prawnik prawnikiem,pogonić dziada zawsze możnaBergen pisze: Goldwasser była pięknym katalizatorem gier i zabaw, takich jak np. "pogoń za prawnikiem"
buszyn pisze: co należy zrobić coby na sobotni wieczór zaistnieć? tak w modelu 2 1? (a właściwie 2 1/2)
Tylko uwaga, z harmonogramu zamieszczonego w pierwszym poście - wynika jednak, że ta główna orgia to będzie w piątek, a w sobotę już nudy i grzecznie, góra ze trzy wioski i dwanaście dziewic, czy jakoś tak... ale harmonogram harmonogramem, a jak wyjdzie w praniu, diabli wiedzą.orgazminizatorka-zofija, pytana wcześniej (tak na drugiej stronie wątku) o opcję niekompletną, pisze: Opcja jest, chociaż niepreferowana przez organizatorów![]()
Gdybyście faktycznie chcieli (...), to proszę o PW do mnie i chlora.
l_ewy zabiera, będziem Adasiowi rajdy pokazywać.Konto usunięte pisze: Akurat chyba na te Chlejady nikt dzieci nie zabiera
To się nazywa ciężka chorobal_ewy pisze:Jak napisał citan zabieram swojego młodego. Już od soboty, na dobranoc każe sobie opowiadać bajki o rajdach.
Bez hipopotamizowania! Wsiadać, przyjeżdzać, Honeja wyściskać, zdjęcia z rodzinnego albumu pokazać...no i kto nas wszyssskich łotfiesie??LouCyphre pisze:...a gdybym, (czysto hipotetycznie zakładam) się pojawił, to niech Bergen nie zabiera tej wódki ze złotem w środku ...
Obserwuję Cię.....Chloru pisze:jarmaj pisze: Jasny gwint, żeby tylko Chloru nie rozpisał mnie w pokoju z Bergenem..... Obrazek
Strzelaj dalej... mam bardziej jadowite kandydatury![]()
Zofiji nie ma to się rządzę![]()
zofija pisze:
Obserwuję Cię.....
Przenoszona w genach, trzeba niestety z tym żyć. Medycyna nie znalazła jeszcze lekarstwa, a naukowcy się sprzeczają. Nie walczę z tym, łatwiej było zaakceptować. Prawdę mówiąc może się nawet pogłębiać.Konto usunięte pisze: To się nazywa ciężka choroba